Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(kristyyynyte @ 2009 10 22, 11:00)
siandien su drauge buvom pas sita seima , nupirkom ka galejom ir nuvezem - misinuka BEBI ( siuo metu jos mergyte tik sita geria ) , sauskelniu , dregnu serveteliu , maisto , vaikams gardesio, dar savu vaiku zaislu ,piestuku ,penala , striukyte , kedukus, kudikui aliejuka.......

kaip minejot - LABAI REIKALINGA MAZYLEI LOVYTE , dar kas galetu nupirkti sab simplex lasiuku nuo pilvuko kudikui ir respiratoriu (snargliatrauki ) nes mazyle lbai sniukscioja nosyte , bet kiek zinau kudikiams taip ir turi buti ..... tai va.

Galiu atiduoti espumizaną. Gyvenu Pašilaičiuose
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2009 10 22, 11:37)

mes is verysad.gif moletu
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2009 10 22, 11:37)

Pabandysiu su jumis susisiekti, kai turiu laiko rupinuos sia seima.

Gal kas turite 33 dydzio zieminius batus berniukui???Siai seimai labai jie reikalingi. Na ir zinoma lovyte kudikiui.
Atsakyti
VIENAI SM MAMYTEI PAGELBEJUS AGITOS ( MOLETU RAJ) MERGYTEI JAU NUPIRKTA RESPIRATORIUS ( SNARGLIATRAUKIS) , SAB SIMPLEX LASIUKAI NUO PILVUKO , JUROS VANDENS AMPULYCIU NOSYTEI thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 10 21, 18:49)
Sveiki,gal kas galetu paduovanuoti siltu rubu mergaitei ugis 90cm smulkaus kuno sudejimo,nes nupirk nera uz ka ir taip vos gala su galu suvedam.Busime labai dekingi.....ir dar silta kombinezona margitei 76cm ugio vilnius

kaip ir rasiau sandeliuke, parasykite man i az, turiu sunelio kombinezona, jis jam dar per didelis, tai galiu padovanoti.
Atsakyti
Sveiki,
Vienisai mamytei reiketu Jusu pagabos. Ji nedirbanti, vyras tik suzinojas kad vaikas gims paliko ja. Seimynine padetis prasta: elekra atjunkta, gyvena tik is vaikucio pinigelius. Kiek galiu paremiu as . maistu aprupinu, vezimeli nupirkau ( naudota) draugas parupino lovyte. Mano chemijos mokytoja pareme rubeliais tik va mazylis baigia juos isaukti... Tai gal kas gali padovanoti rubeliu 3m. berniukui?
Atsakyti
QUOTE(Erikiux @ 2009 10 27, 08:17)
Sveiki,
Vienisai mamytei reiketu Jusu pagabos. Ji nedirbanti, vyras tik suzinojas kad vaikas gims paliko ja. Seimynine padetis prasta: elekra atjunkta, gyvena tik is vaikucio pinigelius. Kiek galiu paremiu as . maistu aprupinu, vezimeli nupirkau ( naudota) draugas parupino lovyte.  Mano chemijos mokytoja pareme rubeliais tik va mazylis baigia juos isaukti... Tai gal kas gali padovanoti rubeliu 3m. berniukui?

Parasykite kontaktus mamytes i az
Atsakyti
QUOTE(Erikiux @ 2009 10 27, 07:17)
Sveiki,
Vienisai mamytei reiketu Jusu pagabos. Ji nedirbanti, vyras tik suzinojas kad vaikas gims paliko ja. Seimynine padetis prasta: elekra atjunkta, gyvena tik is vaikucio pinigelius. Kiek galiu paremiu as . maistu aprupinu, vezimeli nupirkau ( naudota) draugas parupino lovyte.  Mano chemijos mokytoja pareme rubeliais tik va mazylis baigia juos isaukti... Tai gal kas gali padovanoti rubeliu 3m. berniukui?

As atskirai uzvedziau tema PRASU PAGALBOS padekite mazyliui, rubelais. Tikiuosi Jusu pagalbos unsure.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...mp;st=72
gal mamytes,padekit,nes neturi net sauskelniu,ir ka valgyti.mamyte yra is visagino.
Atsakyti
Man irgi liko 30lt ir reikia dar gyventi ir du vaikus maitinti iki pa6alpos 10dienu. Nieko kosem pragyvensime.

Užtad galiu atiduoti GRACCO vežimuką, tik reikia vieną ratuka pataisyti. O Šiaip buvau laaaaabai patenkinta tuo vezimeliu 4u.gif
Atsakyti
Tara, ar tu šeimoms kalėdines dovanėles organizuosi?
Atsakyti
sveikos 4u.gif visiskai nuli nutuokiu apie paramas sias, bet noreciau prisideti... ax.gif turiu keleta savo dukrytes rubuku (mazdaug 62-74cm ugiui), ir savo rubeliu (s dydzio pagrinde, pora gal m g.gif ) ar siulyti geriau i sandeliuka ar gal is cia zinot mamyciu kurioms reiketu...?
Atsakyti