Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

nu jeigu dar brolis grįžta,tada aš jau nebežinau ką ir galvoti,vaikams tada visai nesaugu gyventi ten ,juos gali ir nuskriausti......čia žiūriu kiuo toliau,tuo gražiau......manau realiausia pagalba būtų eiti kartu su ja per kabinetus ir reikalauti ,pagasdinant žurnalistais, kad jos šeimos popieriai būtų greičiau tvarkomi...nes vaikai negali gyventi tokiomis sąlygomis.....jei pamatys ,kad Agita turi ,kas ją užtartų,tai manau viskas greičiau pajudėtų.......
nu šita žinia dėl brolio mane visai pribloškė....... doh.gif nenoriu prikarksėti,bet gyvenant tokiomis sąlygomis su nestabilios psichikos(iš įkalinimo įstaigų visi tokie grįžta) buvusiu kaliniu labai netoli iki kokios nelaimės...
Atsakyti
O man kazkodel atrodo, kad kai tik Agita susitvarkys popierius nuo jos neatstos nei brolis, nei mama, nei sugyventinis. pamate, kad ji turi pinigu, ikalbines ja nesikelti i joki soc busta, arba ateidines pinigu kaulyt verysad.gif niu man kazkodel va tokios mintys kyla. is tikro labai gaila seimos, bet net nezinau kaip cia viska isrutuliuoti, kad gerai baigtusi g.gif
Atsakyti
agita turi suprasti ,kad tik nuo jos priklauso vaikų gerovė,ir kad vaikai jai turi būti pirmoje vietoje,susirinkti vaikus ir varyti iš to kaimo kuo greičiau,kad ir su vyru....kol dar pinigų negauna....žinoma kažką keisti su tokiu pulku vaikų manau jai baisu,bet kiek supratau yra kas jai padeda ,turi juk draugių....
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 03 08, 17:54)
O man kazkodel atrodo, kad kai tik Agita susitvarkys popierius nuo jos neatstos nei brolis, nei mama, nei sugyventinis. pamate, kad ji turi pinigu, ikalbines ja nesikelti i joki soc busta, arba ateidines pinigu kaulyt  verysad.gif  niu man kazkodel va tokios mintys kyla. is tikro labai gaila seimos, bet net nezinau kaip cia viska isrutuliuoti, kad gerai baigtusi  g.gif

manau issikels , jie tiesiog nebesutilps ten gyvent , nezinau ar isivaizduojat , bet tiesiog nebebus kur koju istiesti ,per mazai vietos. Ji tikrai issikels , kai prades gaut soc,pasalpas tai nuo mamos atsiskirs, nes ten jos sutaria irgi nelabai gerai. Buna motina pyksta ant jos ,kad Agita pas ja gyvena , bet pvz jai uz nuoma nemoka , nors valgo tai uz Agitos pasalpas, juk Agita ir uz sviesa sumoka, ir duju nuperka. Vaiku tai tikrai ten nieks neskriaudzia , juk kas savaite ir socialine apsilanko ir vaiku daktare , sesele daznai ju seima aplanko.....
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 03 08, 15:07)
be to kita menesi grizta jos brolis is ikalinimo istaigos ,

