QUOTE(ugniukas1 @ 2010 02 17, 15:49)
As jos pagal Jusu aprasyma ir paklausiau, tai patvirtino, kad visus reikalingus popierius padave.
Ar galima butu konkreciau - kokius popierius ji turi ir kam ir kada padave?
Nes, tarkim, jeigu mano minetasias pazymas ji padave i teisma su prasymu iskelti byla nemokant zyminio mokescio kaip socialiai remtinai, tai reiskia, kad turi buti iskelta byla. O jeigu yra iskelta byla, tai reiskia, kad ji gali is teismo gauti pazyma apie tai ir nunesti ja i savivaldybe, o juk Jus rasete, kad issiaiskinote, jog savivaldybe, gavusi tokia pazyma, skirtu ismokas bent tiems 3 vaikams....
Papildyta:
QUOTE(murka2008 @ 2010 02 17, 16:06)
turbut neduos, jei kartu gyvena, bet ir praras del to 700lt pajamu
+ dar is fondo uz vaikus moketu kazkiek, tikrai nemaza suma susidaro
Na, jeigu zmones siuo metu kartu gyvena, tai manau, moteris stengiasi issaugoti teva vaikams ir sau drauga galu gale, nors ir toki... Tai jos vietoje, matyt, ir as neduociau gyvenimo draugo teisman, na o jeigu kada sumastytu ji vyti lauk, tuomet jau taip.
Papildyta:
QUOTE(Aaukse @ 2010 02 17, 12:21)
Matote, aš Kaune
bet ką nors bandysim sugalvot
Papildyta:
Gal tuomet Jus galetumet siuntini siusti pastu tiesiai jai i Moletus. As pries keletu menesiu siunciau taip didele deze 1 m. ant 0,5 m. siuntini is Vilniaus i Panevezi, tai sumokejau tik 18 Lt. uz tai (iskaitant ir dezes kaina), arba dar galima per autobusu stoti atsiusti i Vilniu, as paimciau (jei butu iki mano isvaziavimo) ?????????????????????????????