Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 24, 14:26)
As manau, sekliniu bulviu, ar kitu darzoviu seklu geriausia ir pigiausia yra pirkti is paciu kaimo zmoniu (siame forume tokiu tikrai nedaug). Todel geriau butu, jei ji pati is savo kaimo zmoniu susirastu kas jai parduotu ir parasytu cia forume kaina, o mes jau pasistengtume susimesti ir pervesti jai ta suma. O kitiems metams, tikiuosi jau pati bus seklu pasirupinusi is siu metu derliaus - musu pagalbos jau nebereikes.
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Na tikrai, juk kaime klesti naturiniai mainai - negi pasiuliusi prisideti prie ukio darbu negaletu sutarti gauti uz tai mainais seklu???????????????????????????

taip ,ir as ta pati pagalvojau .... ukininku yra , ir jie abu pavasari,vasara,rudeni eina i talka , kaip jau rasiau pamoka jiems pinigeliu, maisto produktais,darzovem ...... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 24 vasario 2010 - 13:32
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 24, 14:32)
taip ,ir as ta pati pagalvojau .... ukininku yra , ir jie abu pavasari,vasara,rudeni eina i talka , kaip jau rasiau pamoka jiems pinigeliu, maisto produktais,darzovem ......  4u.gif

Kristyyynyte, o jie žemės sklypelį kokį turi? Kiek arų, gal žinote? Bulvių tikrai geriausia tartis vietoje. Turiu aguročių, cukinijų ir patisonų sėklų iš savų daržovių (laikėsi iki šiol, dar tik baigiu). Rudenį labai nebrangu užsimarinuot ir turėt daržovių konservų, mišrainių įvairių. (Aš pati ne mėgėja gaminti, man padaro draugė.) Kitų sėklų pavasarį pasidalinusios nupirktume. Jei atsiras važiuojanti pas Agita sm, įdėčiau truputį konservuotų daržovių, uogienių. Parašykit až.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 02 24, 15:07)
Kristyyynyte, o jie žemės sklypelį kokį turi? Kiek arų, gal žinote? Bulvių tikrai geriausia tartis vietoje. Turiu aguročių, cukinijų ir patisonų sėklų iš savų daržovių (laikėsi iki šiol, dar tik baigiu). Rudenį labai nebrangu užsimarinuot ir turėt daržovių konservų, mišrainių įvairių. (Aš pati ne mėgėja gaminti, man padaro draugė.) Kitų sėklų pavasarį pasidalinusios nupirktume. Jei atsiras važiuojanti pas Agita sm, įdėčiau truputį konservuotų daržovių, uogienių. Parašykit až.

jie savo zemes neturi , bet kiekvienais metais jie kazkiek ten sodinasi (bulviu,morku,ridiku,agurku,pomidoru,salotu...ir ivairiu kt ) pas toki senuka vienkiemyje ( nuo ju namu pora km) .... ten zemes pakankamai....apie arus ne nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal zinote kokia seima, kur reikalingi rubeliai? galeciau atiduoti maisa savo 36-38 dydzio rubu, yra demetu, bet yra ir visai neblogu. taip pat turiu maisiuka vaikisku apie puses metuku (labai paprastu rubeliu, surinktu nuo senu antresoliu). Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tian: 25 vasario 2010 - 14:27
Kai buvau pas Agita, atkreipiau demesi, kad leliuko lovyteje, kur miega 2 metuku berniukas, nera ciuzinuko..... Gal, netycia, pas ka nors is mamyciu uzsiliko leliukiskas ciuzinukas ir galetu tai seimai atiduoti ????????
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 25, 17:48)
Kai buvau pas Agita, atkreipiau demesi, kad leliuko lovyteje, kur miega 2 metuku berniukas, nera ciuzinuko..... Gal, netycia, pas ka nors is mamyciu uzsiliko leliukiskas ciuzinukas ir galetu tai seimai atiduoti ????????

as jai esu 2 atidavus g.gif kaip tik i ta tarybiska lovyte.... na ka snd Agita buvo savivaldybei pas valdzia ,jai ten juoda morala atskaite , 10 valdzios zmoniu buvo - liepe Agitai patraukt nuo ju zurnalistus , nes jau juos atakuoja zurnalistai bigsmile.gif Agita daug kur skambino ,kreipesi.... blush2.gif tai val isvada tokia , kad Moletu valdzia skiria Agitai 100 lt ,kad jos Linas susitvarkytu pasa , tada o metrikacijos skyriu ,kad skirtu mazylei pavarde ir tevyste ir i darbo birza stotu.Zodziu ledai pajudejo thumbup.gif tuomet laukt teismo kazkokio ir socialines pasalpos bus skirta.....Aciu Auksei uz pervestus pinigelius , ir kitoms 4u.gif juos Agita panaudoja naudingai - vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 25 vasario 2010 - 18:33
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 25, 18:32)
as jai esu 2 atidavus  g.gif  kaip tik i ta tarybiska lovyte.... na ka snd Agita buvo savivaldybei pas valdzia ,jai ten juoda morala atskaite , 10 valdzios zmoniu buvo - liepe Agitai patraukt nuo ju zurnalistus , nes jau juos atakuoja zurnalistai  bigsmile.gif  Agita daug kur skambino ,kreipesi....  blush2.gif  tai val isvada tokia , kad Moletu valdzia skiria Agitai 100 lt ,kad jos Linas susitvarkytu pasa , tada o metrikacijos skyriu ,kad skirtu mazylei pavarde ir tevyste ir i darbo birza stotu.Zodziu ledai pajudejo  thumbup.gif tuomet laukt teismo kazkokio ir socialines pasalpos bus skirta.....Aciu Auksei uz pervestus pinigelius , ir kitoms  4u.gif juos Agita panaudoja naudingai - vaikams.

Saunu, svarbu dabar tas vyras ir susitvarkytu, neatideliotu sios problemos sprendimo
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 25, 17:48)

Galiu duoti net kelis smile.gif Jei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 02 25, 22:36)
Galiu duoti net kelis smile.gif Jei reikia smile.gif

Kryyystinyte, paziurekite prasau ta maziausio berniuko lovele pas Agita - kaip ten yra del ciuzinuko. Nes va, yra mamyte remax, kuri galetu berniukui atiduoti
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 26, 10:00)
Kryyystinyte, paziurekite prasau ta maziausio berniuko lovele pas Agita - kaip ten yra del ciuzinuko. Nes va, yra mamyte remax, kuri galetu berniukui atiduoti

labai saunu , zinoma smile.gif zinoma reik ,as ta lovyte (kur Tautvydas miega) pati jai atidaviau ,ir du ciuzinukus, bet ji buvo tokiu menesiu ,kai be pampersu gyveno ,plese paklodes,medziagas vaikams dejo (vietoj pampersu) - tai galvoju nebent tuos ciuzinukus susisiojo vaikai - ,gal ..... g.gif reiks paklaust..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 26 vasario 2010 - 09:16
agitos šeimai galėčiau atiduoti daug man jau nebereikalingų daiktų,bet jai manau jie praverstų(lėkštės,puodeliai,patalynė,stalo įrankiai , keletas vaikiškų knygelių ir dar palepinčiau vaikus saldumynais ,bet bėda ta ,kad esu klaipėdietė,gal kas iš čia esančių mamų Klaipėdos pusėn patrauksit,sudėčiau....siūsti didelis svoris gaunasi(bendradarbė dar uogienių žadėjo)
Atsakyti
kaip agitos šeima laikosi?Gal yra naujienų.....
Atsakyti