QUOTE(Milasa @ 2009 10 02, 12:19)
as jau radau siek tiek rubeliu ir vaikui ir mamytei, laukiu batuku vaikiukui. siek tiek padesiu su maistu, nuvesiu meducio, bulvyciu, nupirksiu kokiu makaronu, cukraus, duonos... svarbiausiu dalyku.
manau, siais laikais nereikia analizuoti kur, kiek kas turi, jei zmogus praso, ir matome kad reikia pagalvos, tai padekime. niekas nz kas musu ateityje laukia, ne Duok Dieve patys kada nors tokioje situacijoje busite, o zmones pilna burna ir su kailiniais eis pro mus lyg nematydami. bukime geresni viens kitam. manau kad mane supras tie zmones, kuriems gyvenime buvo sunku, o dabar turi ka valgyti ir kuom apsirengti todel siulau padeti viens kitam.
tikiu kad atidarius spinta rsite nenesiojamu drabuziu, batu. o atidarius saldytuva nors gabaliuka desros galetumt paaukoti nevalgiusiam vaikui
manau, siais laikais nereikia analizuoti kur, kiek kas turi, jei zmogus praso, ir matome kad reikia pagalvos, tai padekime. niekas nz kas musu ateityje laukia, ne Duok Dieve patys kada nors tokioje situacijoje busite, o zmones pilna burna ir su kailiniais eis pro mus lyg nematydami. bukime geresni viens kitam. manau kad mane supras tie zmones, kuriems gyvenime buvo sunku, o dabar turi ka valgyti ir kuom apsirengti todel siulau padeti viens kitam.
tikiu kad atidarius spinta rsite nenesiojamu drabuziu, batu. o atidarius saldytuva nors gabaliuka desros galetumt paaukoti nevalgiusiam vaikui
ne visai vietoj diskusija, bet pasisakysiu - ne taip mane supratot. Be abejo, jei yra ką atiduoti, tai ir reikia duoti, nes jei žmogus prašo pagalbos, negalima nuo jo nusisukti. Bet nėr visos parduotuvės spintoj, ir kiek gi vienas vaikas išauga drabužėlių. Todėl ir klausiu, gal įmanoma padėti kitaip, kad ta pagalba būtų ilgalaikė ir gal nebereiktų nei tų vienkatinių dovanų. Šiuo metu turiu tik truputį pinigėlių, ir kiek daugiau laiko, bet gal įmanoma ir su tokiais ištekliais ką nors nuveikti?