Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

gal kas turite sau nereikalingu rubu batu patalynes.
Atsakyti
ikeliu skelbima apie atiduodamas autokedutes:

http://www.supermama...howtopic=515052
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 19 lapkričio 2009 - 13:17
Labas vakaras,

vis ruosiausi, ruosiausi 'namu ukyje" daryt tvarka ir pagaliau prisiruosiau. Radau diiiidele kruva daikteliu, kuriuos galeciau pasiulyti mamytems, kurioms galbut ju reiketu. O gal zinote, pazistate zmogeliukus, kuriems ju truksta (gal kuri organizuojate labdaros rinkima ar galetumet nukreipti mane pas tokiais dalykais uzsiimancias mamytes blush2.gif ).

Galiu pasiulyti patalyne (kaldra, tris pagalves, dvi frotines viengules paklodes), keleta dekoratyviniu pagalveliu, diiiideli maisa moterisku 38-40 dydzio rubu (dauguma ju vasariniai ar demisezoniniai) - ju kokybe tikrai labai gera ar net puiki.

Turiu du maisus minkstu vaikisku zaislu (zaisti mano vaiku, pirkti nauji parduotuvese ar gauti dovanu). Dar turiu kompiuterini tasiuka nesiojamam kompiuteriui - stovis labai geras, tik sone per siule gal kokius 5cm praires (manau tikrai lengva susiuti).

Keletas smulkmeneliu namu papuosimui - vazeles, skulptureles. Dar koks 30vnt. siumetiniu Zmoniu, Stiliaus zurnalu (paskutiniu menesiu).

Vilniaus mieste vyras viska galetu bet kur nuvezti 4u.gif
Atsakyti
vis ruosiausi, ruosiausi 'namu ukyje" daryt tvarka ir pagaliau prisiruosiau. Radau diiiidele kruva daikteliu, kuriuos galeciau pasiulyti mamytems, kurioms galbut ju reiketu. O gal zinote, pazistate zmogeliukus, kuriems ju truksta (gal kuri organizuojate labdaros rinkima ar galetumet nukreipti mane pas tokiais dalykais uzsiimancias mamytes blush2.gif ).

Galiu pasiulyti patalyne (kaldra, tris pagalves, dvi frotines viengules paklodes), keleta dekoratyviniu pagalveliu, diiiideli maisa moterisku 38-40 dydzio rubu (dauguma ju vasariniai ar demisezoniniai) - ju kokybe tikrai labai gera ar net puiki.

Turiu du maisus minkstu vaikisku zaislu (zaisti mano vaiku, pirkti nauji parduotuvese ar gauti dovanu). Dar turiu kompiuterini tasiuka nesiojamam kompiuteriui - stovis labai geras, tik sone per siule gal kokius 5cm praires (manau tikrai lengva susiuti).

Keletas smulkmeneliu namu papuosimui - vazeles, skulptureles. Dar koks 30vnt. siumetiniu Zmoniu, Stiliaus zurnalu (paskutiniu menesiu).

Vilniaus mieste vyras viska galetu bet kur nuvezti 4u.gif

P.S. dar visiskai pamirsau parasyti, kad turim ir kokosini-spyruoklini ciuzinuka (dydis 135cm x 70cm). Miegojo mano abu vaikai, bet sakyciu dar vienam vaikiukui tikrai tiktu 4u.gif

Ir dar keleta atliekamu pakabu rubams radau - ir jas dovanoju 4u.gif
Atsakyti
galeciau sunkiai besivercianciai seimai padovanot, kelias poras dzinsu 38d, maikiu(moterisku). dar turiu ir vaikisku rubeliu labiau mergaitiski. tik ziurint kokiam amziui reik. esu jonavoje. rasykit i az.
Atsakyti
taip pat padovanociau kelias poras batu. mazdaug 38. plona striukyte .
Atsakyti
Visas sveikinu su artejancioms sventemis santa2.gif
Noriu pasiteirauti gal kuri nors mamyte dovanoja savo mazylio isauktus rubeliu 3m.berniukui
Atsakyti
Nuoširdžiai dėkoju Agno ir Vilko_pusei už dovanas (žaislus, vitaminus, saldainius) remtinų šeimų vaikams 000054.gif

Visiems šviesių ir ramių šv. Kalėdų newyear.gif
Atsakyti
Sveiki, mano vyro darbe pakeite monitorius i LCD, o tokius paprastus liko 5vnt - jienori ismesti, gal kas nori priglausti? Juk geri dar..
Jeigu atsiras norinciu prasome rasyti man AZ arba skambinti tiesiai jam 865234062.
Issivezti reiketu patiems. 1 monitorius mano darbe (Naugarduko g) kiti jo darbe (Laisves pr 3)
Atsakyti
Tara, turiu vitaminų "Marsiečiai" - gavom dovanų per kalėdas, tad galiu dalintis. Vienas įpakavimas neatidarytas, su dėžute, o kitas atidarytas, nes vaikui labai reikėjo pažiūrėti, kas viduj (jis turi sutrikimą ir tiesiog negalėjau neatidaryti jam). Bet visi vitaminai dėžutėje yra. Ar reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Acousma @ 2009 12 26, 19:12)
Sveiki, mano vyro darbe pakeite monitorius i LCD, o tokius paprastus liko 5vnt - jienori ismesti, gal kas nori priglausti? Juk geri dar..
Jeigu atsiras norinciu prasome rasyti man AZ arba skambinti tiesiai jam 865234062.
Issivezti reiketu patiems. 1 monitorius mano darbe (Naugarduko g) kiti jo darbe (Laisves pr 3)

rezervuoti thumbup.gif
Atsakyti
Padovanociau nemazai naujagimio drabuzeliu skurstanciai seimai, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti