Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

sveikos mamytes, turiu prasyma, padedu vaikuciams, mamytems rubeliais, daiktais. gavosi taip kad visiems isdalinau o maniskis liko be silto rabuzio, tai nereiskia kad visai neturi, turi jis tik 3 kart didesne striuke, gal turi nereikalinga, arba parduoda nebrangiai, tai nupirkciau. reikia zieminio 68d, dekui smile.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat trys dezes rubeliu isaugtu, bet as Visagine, tikrai noreciau kazkam padeti, beto ir man SM mamytes labai padeda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majesty: 05 lapkričio 2009 - 13:52
QUOTE(Milasa @ 2009 11 05, 14:58)
sveikos mamytes, turiu prasyma, padedu vaikuciams, mamytems rubeliais, daiktais. gavosi taip kad visiems isdalinau o maniskis liko be silto rabuzio, tai nereiskia kad visai neturi, turi jis tik 3 kart didesne striuke, gal turi nereikalinga, arba parduoda nebrangiai, tai nupirkciau. reikia zieminio 68d, dekui  smile.gif

labiausiai noreciau kombinezono, silciausiai vaikui, ir lengviausiai aprengti.
Atsakyti
4u.gif ...Sveikos, mamytės. Anksčiau buvau niku lapiukste, kas pažįsta, žino, kad gyvename pusiau mobiliam namuke 30 km nuo mano darbo. Be vandentiekių, kanalizacijų, buržuike ir elektra šildomam... Mamukai, kad jūs žinotumėt, kaip pavargau... ryte pusę šeštos kelt, vaikučius kelionei suruošt - vyresnėlius į darželį, mažiukę visai dienelei su tėčiu prabūt nežinia kur ir nežinia pas ką, kol aš darbelius nudirbsiu... ir darbelis mano ne iki penktos, o iki aštuonių ar devynių... grįžtam dešimtą vakaro su išvargusiais vaikiukais, o namukas atšalęs - nė vaikų nenurengę puolam krosnį kurti, vandenuką nešti... O sniegui pasnigus elektra dingo - naktį tik vienuolika šilumos teliko kambariukuos... Kitą rytą tamsoj susiruošt, neišsimiegojus darbe žvaliai būt... Na, nesiskundžiu, bet rankos pakilusios darbams ir vėl svyra... matau - į kampus metasi palėsis... kas vaikučius alergiškus turi, žino, koks tai siaubas baubas vaikams...
Vis dažniau vartau nuomojamų butų Vilniuje puslapius... Skaičiuoju skaičiuoju... - kainoms nukritus, pajėgtumėm jau, kai aš į darbelį išėjau, nuomotis - vaikai kasdien galėtų keliauti į darželį, gauti taip reikiamą jiems logopedinę pagalbą...
Gal kas žinote Karoliniškėse nebrangiai nuomojamą butuką? Kad nereikėtų mokėti tų vienkartinių tarpininkavimo mokesčių... Ar gal kas nors iš geros valios pagelbėt trims šauniems vaikiukams patys galite išnuomot pigiau...
Kaip aš pasiilgau to jausmo, kai vaikus išmaudžius kas vakarą galėdavau į dušą lyst ir pati...
Labai lauksiu žinučių į AŽ blush2.gif
Atsakyti
Pasiteiraukit dar tose temose, kur apie nekilnojamą turtą ar pan., skelbimuose gal pasiskelbkit
Atsakyti
Gal yra mamyčių klaipėdiečių galinčių ir norinčių paremti kitą mamytę ax.gif Jai reikia drabužėlių mergytėms nuo 3 iki 5metų.
Atsakyti
Yra tema, kur Klaipėdietės organizuoja paramą - išdėstykite ten savo prašymą tiksliai, išvardinkite ūgius, kontaktus ir t.t. Temos "Parama Klaipėdoje" ir "Klaipėdos sandėliukas"
Atsakyti
sveikos visos.gal kas galetu ir noretu paremti 5 vaikucius auginancia seima.is vilkaviskio.ant duonos dar pakanka bet rubai batai patalyne jau sunkiau ypirkti.aciu su pagarba
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2009 11 08, 00:50)
4u.gif ...Sveikos, mamytės. Anksčiau buvau niku lapiukste, kas pažįsta, žino, kad

verysad.gif doh.gif vargeli kaip sunku jums,o labiausiai gaila vaikiuku verysad.gif
Butinai reikia begti is to vagonelio nors ziemai,nes pelesis vaikams-tai labai kenkssmingas(zinau is patirties-turi dukryte astma).
Stiprybes mamytei,nenuleiskit ranku,turetu juk atsirasti ir butukas papigiai issinuomoti
Atsakyti
Sveikos mamytės, turiu drabužėlių kūdikiui nuo 0-6 mėn., sesė surinko savo drabužius 36-38didžio. Bučiau labai laiminga padėjus vargingai gyvenčiau mamytei ir jos vaikeliui
Atsakyti
Sveikos maytes gal kas galetu paduovanoti silta kombinezona mergitei 7men jos ugis 75cm,ir gal kokia siltesne striukite 2,6men mergaitei????nes pradesim nuo rytojaus lankit darzeli o siltos striukites neturim ir nupirkt deja neturim uz ka Mes is vilniaus naujininkai,butumem labai dekingi....

Atsakyti
QUOTE(sweete13 @ 2009 11 08, 16:56)
buciau dekinga,jei kas galetu padovanoti mergaitei rubeliu nuo 0men. arba berniukui 92cm ugio.
mano tel 868489132

Sveika, parašykit iš kokio jus miesto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 08 lapkričio 2009 - 18:28