Na nieko sau blink.gif Kai nuvaziavau pas Agita pries pora savaiciu, sustojau su savo masina priesais ju langus, kokias 5 minutes nelipome is automobilio akivaizdziai prikrauto vaikiska lovyte ir daiktais iki pat lubu (akivaizdziai matesi, kad moterims toki kieki daiktu sunesti yra darbas), nes man, vairuotojai, ant keliu sedejo dar mano leliukas ir as vilkau jam palta su kepuryte. Tuo tarpu is Agitos namu isejo toks krutiakas visas labai mandras vyrukas, mums net labas nepasake ir nuvaziavo dviraciu, po keliu minuciu grizo pas Agita i namus kazka pamirses, tuomet as su leliuku jau buvau islipusi is masinos, pasisveikinau su juo lauke ir paklausiau ar zino kur gyvena Agita, jis parode tas pacias duris, pro kurias ka tik isejo ir nuruko su dviraciu - atseit ne jo cia reikalas kistis i musu bobiskus reikalus, nors akivaizdu buvo ka mes atvezeme ir kad mums reikalinga pagalba sunesti ir sumontuoti lovyte kudikiui, kitus daiktus, maista. Kai iejau i Agitos kambari, paklausiau ar negaletu tas vyriskis padeti, o ji man atsake, kad tai buvo jos BROLIS g.gif (tai dabar ir mastau - ar tas pats brolis, kuris tik po menesio is kalejimo gris?????????, ar ji man MELAVO, o is tikruju tai buvo jos vyras, kuris nieko nepadejes, griso suesti musu sunesta maista??????????????????????????? Jeigu Agita meluoja, tai pasakykit Jus man, kiek galima ja tiketi kitais klausimais - pvz.: kad ji isidejo spirale kad nebutu daugiau vaiku ir pan.....
Oi pradeda man nepatikti g.gif
Atsakyti
Tara o tu dar globoji tas kitas seimas nes Agitai matau padedanciu jau yra pakankamai ax.gif noreciau biski prisidet
Atsakyti
Na mergaites,man si istorija kuo toliau tuo labiau panaseja i juodaja skyle,kur pilk kiek nori gerybiu ir vistiek bus mazai ir visi alkani bus g.gif Tikrai nieko nenoriu izeisti ar nuliudinti ,bet labai panasu,kad visos stengiames,kad vaikiukai alkani nebutu,o istikruju maitinam lodariu kruva(cia ne apie vaikus kalbu) verysad.gif Ir kazkodel manau,kad dalis seimyneles net dekingumo nejaucia schmoll.gif Suprantu,kad Agitai sunku,bet pirmiausiai reikia jai paciai nuspresti kaip ji nori gyventi.Tikrai manau,kad atsirastu daug daugiau geru mamyciu,kurios prisidetu prie pagalbos Agitai,bet ne prie kaimo alkocholiku islaikymo schmoll.gif Prisidejau pinigeliais sunkia akimirka,bet nuo tolesnes pagalbos susilaikysiu,paziuresim kaip cia rutuliosis istorija g.gif
Gal ir negrazios mano mintys,bet turiu akivaizdziu pavyzdziu,kai dovanoti rubeliai ar daiktai neskalbiami,naudojami vienkartinai ir metami i lauzo kruva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slaugute99 @ 2010 03 09, 09:49)
Na mergaites,man si istorija kuo toliau tuo labiau panaseja i juodaja skyle,kur pilk kiek nori gerybiu ir vistiek bus mazai ir visi alkani bus g.gif Tikrai nieko nenoriu izeisti ar nuliudinti ,bet labai panasu,kad visos stengiames,kad vaikiukai alkani nebutu,o istikruju maitinam lodariu kruva(cia ne apie vaikus kalbu) verysad.gif Ir kazkodel manau,kad dalis seimyneles net dekingumo nejaucia schmoll.gif Suprantu,kad Agitai sunku,bet pirmiausiai reikia jai paciai nuspresti kaip ji nori gyventi.Tikrai manau,kad atsirastu daug daugiau geru mamyciu,kurios prisidetu prie pagalbos Agitai,bet ne prie kaimo alkocholiku islaikymo schmoll.gif Prisidejau pinigeliais sunkia akimirka,bet nuo tolesnes pagalbos susilaikysiu,paziuresim kaip cia rutuliosis istorija g.gif
Gal ir negrazios mano mintys,bet turiu akivaizdziu pavyzdziu,kai dovanoti rubeliai ar daiktai neskalbiami,naudojami vienkartinai ir metami i lauzo kruva blink.gif

