Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Mokyklinei akcijai jau surinkta 221 Lt.

Dar norėčiau paprašyt pagalbos mūsų remiamai mamai Svetlanai: ji jau pusmetį nedirba, iš darbo biržos pašalpos negauna nes trūksta stažo, pirmos mergaitės tėvas alimentų nemoka (paduota į teismą, dar vyksta nagrinėjimas), antros mergaitės tėvas dėl skolų perduotas antstoliams. Svetlana neprašo pinigų, tik prašo padėti parduoti jos turimus naminius gyvūnus - šinšilas, banguotasias papūgėles ir papūgėles nimfas su narveliais(ji pati jau keturis mėn pardavinėja ir niekaip nesiseka). Buvau įkėlus skelbimą į pardavimų skyrelį, bet ir man nesisekė parduoti.
Gal kas iš čia besilankančių domisi papūgėlėmis ir šinšilomis ar žinote, kam reikėtų.
Atsakyti
Tara, atsiųsk man duomenis į až (apie gyvūnus, kainas, kontaktus ir t.t. Dar jeigu nuotraukos būtų...), padėliosiu skelbimus plačiai internete, taip pat į skelbiu.lt. Gal pavyks kaip nors parduot g.gif
Atsakyti

Mokyklinės priemonės jau paruoštos, šiandien vienas rinkinys jau pasieks Rimos šeimą.
Atsakyti
Dovanoju dvi keptuves ir puodų rinkinį, jis toks metalinis, stovis normalus, tik dviejų puodų dangčius sudaužiau, nes jie stikliniai ax.gif Dar turiu lėkštučių ir kitokių indų, prašom kam reikia. Vilniuje, jeruzalė 4u.gif
Atsakyti

Mokyklinei akcijai jau surinkta 276 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2009 08 26, 11:40)
Mokyklinei akcijai jau surinkta 276 Lt  thumbup.gif

O kokios sumos būtinai reikia?
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2009 08 27, 11:02)
O kokios sumos būtinai reikia?

Mokyklinių priemonių rinkiniams išleista 288,27 Lt, kuprinėms po 100 Lt. Vėliau įkelsiu nuotraukas.

Kuprinė ir priemonės nuvežtos Aleksandros sūnui, rytoj nuvešiu Dainos ir Svetlanos dukroms.
Atsakyti
Gal mokinukams praverstų pagyvenęs, bet puikiai veikiantis stacionarus kompiuteris ir monitorius? Techninių charakteristikų dabar nesurašysiu, bet Word'as, Excel'is ir kitos moksluose dažniausiai naudojamos programos tikrai puikiai veikia. Kompiuteris Vilniuje, kreiptis AŽ.
Atsakyti
Žadėtos kuprinių nuotraukos (tik, deja, prastos kokybės)

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2009 08 21, 22:34)

Dar norėčiau paprašyt pagalbos mūsų remiamai mamai Svetlanai: ji jau pusmetį nedirba, iš darbo biržos pašalpos negauna nes trūksta stažo, pirmos mergaitės tėvas alimentų nemoka (paduota į teismą, dar vyksta nagrinėjimas), antros mergaitės tėvas dėl skolų perduotas antstoliams. Svetlana neprašo pinigų, tik prašo padėti parduoti jos turimus naminius gyvūnus - šinšilas, banguotasias papūgėles ir papūgėles nimfas su narveliais(ji pati jau keturis mėn pardavinėja ir niekaip nesiseka). Buvau įkėlus skelbimą į pardavimų skyrelį, bet ir man nesisekė parduoti.
Gal kas iš čia besilankančių domisi papūgėlėmis ir šinšilomis ar žinote, kam reikėtų.

Svetlana nebegali išlaikyt gyvūnėlių ir paukštelių, todėl pasiryžus dovanoti geriems žmonėms... (papūgėlės nimfos jau atiduotos)
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2009 09 03, 10:45)
Svetlana nebegali išlaikyt gyvūnėlių ir paukštelių, todėl pasiryžus dovanoti geriems žmonėms... (papūgėlės nimfos jau atiduotos)

ech kaip gaila sad.gif O siandien tame skelbime, kur patalpinau Svetlanos vardu, kaip tik teiraujasi nimfu verysad.gif Na, bet gal dar arsiras pirkeju kitiems gyvuniukams. Tara, pasakyk jai gal dar tegu neskuba isdovanot visko g.gif
Atsakyti
Gal kam reikia keletos rubeliuku mergaitei 6mėn. 4u.gif
Atsakyti