Dar del Agitos seimos - jiems ir bulviu reikia ( nes dabar nusipirko , bet nedaug )- gal kas koki maisiuka suveiktu ? ir gal kas kokia uogiene nuveztu, gal kas nereikalinga keptuve turi , puodu pora ??? kudikiska buteliuka ? nes siuo metu ji viena buteliuka ir viena soske turi , sake viena ir ta pati buteliuka ir soske ....ant dvieju vaiku naudoja ( Gabrieles ir Luko ).......
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 16, 21:54)
As, kadangi vesiu jai lovyte kudikiui, tai galeciau is Vilniaus paimti ir kitu mamu siuntinukus.
Matote, aš Kaune
bet ką nors bandysim sugalvot
Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2010 02 17, 09:38)
Del drabuzeliu dydziu, tai vaikuciai Martynas ir Kristina abu ant 8 metu (turbut koks 130 cm ). Labiausiai rubeliu sake reikia vyresniems, nes maziukai nesioja broliu ir seses isaugtus
Aš abejoju dėl dydžio mano sūnui šešeri, jo ūgis 127, batai - 33. Turbūt aštuonerių metų vaikams didesnių reiktų drabužiukų
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 17, 10:54)
Dar del Agitos seimos - jiems ir bulviu reikia ( nes dabar nusipirko , bet nedaug )- gal kas koki maisiuka suveiktu ? ir gal kas kokia uogiene nuveztu, gal kas nereikalinga keptuve turi , puodu pora ??? kudikiska buteliuka ? nes siuo metu ji viena buteliuka ir viena soske turi , sake viena ir ta pati buteliuka ir soske ....ant dvieju vaiku naudoja ( Gabrieles ir Luko ).......
sumaisiau - gabrieles ir Tuatvydo
QUOTE(Aaukse @ 2010 02 17, 12:21)
Matote, aš Kaune
Papildyta:
Aš abejoju dėl dydžio mano sūnui šešeri, jo ūgis 127, batai - 33. Turbūt aštuonerių metų vaikams didesnių reiktų drabužiukų
Papildyta:
Gal Jus ir teisi, nes veziau Kristinai striuke (130 cm) tai buvo kaip tik O vyriausias berniukas kiek aukstesnis, tai ko gero koks 140 cm gal bus .....
O batukus pati Agita taip parase, gal visgi reiktu ismiera didesnius vezti Tiesiog nezinau, vaikai siaip smulkuciai ....
Tai va tokios zinios:
Ka tik skambinau i Moletu savivaldybe snekejau su zmogum atsakingu uz socialines pasalpas tokiu Laimontu Petkevičium.
Labai manonus vyriskis ir tikrai normaliai man paaiskino situacija.
O problema ta, kad Agita uz vaikus tikrai kol kas gauna 351 lt
Socialines ismokos gali buti pradetos moketi tik tada kai ji susitvarkys tevystes dokumentus (toks ispudis, kad kol vaikas neturi tevo jis yra kaip gyvulys, kuriam nei rengtis, nei valgyt nereikia
)
Is tikruju tai vos tik ji paduos i teisma, jau gales gauti socialine pasalpa vaikams, tai jau bus sis tas.
Kompensacijos uz malkas ir pan jai gal ir priklauso, bet tas gyvenamas plotas yra ne jos, ji nera savininke, taip kad paduoti pasalpai gali tik tas kieno gyvenamas plotas
Gal yra katra ismananti ta tevystes sutvarkymo procesa ir kiek tai gali kainuoti ?
Ka tik skambinau i Moletu savivaldybe snekejau su zmogum atsakingu uz socialines pasalpas tokiu Laimontu Petkevičium.
Socialines ismokos gali buti pradetos moketi tik tada kai ji susitvarkys tevystes dokumentus (toks ispudis, kad kol vaikas neturi tevo jis yra kaip gyvulys, kuriam nei rengtis, nei valgyt nereikia
)
Is tikruju tai vos tik ji paduos i teisma, jau gales gauti socialine pasalpa vaikams, tai jau bus sis tas.
Kompensacijos uz malkas ir pan jai gal ir priklauso, bet tas gyvenamas plotas yra ne jos, ji nera savininke, taip kad paduoti pasalpai gali tik tas kieno gyvenamas plotas
Gal yra katra ismananti ta tevystes sutvarkymo procesa ir kiek tai gali kainuoti ?
QUOTE(ugniukas1 @ 2010 02 17, 14:30)
Gal Jus ir teisi, nes veziau Kristinai striuke (130 cm) tai buvo kaip tik O vyriausias berniukas kiek aukstesnis, tai ko gero koks 140 cm gal bus .....
