Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(joolita @ 2010 02 11, 19:06)
labas vakaras  4u.gif
gal anstole neteisingai suprato kokios jums pazymos reikia? nes ji yra nemokama. ji tiesiog paraso, nuo kada jums vyras nemoka alimentu ir kokia suma priteista, ir tikrai uz ja moketi nereikia.  schmoll.gif  tikrai ne. gal jus netaip paaiskinote jai?
o banke issiimti pazyma, taip kainuoja 5lt.  ir jie tiesiog duoda isklotine, taipogi kaip yrodyma,kad nemoka jums vyras. 
jei norite ko paklausti,tai rasykite man. as pati tvarkiausi siuos dokumentus. ir tikrai tiek nekainuoja si pazyma schmoll.gif    gal jus tiesiog netaip ka paaiskinote anstolei.  4u.gif

Ne cia jus manes nesuprantate nes as gal kiek neteisingai issireiskiau,ne pazima kainuoja 170 lt o tiek reikia sumoket anstoliams kad jie pradetu issieskot tuos pinigelius is vyro.o kol as jiems nesumokesiu tol je nesiims siuos bylos.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 11, 20:36)
Ne cia jus manes nesuprantate nes as gal kiek neteisingai issireiskiau,ne pazima kainuoja 170 lt o tiek reikia sumoket anstoliams kad jie pradetu issieskot tuos pinigelius is vyro.o kol as jiems nesumokesiu tol je nesiims siuos bylos.

tai jums nepriteisti alimentai? o jus turite teismo nuosprendi su vykdomuoju rastu?
bet juk, visus mokescius anstoliai is jusu vyro issieskos uz visas suteiktas jums paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 02 11, 20:02)
tai jums nepriteisti alimentai? o jus turite teismo nuosprendi su vykdomuoju rastu?
bet juk, visus mokescius anstoliai is jusu vyro issieskos uz visas suteiktas jums paslaugas.

bet juos pradžiai reikia įmokėti Irinai1984, o kai išieškos, tada grąžins.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 02 11, 20:02)

taip teismo nuosprendi turiu jame parasyta kad jis turi moketi po 400lt
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 11, 21:15)
bet juos pradžiai reikia įmokėti Irinai1984, o kai išieškos, tada grąžins.

as tiesiog rasau, kaip tvarkiausi as ir mano mamai anksciau irgi teko teciu kovoti.

niekad nieko nemokejam anstolei. tiesiog nunesiau padaviau teismo vykdomaji rasta ir ji jau ten tvarkosi. as paskambinsiu siandiena anstolei paklausiu pas ja. tada duosiu zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 02 12, 05:59)
as tiesiog rasau, kaip tvarkiausi as ir mano mamai anksciau irgi teko teciu kovoti.

niekad nieko nemokejam anstolei. tiesiog nunesiau padaviau teismo vykdomaji rasta ir ji jau ten tvarkosi. as paskambinsiu siandiena anstolei paklausiu pas ja. tada duosiu zinia 4u.gif

Aciu.Buvau siandien soc skyriui,tai manes net neprieme,pasake ateit treciadeni po pietu.Na ka lauksiu treciadenio. verysad.gif
Atsakyti
Visada antstoliai pasiima vykdymo islaidoms skirta suma is karto ir tik po to ja isiesko is atsakovo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2010 02 12, 12:08)
Visada antstoliai pasiima vykdymo islaidoms skirta suma is karto ir tik po to ja isiesko is atsakovo 4u.gif

o kodel tada is manes nepaeme? cia is jos imtu jei is jos alimentu vyras ieskotu.

as tiesiog sakau,kaip as tvarkiausi. ir kad man tai nieko nekainavo. taip pat kaip ir mano mamai.
ir va pasiskambinau anstolei, ji sake pirma kart girdi,kad uz tai imtu pinigus. sako nebent ji kazka nori apgauti. turiu omeny,kad anstole nori is to pasipelnyte.

niekam nieko nelinkiu blogo, tiesiog pasisakiau is savo patirties.
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 12, 12:07)
Aciu.Buvau siandien soc skyriui,tai manes net neprieme,pasake ateit treciadeni po pietu.Na ka lauksiu treciadenio. verysad.gif

mano kelione irgi nuo socialinio prasidejo. tada jie mane nusiunte i kabineta kur suteikia nemokama teisine pagalba. ten mane informavo apie visa eiga.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 12, 12:07)

Na taip, dabar soc skyriuose tokia tvarka.Tiesiog raso i eile zmones, is karto nieko nepriima.Bent jau pas musu mieste. Beto, joolita teisi, nueikite ir paprasykite nemokamos teisines pagalbos,tikrai jie pades sutvarkyti sita reikala 4u.gif
Atsakyti
Parasysiu tokia situacija , gal kas pagelbes , bet tikrai neprivalo , bent jau zinosiu ,kad kazka darau del tos seimos, jau buvau cia rasiusi anksciau apie Moletu rajone gyvenancia labai neturtinga seima - Agita ,jos 5 mazameciai vaikai , ir Agitos motina ..... na dar vyras ( bet jie nesusituoke, vyro paso galiojimas pasibaiges ir siaip jis toks "niekam tikes " )..... Agitos dabar situacija tokia , kad jos pajamos yra zemiau skurdo ribos , si men gavo 351 lt pasalpa , o nuo kito men gaus tik 200 lt pasalpa viso. Paminesiu ,kad vaiku tevystes nesutvarkytos ( keturiu vaiku tevyste nenustatyta parasyta vietoj tevo bruksnelis , tik vienam vaikui irasytas tevas ), Moletu savivaldybei jai aiskina ,kad kol nesusitvarkys tevystes alimentu , tol jokiu pasalpu jai nemokes ..soc.pasalpa nepriklauso ir pan , ji gauna tik vaikpinigius ir maisto paketa kur nemokamas buna.