drinks_cheers.gif kuo tolyn tuo daugiau ylu is maiso pradeda lyst. Norisi padet, bet...
Gal galima butu apie Agita papasakoti siam puslapiuke Moletu mamos, gal atsirastu Moletu mamyciu kurios budamos arciau gali daugiau nuveikti ir suzinoti? Gal ir tuos epopierizmo reikaluose pagelbetu g.gif . Juk miestelis mazas, vieni kitus pazysta bent is matymo, gal turi pazystamu ir tam paciam soc. rupybos skyriui ar birzoj.
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 03 09, 10:07)
ji man atsake, kad tai buvo jos BROLIS g.gif (tai dabar ir mastau - ar tas pats brolis, kuris tik po menesio is kalejimo gris?????????,
Oi pradeda man nepatikti  g.gif

nesuprantu , kodel ji melavo ?????!!!!! tai buvo NE BROLIS , o jos "vyras" , brolis ikalinimo istaigoje , 2 metus gaves blink.gif nu negalejo jos brolis buti .Gal Agitai geda del vyro buvo , nes jis bijo visu zmoniu , kurie jos lanko ,zurnalistu, kai as sui drauge nuvaziuodavau ,tai su mumis arba nebendraudavo jisai arba iseidavo kazkur.
Papildyta:
QUOTE(slaugute99 @ 2010 03 09, 10:49)

Skalbiami , sita tai tikrai zinau ,turi jie Ryga skalbimo masina, jie drabuziu tai maisus turi ( visi atiduoti) ,tik gal pati Agita nebezino kokiu rubu turinti, nes vaikai i mokykla ir darzeli eina tikrai graziai apsirenge ( turbut atiduoti jusu sm rubai) nes ir sriukes grazios ir batukai matosi geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 09 kovo 2010 - 11:14
QUOTE(slaugute99 @ 2010 03 09, 10:49)

Mano pozicija lygiai tokia pati. As taip pat susilaikau nuo paramos teikimo, kol nebus aisku, kad Agita daro konkrecius veiksmus visu pirma tam, kad gelbetu vaikus.
Vaikams skirtu pinigu ar vaikams atsiusto maisto dalinima lodariui vyrui as traktuoju, kaip Agitos vygdoma vaiku apvaginejima (Jus jau man atleiskit). Agita privalo gelbeti savo vaikus, o ne alfonsa lodariu vyra.
Atsakyti
gera mintis apie agitos šeimą papasakoti molėtų mamytėms,man atrodo daugiau aiškumo atsirastų......nuotraukas mačiau vaikučių ,labai gražūs ir Agita labai jauna pasirodo....manau jai tikrai labai sunku su tiek vaikučių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 03 09, 14:13)
Mano pozicija lygiai tokia pati. As taip pat susilaikau nuo paramos teikimo, kol nebus aisku, kad Agita daro konkrecius veiksmus visu pirma tam, kad gelbetu vaikus.
Vaikams skirtu pinigu ar vaikams atsiusto maisto dalinima lodariui vyrui as traktuoju, kaip Agitos vygdoma vaiku apvaginejima (Jus jau man atleiskit). Agita privalo gelbeti savo vaikus, o ne alfonsa lodariu vyra.

Na zinokit ir taip galvoju ir kitaip ir niekaip nesuprantu kam Agitai toks vyras reikalingas g.gif Nei seimai kazkokiu pajamu parnesa,nei stengiasi siaip kazkuo padet,net atvykus merginoms su parama jo seimynai nesugeba maloniai padet,o nesa kudasiu tolyn blink.gif Na niekaip nesuprantu schmoll.gif Na jei vyras reikalingas tik smileysex.gif Tai tada ne kas schmoll.gif Net vaiku savu nepripazinti,tai jau parodo visiska negerbima nei vaiku nei Agitos g.gif
Tikrai prisidesiu prie paramos jei bus kazkokie postumiai link gyvenimo tikslo keitimo mirksiukas.gif
Atsakyti