O batukus pati Agita taip parase, gal visgi reiktu ismiera didesnius vezti Tiesiog nezinau, vaikai siaip smulkuciai ....
Gal, kad organizuotesne pagalba butu ir nebutu taip, kad kelios mamos toki pati daikta dovanotu (pvz.: 2 lovytes), tai siulyciau daryti dovanojamu siai seimai daiktu sarasa ir sarasa dar labiausiai trukstamu daiktu, is kuriu norincios pagelbeti mamytes galetu pasirinkti
Dovanojamu daiktu sarasas:
"Naujas vardas" dovanoja:
1. Lovyte kudikiui su visais pataliukais
2. Dvigule silta kaldra ir pagalve su uzvalkalais, 2 ranksluoscius
3. 6 kavos puodeliu serviziukas
4. 1 buteliukas kudikiui
5. lavinamasis kilimelis su barskaliukais kudikiui
6. Kremukas kudikio uzpakaliukui, gydantis issutima
7. Vibrocil zvakuciu dezute kudikiui nuo temperaturos ir uzdegimu
8. Dentinox tepaliukas kudikiui, skirtas dantu dygimo skausmui sumazinti
9. Purskiamas "Juros vanduo" kudikio nosytei
10. Lelyte ir meskiuka kudikiui ir po masinyte vyresniems berniukams (sugalvosiu ir vyriausiajai mergaitei nupirkti koki siurpriza)
11. Keletas (nedaug) mano dukros devetu rubeliu kudikiui
12. 2 megztinukus, pedkelnes, rudenine striuke, zieminius batus ir 2 naujus triusikelius vyriausiajai mergytei
13. Naujas pedkelnes ir siltas kojines vyriausiajam berniukui
14. Keleta drabuzeliu mamytei
15. 2 vnt. ukisko muilo ir 2 vnt. vaikisko muilo
Prisijunkite prasom mamytes ir Jus su savo sarasiukais
Aciu Laimai ir Irmantui uz Agitai pervestus pinigelius
Ugniuke , Agita dabar gavo 351 lt , o nuo kito men ir tiek nebegaus , gaus tik 200 lt
Ugniuke , Agita dabar gavo 351 lt , o nuo kito men ir tiek nebegaus , gaus tik 200 lt
QUOTE(ugniukas1 @ 2010 02 17, 14:52)
Tai va tokios zinios:
)
)
Sveika,
Reikia, kad Agita gautu is darbo birzos pazyma, kad yra bedarbe ir kad neturi pajamu. Is savivaldybes pazyma, kad yra daugiavaike ir kokia suma gauna pasalpu per menesi. Su sitom pazymom ji turi kreiptis i teisma del tevystes nustatymo pagal savo gyvenamaja vieta ir pateikti minetas pazymas su rasytiniu prasymu atleisti ja nuo zyminio mokescio uz bylos iskelima (130 Lt.) mokejimo. Tuo budu paduoti dieda i teisma ji gales nemokamai, o teismas krepsis i policija del diedo paieskos. Taip ji tures pazyma apie iskelta byla del tesvystes nustatymo.
Taip pat, ji turi RASTISKAI kreiptis i savivaldybe del socialinio busto skyrimo jai kaip benamei daugiavaikei motinai. Tokius rasytinius prasymus ji turi nusinesti i savivaldybe 2 vnt. - 1 atiduoti savivaldybei, o kita pasilikti sau su savivaldybes antspaudu, patvirtinanciu prasymo gavima ir data, kada gauta.
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 17, 15:32)
Sveika,
Reikia, kad Agita gautu is darbo birzos pajama, kad yra bedarbe ir kad neturi pajamu. Is savivaldybes pazyma, kad yra daugiavaike ir kokia suma gauna pasalpu per menesi. Su sitom pazymom ji turi kreiptis i teisma del tevystes nustatymo pagal savo gyvenamaja vieta ir pateikti minetas pazymas su rasytiniu prasymu atleisti ja nuo zyminio mokescio uz bylos iskelima (130 Lt.) mokejimo. Tuo budu paduoti dieda i teisma ji gales nemokamai, o teismas krepsis i policija del diedo paieskos. Taip ji tures pazyma apie iskelta byla del tesvystes nustatymo.
