Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

O mes vaziuojam pas Agita si antradieni (poryt). Pajudam is Vilniaus apie 11 val.
Esu labai laiminga, kad galiu kazkuo padeti thumbup.gif
Atsakyti

As maiseli surinkau keleta rubeliu maziukui ir vyresniai mergaitei.
Laukiu, kad kas vaziutu ir nuveztu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2010 02 21, 20:24)
As maiseli surinkau keleta rubeliu maziukui ir vyresniai mergaitei.
Laukiu, kad kas vaziutu ir nuveztu smile.gif 4u.gif

As sutariau paimti Agitos seimai surinkta parama is forumo dalyviu "Vien paneles", "Is stiklo", "Taburete", na ir dar tikiuosi, kad "Frane" man i az savo adresiuka atsius, is jos paimciau batukus Tautvydui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 21, 19:44)
As sutariau paimti Agitos seimai surinkta parama is forumo dalyviu "Vien paneles", "Is stiklo", "Taburete", na ir dar tikiuosi, kad "Frane" man i az savo adresiuka atsius, is jos paimciau batukus Tautvydui.  drinks_cheers.gif

Jusu az pilna tai rasau cia
Sveiki, keleta rubuku ir as tarasciau Agitos vaikiukams. Mergyteii (mazylei) kombinezona, maziesiems berniukams triusikeliu. Rubeliai nesioti, bet tvarkingi. Jei ryt nespetumet uzlekt tai gal kitam kartui.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 02 22, 21:42)
Jusu az pilna tai rasau cia
Sveiki, keleta rubuku ir as tarasciau Agitos vaikiukams. Mergyteii (mazylei) kombinezona, maziesiems berniukams triusikeliu. Rubeliai nesioti, bet tvarkingi. Jei ryt nespetumet uzlekt tai gal kitam kartui.

Oi, jau tikrai nebespesiu doh.gif
Atsakyti
Gerai, paliksim kitam kartui, jei dar reiks. Gal dar ka parinksiu, nes visko neapejau ax.gif
Jus gal padarykit foto, kaip jie ten gyvena, gal atsiras daugiau mamu norinciu padet g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,pagirtini jusu darbai thumbup.gif wub.gif Kadangi pati sedziu namie su maza lelyte,tai nuvezti kazka nelabai turiu galimybes,bet pinigeliais tikrai prisideciau mirksiukas.gif Parasykite tik kur pervesti,nes cia pripuolus niekur neradau saskaitos nr g.gif
Butu patogiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
AGITA GVOZDAITE LT407300010089590185 ( HANSA BANKAS)....

