Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

sveikos

dovanoju stai tokias neperslampamas ir neperpuciamas kelnytes. Manau tiktu paauglei mergaitei...mano ugis 165 o svoris buvo 47 kg kai jas nesiojau...gal kam reikia??

user posted image

user posted image

kol ziema gal dar kam praverstu...??

Kaunas

lauksiu i AZ wink.gif

visoms geru svenciu 4u.gif
Atsakyti
Dovanoju, drabuzeliai nenauji, bet tinkami vaikiukui po namus lakstyti. visi isskalbti. gavau is kitu mamu, dabar perleidziu kitoms.

gyvenu vln r. skaidiskese, rasykite i az

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Turiu keletą mot. megztukų 38dydžio. Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 12 30, 17:29)
Dovanoju, drabuzeliai nenauji, bet tinkami vaikiukui po namus lakstyti. visi isskalbti. gavau is kitu mamu, dabar perleidziu kitoms.

gyvenu vln r. skaidiskese, rasykite i az

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

rezervuoti
Atsakyti
Sveiki, mano vyro darbe pakeite monitorius i LCD, o tokius paprastus (CRT) liko 4vnt - jienori ismesti, gal kas nori priglausti? Juk geri dar..
Jeigu atsiras norinciu prasome rasyti man AZ arba skambinti tiesiai jam 865234062.
Issivezti reiketu patiems. (monitoriai Laisves pr 3)
4u.gif
PS Geriau aisku kad paimtumete visus is karto ;P
Atsakyti
Dovanoju moteriškus drabužius S-L dydžio ir 38 dydžio batus.
Gal ir vaikiškų drabužėlių rasčiau...

Ukmergė. Galiu atvežti į aplinkinius raj.
Atsakyti
QUOTE(Acousma @ 2010 01 01, 23:16)
Sveiki, mano vyro darbe pakeite monitorius i LCD, o tokius paprastus (CRT) liko 4vnt - jienori ismesti, gal kas nori priglausti? Juk geri dar..
Jeigu atsiras norinciu prasome rasyti man AZ arba skambinti tiesiai jam 865234062.
Issivezti reiketu patiems. (monitoriai Laisves pr 3)
4u.gif
PS Geriau aisku kad paimtumete visus is karto ;P

padovanoti smile.gif
Atsakyti

i 
Informaciją apie dovanojamus daiktus rašome tik sandėliukuose, nerekia dubliuoti žinučių ir tą patį rašyti keliose temose. Čia - parama, sandėliukuose - dovanojame/ieškome. Ačiū už supratingumą
Atsakyti
Sveiki,

Rasau vienos mamytes vardu,nes ji neturi interneto-padetis pas ja visai prasta-kiek galiu jai tiek padedu nuolat ir finansiskai, ir daikteliais..gruodzio 16 jai gime dukryte..vakar vyras isejo is namu jas abi paliko..jie dar jauni abiem po 20m, sukure seima, bet kaip matot nieko jiem neisejo, be to vyras nieko ir neuzdirbdavo tai tokia is jo ir nauda...o mamyte labai myli dukryte savo tik jai pirma ismoka bus tik kovo men-iki tol as neisivaizduoju ka ji valgys, turi tik mama, kuri pati kartais badauja.. verysad.gif tai dabar jai sita men reik kazkaip isgyvent...ji priima bet kokia pagalba tiek jai, tiek leliukui, tiek finansine..gal kazkas padesite kiek galite 4u.gif 4u.gif 4u.gif rasykite i a.z.
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 01 06, 23:30)
Informaciją apie dovanojamus daiktus rašome tik sandėliukuose, nerekia dubliuoti žinučių ir tą patį rašyti keliose temose. Čia - parama, sandėliukuose - dovanojame/ieškome. Ačiū už supratingumą

atsiprasau. o tai kokia parama cia suteikti reikia?
Atsakyti
Dažniausiai čia tariamasi dėl paramos sunkiai besiverčiančioms mamoms ir jų vaikams. Šiuo metu viskas jau aptilę, senbūvės atitolo, o naujos savanorės nelabai imasi šios veiklos, tačiau viltis, kad reikalai pajudės - visada gyva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 02 04, 20:01)
Dažniausiai čia tariamasi dėl paramos sunkiai besiverčiančioms mamoms ir jų vaikams. Šiuo metu viskas jau aptilę, senbūvės atitolo, o naujos savanorės nelabai imasi šios veiklos, tačiau viltis, kad reikalai pajudės - visada gyva mirksiukas.gif

tai cia ne dovanojamus daiktus reikia surasyti, o zinute, kad kazkokiai seimai reikia pagalbos ir ja suorganizuoti?
Atsakyti