Reikia, kad Agita gautu is darbo birzos pajama, kad yra bedarbe ir kad neturi pajamu. Is savivaldybes pazyma, kad yra daugiavaike ir kokia suma gauna pasalpu per menesi. Su sitom pazymom ji turi kreiptis i teisma del tevystes nustatymo pagal savo gyvenamaja vieta ir pateikti minetas pazymas su rasytiniu prasymu atleisti ja nuo zyminio mokescio uz bylos iskelima (130 Lt.) mokejimo. Tuo budu paduoti dieda i teisma ji gales nemokamai, o teismas krepsis i policija del diedo paieskos. Taip ji tures pazyma apie iskelta byla del tesvystes nustatymo.
tai ji turi du vyrus i teisma paduot ?????
Papildyta:
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 17, 15:32)
Taip pat, ji turi RASTISKAI kreiptis i savivaldybe del socialinio busto skyrimo jai kaip benamei daugiavaikei motinai. Tokius rasytinius prasymus ji turi nusinesti i savivaldybe 2 vnt. - 1 atiduoti savivaldybei, o kita pasilikti sau su savivaldybes antspaudu, patvirtinanciu prasymo gavima ir data, kada gauta.
Del socialinio busto ,tai ji stovi eileja, jai kazkada siule Moletuose , bet ji pati atsisake del mokesciu mokejimo.
jei kas pro mane vilniuje prasuktu, prisijungciau
2vaikiski muiliukai
vaikiska kose
keli zaisliukai
dubenelis su sauksteliais
keli puspilniai pakeliai slapiu serveteliu
dar drabuzelius paziuresiu
2vaikiski muiliukai
vaikiska kose
keli zaisliukai
dubenelis su sauksteliais
keli puspilniai pakeliai slapiu serveteliu
dar drabuzelius paziuresiu
QUOTE(ugniukas1 @ 2010 02 17, 09:38)
Martyno 33 d - reiktu batuku
Kristinukes: 30 d (jau radau Ecco pavasarininius, neperslampamus)
Luko 25 d - (vieni batukai yra)
Tautvydo 23 d. - reiktu batuku
Kristinukes: 30 d (jau radau Ecco pavasarininius, neperslampamus)
Luko 25 d - (vieni batukai yra)
Tautvydo 23 d. - reiktu batuku
Aš turiu daug gerų firmų batukų (Ecco, Superfit, Primigi), lengvi ir nenudrengti (vieno vaiko nešioti), bet didesnių dydžių mergaitiški gal labiau Nežinau ar tiktų..jei tiktų, tai parašykite kokio sezono batukų dabar 'ieškoti' žiemai ar jau pavasariui?
Nu tai dar va paskambinau as i Socialines Apsaugos ministerija.
Man ten patvirtino, kad viskas ka sake Moletuose yra tiesa. Apie ismoku dalinima.
O del tevystes tai dabar suzinojau, kad pati Agita jau yra padavusi popierius.
Zodziu atliko pirma zingsi, padave popierius nemokamai teisinei pagalbai. Dabar turi gauti atsakyma, ar tures advokata. Tada byla keliaus i teisma. Tada jau bus galima gauti socialines pasalpas.
Dar skambinau Moletu Socialines paramos skyriaus direktorei - irgi labai maloni moteriske. Sake, kad seima turi socialini darbuotoja, be to bus pakartotinai bus skirta parama sekanti menesi (cia vienkartine).
Bet kokiu atveju....
Priklausys nuo oro, bet si savaitgali gal nuleksim iki ju.
Negaliu pazadet ir garantuoti, nes jei vel uzsnigs ar apledes niekur nepajudesim.
Jei ruosimes vaziuoti parasysiu penktadieni
Man ten patvirtino, kad viskas ka sake Moletuose yra tiesa. Apie ismoku dalinima.
O del tevystes tai dabar suzinojau, kad pati Agita jau yra padavusi popierius.
Zodziu atliko pirma zingsi, padave popierius nemokamai teisinei pagalbai. Dabar turi gauti atsakyma, ar tures advokata. Tada byla keliaus i teisma. Tada jau bus galima gauti socialines pasalpas.
Dar skambinau Moletu Socialines paramos skyriaus direktorei - irgi labai maloni moteriske. Sake, kad seima turi socialini darbuotoja, be to bus pakartotinai bus skirta parama sekanti menesi (cia vienkartine).
Bet kokiu atveju....
Priklausys nuo oro, bet si savaitgali gal nuleksim iki ju.
Negaliu pazadet ir garantuoti, nes jei vel uzsnigs ar apledes niekur nepajudesim.
Jei ruosimes vaziuoti parasysiu penktadieni