Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Milasa @ 2009 10 07, 21:10)
idomu kaip sekesi g.gif

20.30 zinute grisiu 22 valanda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 10 08, 19:25)
20.30 zinute grisiu 22 valanda  lotuliukas.gif

o cia tai geras atsakymas doh.gif
poliklinikos darbo laika pratese, tik nuo kada...????? doh.gif
superine atmaske doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Imbiana @ 2009 10 08, 19:11)
o cia tai geras atsakymas doh.gif
poliklinikos darbo laika pratese, tik nuo kada...????? doh.gif
superine atmaske doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif nereikia jai pagalbos, o tada is ugniukes prase pinigu alc.gif esu tikra. gaila vaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 08, 20:47)
lotuliukas.gif  nereikia jai pagalbos, o tada is ugniukes prase pinigu  alc.gif  esu tikra. gaila vaiko  verysad.gif

man irgi taip atrodo doh.gif
o visi cia stengesi del jos veltui 4u.gif
Atsakyti
Na, tai tuo ir baikit šią istoriją - grįžkit prie kitų paramos objektų
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 08, 19:17)
lotuliukas.gif  nereikia jai pagalbos, o tada is ugniukes prase pinigu  alc.gif  esu tikra. gaila vaiko  verysad.gif

Jei turyte jos kontaktus, praneškyte geriau vaikų teisių apsaugos darbuotojoms, tegul ištyria visapusiškai vaiko gyvenimo sąlygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 08, 19:17)

Tada kaip tik reikia kažkaip tam vaikučiui padėti. Jei mama išgerianti, tai irgi ne iš gero gyvenimo, tik gaila, tokiais atvejais pačiai mamai padėti būna labai sunku, jei ne neįmanoma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2009 10 09, 11:57)
Tada kaip tik reikia kažkaip tam vaikučiui padėti. Jei mama išgerianti, tai irgi ne iš gero gyvenimo, tik gaila, tokiais atvejais pačiai mamai padėti būna labai sunku, jei ne neįmanoma sad.gif

o kaip padeti, jei i mano nr ji neatsako, renax buvo su ja susitarusi susitikti, tada ji nuvaz ir val laukia stovejo ir lauke, o ji net ragelio nekele. antra karta ir vel melavo. reikia kviesti tik soc darbuotojus.
Atsakyti
paskaitykite
http://www.supermama...howtopic=499137
gal galime visos kartu padeti mirksiukas.gif nebukime abejingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 09 spalio 2009 - 13:33
QUOTE(purpsius @ 2009 10 09, 10:57)

drinks_cheers.gif Blogiausia, kad kai su ja snekejau prie parduotuves, ji dievagojosi , kad rubeliu ir paramos tikrai reikia doh.gif
Panasus variantas man jau yra buves, Milasai rasiau. Irgi elgetautoja, su kokiu 5 menesiu vaiku ant ranku doh.gif Tik buvo vasara, lauke koks 30 laipsniu, o ji su vaiku vaiksto masinu aikstelej ir praso pinigeliu.
Eilini karta pasiuliau pagalba, per pazystamus pririnkom rubeliu, nepasirode.... verysad.gif

Renax - tik db perskaiciau, kad cia buvai tu, gaila, kad taip atsitiko. Jauciuos kalta, kad apie ja paskelbiau..... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 08, 19:31)
Na, tai tuo ir baikit šią istoriją - grįžkit prie kitų paramos objektų

drinks_cheers.gif tikrai, neverta gaist laiko su tokiom.
yra kam tikrai reikia pagalbos ....
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2009 10 11, 21:07)
drinks_cheers.gif  Blogiausia, kad kai su ja snekejau prie parduotuves, ji dievagojosi , kad rubeliu ir paramos tikrai reikia  doh.gif
Panasus variantas man jau yra buves, Milasai rasiau. Irgi elgetautoja, su kokiu 5 menesiu vaiku ant ranku  doh.gif  Tik buvo vasara, lauke koks 30 laipsniu, o ji su vaiku vaiksto masinu aikstelej ir praso pinigeliu.
Eilini karta pasiuliau pagalba, per pazystamus pririnkom rubeliu, nepasirode....  verysad.gif

Renax - tik db perskaiciau, kad cia buvai tu, gaila, kad taip atsitiko. Jauciuos kalta, kad apie ja paskelbiau.....  verysad.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  tikrai, neverta gaist laiko su tokiom.
yra kam tikrai reikia pagalbos ....

biggrin.gif Radai ko pergyvent , ne ji pirma ne ji paskutine , labai patogi manipuliacija yra vaiku , visiems sirdele paskausta , o cia ims ir aprengs apaus , kuo manipuliuosi biggrin.gif
Atsakyti
Čia tikriausiai ta pati, kuri kažkada prie Žirmūnų Rimi su vaiku mašinų aikštelėje važinėjo ir valgyti prašė. Kai prie manęs priėjo turėjau tik jogurtų nusipirkus, sakau galiu jogurtų duoti, o ji: ne, mums ką nors, kad pavalgyti būtų galima, pvz. kruopų. Daviau jai šiek tiek pinigėlių, nes tvarkinga pasirodė, o daugiau nieko neturėjau Bet paskui pagalvojau, kad jei jau taip blogai būtų, tai bet ką imtų, kodėl vaikui jogurto nepaėmė? Negražu gal taip, bet gal žmogui su psichika kažkas...
Atsakyti