QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 03 06, 15:43)
Man iskilo klausimas: kai vaikas neturi pampersu, mamos naudoja vystyklus. Juos panaudojusios isskalbia ir is naujo tuos pacius naudoja. Kaip cia yra, nesuprantu, kad Kryyystinyte ir pries kuri laika rase ir dabar raso, jog Agita vis pleso ir pleso skudurus???????? Ar ji vystyklus naudoja kaip vienkartinius, ismeta lauk ir is naujo pleso????? Ar tik ne mamu suvezta patalyne ji pleso ir tuo tarpu Kryyystinytei sako, jog prasytu geru mamu vis vezti jai patalynes, nepaisant to, kad viena mama (berods nikas Deize3) si rudeni veze, as pries dvi savaites kalna geros patalynes nuveziau (po komplekta kiekvienam semos nariui). Po sio mano nuvezimo praejus dviem dienoms Kryyystinyte vel perdave i si foruma Agitos prasyma vezti patalynes Nu nieko nesuprantu...... gal galite man paaiskinti?
siaip jau, jei is patalynes daromi vienkartiniai vystyklai, tai neregeta prabanga sakyciau
Ir del vyro man neaisku - tai, kad jis atsistos i darbo birza, tai visiskai nieko nereiskia. Kokius zingsnius konkreciai jis daro kad susirastu darbo (nors pas kaimo ukininkus nors uz maista seimai) ???? O jei susiras ta darba, kaip supratau, tuos pinigus pragers..... Na Jus man pasakykit, kur Jus cia matot iseiti vaikams????
Kodel Agita neiesko darbo (jos vaikus darbo valandomis galetu paziureti mama - taip verciasi daug jaunu mamu siuo metu) ????
Mama niku renax rase, kad galetu padovanoti ciuzinuka tam mazajam berniukui, kur miega tiesiog ant loveles dugno....... nera i tai jokios reakcijos, mamai renax nieko neatsakyta - ar tas berniukas yra mylimas apskirtai (jei atvirai, tai man tas berniukas pasirode psichologiskai pazeistas - gal zinote kas ten per problema su juo) ???? Kaip seimos tevas elgiasi su vaikais ?????
Labai tikiuosi atsakymu i man iskilusius klausimus
siaip jau, jei is patalynes daromi vienkartiniai vystyklai, tai neregeta prabanga sakyciau
Ir del vyro man neaisku - tai, kad jis atsistos i darbo birza, tai visiskai nieko nereiskia. Kokius zingsnius konkreciai jis daro kad susirastu darbo (nors pas kaimo ukininkus nors uz maista seimai) ???? O jei susiras ta darba, kaip supratau, tuos pinigus pragers..... Na Jus man pasakykit, kur Jus cia matot iseiti vaikams????
Kodel Agita neiesko darbo (jos vaikus darbo valandomis galetu paziureti mama - taip verciasi daug jaunu mamu siuo metu) ????
Mama niku renax rase, kad galetu padovanoti ciuzinuka tam mazajam berniukui, kur miega tiesiog ant loveles dugno....... nera i tai jokios reakcijos, mamai renax nieko neatsakyta - ar tas berniukas yra mylimas apskirtai (jei atvirai, tai man tas berniukas pasirode psichologiskai pazeistas - gal zinote kas ten per problema su juo) ???? Kaip seimos tevas elgiasi su vaikais ?????
Labai tikiuosi atsakymu i man iskilusius klausimus
Ji naudoja tuos kur jai vaiku daktare is ligonines nereikalingu baltu pataliniu atveze kazkada, tikiuosi kad plauna, ir tikrai nepleso geru pataliniu ..... juolab ,kad daug seimos nariu ir pataliniu tai reikia reiks paklaust.