Aciu jums , jai ir 5 , 10 lt laaabai praverstu 4u.gif
Atsakyti
Prisidejau kiek galejau ax.gif
Mamytes uzsiimancios gerais darbeliais,jei reikes kada pagalbos butinai parasykit i AZ(tema nevisada seku)jei galesiu butinai prisidesiu pinigeliais.
Atsakyti
Na va, buvom siandien nuvaziavusios pas Agita, nuvezem lovyte kudikiui ir pilna masina aprangos, avalynes, zaislu vaikams, buteliuku kudikiui, patalynes, 2 maisus maisto produktu. Padariau keleta seimos nuotrauku (tuo metu 2 vyresnieji vaikai buvo mokykloje, tai nufotografavom mama, jos mama ir 3 vaikucius bei namu aplinka), Agita sutiko, kad ideciau jas i si foruma, tai siandien vakare arba ryt idesiu.
Zinote, mamytes, as iki siol negaliu atsigauti - gyvenime nebuvau maciusi tokio skurdo verysad.gif Seimos gyvenimas vyksta ant istiestos dvigules lovos, nes daugiau nera vietos - tik siauras takelis prie tos lovos prieiti ir salia kitos siauros lovytes. Nieko nesupratau, bet miegamuju vietu ten yra 6, o mieganciuju - 8, tai niekaip nesuprantu, kaip bent issimiegoti ten galima????? Man ir baisu, ir gaila, ir pikta, ir neviltis apima po tokiu vaizdu - gaila, nes gyvenimo salygos neimanomos, o kai vaikai paaugs ir nebesutilps visi tupeti ant vienos lovos, tai net ir fiziskai jie tokiame plotelyje greitai nebeisiteks visai..... As nesuprantu kaip galima bent minimalius mitybos poreikius patenkinti 7 zmonems is 350 Lt, kurie, anot savivaldybes, greitai dar sumazes iki 200 Lt?????? Man pikta, kad mama Agita , gyvendama nepakeliamose salygose, nesusitvarko, kad nebegimtu daugiau vaiku.... As labai bijau, kad neatsirastu ten vaiku daugiau.... Idomu butu suzinoti ka ji galvoja apie tai.... Tikras kosmaras verysad.gif
O siaip matosi, kad Agita labai rupestingai rupinasi kiekvienu savo vaikuciu, bando kovoti del ju geroves.... verysad.gif
Manau, sioje situacijoje, ji turetu dienos metu palikti vaikus savo mamos (labai miela moteryte) prieziurai (leliukas nemaitinamas krutimi - tai gali taip pat buti mociutes priziurimas), o pati, kartu su vyru labai intensyviai ieskotis darbo tiek Moletuose, tiek Vilniuje (gal aukles, pardavejos, valytojos .....) Tai vienintelis ju sansas isgyventi.
Reiktu paprasyti Kristyyynytes, kad kai Agita suziures ir susirusiuos visa atvezta parama, kad aiskiai sudarytu ir cia forume paskelbtu sarasa dar trukstamu butiniausiu daiktu, kad pagalba galetu buti organizuota. Gal aprangos ir avalynes jau nebereikia???
As iskart parasysiu, kad pamirsau nuvezti kudikiui vitamino D, tai jei kuri mamyte dar vaziuotu pas sia seima, gal galetu nupirkti ir nuvezti (kudikelis atrodo labai isblyskes) ???? Ir jei dar kas vaziuotu, tai butiniausias dalykas ko jiems ypac truksta yra maisto produktai.... verysad.gif
Atsakyti
Man lygiai toks pat jausmas buvo, kai nuvaziavau ten pirma karta verysad.gif Norejosi griebt vaikus ir isvezt is tos skyles kuo toliau verysad.gif
Tokia pas mus valstybe, silpnam mazam ar ne tokiam protingam CIA NERA VIETOS bash.gif
Dar ten pabuvus norejau paimt seimunus ir nuvezt pas juos. Patupdyt Salaseviciute, kad pagyventu toj troboj bent kelias dienas su vaikais triniti.gif

Bet cia siaip...Liudna ir tiek....Jus saunuole, kad jiems padejote. Tai tikrai geras darbas.
P.S. Nuotrauku as i foruma nedeciau....Tai viesa vieta, o jiems ten ir taip skriaudu pakanka, cia gi gali uzeiti bet kas...dar pamatys ir sumastys koki blogi.... verysad.gif Tiesiog zinau kokie zmones buna ziaurus..O cia dar adresas viesai paskelbtas ir saskaita....Nu bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Ar taip ar taip gal spaudoje bus mirksiukas.gif
Papildyta:
O del Agitos tai ji saunuole. Priemoniu, kad vaikuciu daugiau nebutu jau emesi.
Man jos vietoj seniai butu stogas nuvaziaves. Bet ji laikosi ir kabinasi.
Gaila ju baisiai, mes pirma karta su vyru vaziavom, tai jis irgi ilgai buvo soke, kad taip gali buti civilizuotoj saly.

As tik vieno bijau, kad per musu ta "geruma" is jos vaikuciu neatimtu, pretekstas yra - nera salygu auginti verysad.gif
Papildyta:
Vitaminu vezem visiems vaikams. Tik biski baisoka, kad jie ju visu is karto nesurytu, vietoj saldainiu. O mazylei zuvu taukus apsiimu parupinti ir vit D.
Atsakyti
[quote=ugniukas1,2010 02 23, 18:51]
P.S. Nuotrauku as i foruma nedeciau....Tai viesa vieta, o jiems ten ir taip skriaudu pakanka, cia gi gali uzeiti bet kas...dar pamatys ir sumastys koki blogi.... verysad.gif Tiesiog zinau kokie zmones buna ziaurus..O cia dar adresas viesai paskelbtas ir saskaita....Nu bet cia tik mano nuomone blush2.gif

Gerai nedesiu nuotrauku .... tik, kai paviesintas ir adresas, ir vardas, ir padetis, tai nelabai man fantazija isnesa, ka gali nuotraukos pakenkti g.gif
Atsakyti