Zinau daug cia aferu pasitaiko , melagingu pasakojimu .... tad kas norit galit paskambint i Moletu savivaldybes soc.rupybos skyriu ir pasiteiraut apie Agitos Gvozdaites seima is Jauru kaimo , Moletu rajono. Dar i rajonini Moletu laikrasti "VILNIS" , nes apie sia seima "vilnis" du kartus rase.

Kas galite padekite maistu ir pampersais , pinigeliais - nors po 2 lt, po 5 lt , po 10 lt i jos saskaita kas galite 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kas noretu nuvaziuot ir aplankyt ta seima g.gif butu labai gerai drinks_cheers.gif labiausiai truksta maisto ir pampersu.... kiek zinau dabar ji mazylei vystiklus naudoja , uzpakaliukas buvo zaizdelem nusutes , dabar gija , misinuka duoda BeBI , kai jo neturi tai karves piena skiesta duoda.Dar duju neturi lygtais. kaip ji man sake tuoj 351 lt kur gavo , tai uz 150 lt malku pirko . Uz 200 lt pirko kruopu,makaronu, desra , mesa, pampersus, duonu, batonu ..... nebepamenu daugiau. Dabar vel be cento sedi. vaiku amzius 8 m, 7 m, 5 m, 2 m, 5 menesiai. Gyvena jie vienam mazam kambariuke su maza virtuvele be patogumu.

kas nores padet man i az , duosiu duomenis.Gal dar klausimu bus?

beje laaabai reikalinga jos 5 men mazylei lovyte !!! kolkas miega vezimuke .
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 12, 21:02)
Parasysiu tokia situacija , gal kas pagelbes , bet tikrai neprivalo , bent jau zinosiu ,kad kazka darau del tos seimos, jau buvau cia rasiusi anksciau apie Moletu rajone gyvenancia labai neturtinga seima - Agita ,jos  5 mazameciai vaikai , ir Agitos motina ..... na dar vyras ( bet jie nesusituoke, vyro paso galiojimas pasibaiges ir siaip jis toks "niekam tikes " )..... Agitos dabar situacija tokia , kad jos pajamos yra zemiau skurdo ribos , si men gavo 351 lt pasalpa , o nuo kito men gaus tik 200 lt pasalpa viso. Paminesiu ,kad vaiku tevystes nesutvarkytos ( keturiu vaiku tevyste nenustatyta parasyta vietoj tevo bruksnelis , tik vienam vaikui irasytas tevas ), Moletu savivaldybei jai aiskina ,kad kol nesusitvarkys tevystes alimentu , tol jokiu pasalpu jai nemokes ..soc.pasalpa nepriklauso ir pan , ji gauna tik vaikpinigius ir maisto paketa kur nemokamas buna.

Zinau daug cia aferu pasitaiko , melagingu pasakojimu .... tad kas norit galit paskambint i Moletu savivaldybes soc.rupybos skyriu ir pasiteiraut apie Agitos Gvozdaites seima is Jauru kaimo , Moletu rajono. Dar i rajonini Moletu laikrasti "VILNIS" , nes apie sia seima "vilnis" du kartus rase.

Kas galite padekite maistu ir pampersais  , pinigeliais - nors po 2 lt, po 5 lt , po 10 lt i jos saskaita kas galite  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal kas noretu nuvaziuot ir aplankyt ta seima  g.gif  butu labai gerai  drinks_cheers.gif  labiausiai truksta maisto ir pampersu.... kiek zinau dabar ji mazylei vystiklus naudoja , uzpakaliukas buvo zaizdelem nusutes , dabar gija , misinuka duoda BeBI , kai jo neturi tai karves piena skiesta duoda.Dar duju neturi lygtais. kaip ji man sake tuoj 351 lt kur gavo , tai uz 150 lt malku pirko . Uz 200 lt pirko kruopu,makaronu, desra , mesa, pampersus, duonu, batonu ..... nebepamenu daugiau. Dabar vel be cento sedi. vaiku amzius 8 m, 7 m, 5 m, 2 m, 5 menesiai. Gyvena jie vienam mazam kambariuke su maza virtuvele be patogumu. 

kas nores padet man i az , duosiu duomenis.Gal dar klausimu bus?

beje laaabai reikalinga jos 5 men mazylei lovyte !!! kolkas miega vezimuke .

Sveika,

o ta mama ar neasociali???? Nes kazkaip keistai ir neatsakingai atrodo kai sitiek vaiku prisigimdo ir dar net nezino nuo kurio vyro kuris.... As galiu padovanoti nauja lovyte kudikeliui su ciuzinuku ir pataliukais visais ir dar prideciau kudikio uzpakaliukui tepaliuka su cinku, gydanti issutimus. Jei susirinktu is Vilniaus didesnis kiekis paramos siai mamai, mielai nuvezciau, nes noreciau savo akimis pamatyti kaip atrodo situacija.
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 14, 16:09)
Sveika,

o ta mama ar neasociali???? Nes kazkaip keistai ir neatsakingai atrodo kai sitiek vaiku prisigimdo ir dar net nezino nuo kurio vyro kuris.... As galiu padovanoti nauja lovyte kudikeliui su ciuzinuku ir pataliukais visais ir dar prideciau kudikio uzpakaliukui tepaliuka su cinku, gydanti issutimus. Jei susirinktu is Vilniaus didesnis kiekis paramos siai mamai, mielai nuvezciau, nes noreciau savo akimis pamatyti kaip atrodo situacija.

neasociali schmoll.gif parasiau jums i az.
Atsakyti