Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

sveikos visos geradarės mamytės,
namuose susikaupė pakankamai daug žaislų, todėl norėčiau jais pasidalinti su tais, kurie galbūt jų neturi ar trūksta. taip pat dar galėčiau parinkti rūbelių ir batukų, mano mažajai suėjo 4, todėl rūbelių nuo gimimo iki 3 metukų tikrai rasčiau.esu iš Kauno raj, todėl kas žinote kokią šeimą, kuriai reiktų tokios pagalbos, parašykite į až, mielai padėčiau 4u.gif
Atsakyti
Atiduodu kelnes nestukei,saltam ruduo ir ziemai,didis 48,nesiuojau iki nestumo pabaiga,sveriau 85 kg.Tarp koju truputi patrinosi,bet kaip nesiuojai nesimato.Vilnius,nesiunciu,tel.861737748.

Per klubus 110 cm,visas ilgis 103 cm,nuo klinuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lissa: 13 rugpjūčio 2009 - 14:59
QUOTE(Lissa @ 2009 08 13, 15:58)
Atiduodu kelnes nestukei,saltam ruduo ir ziemai,didis 48,nesiuojau iki nestumo pabaiga,sveriau 85 kg.Tarp koju truputi patrinosi,bet kaip nesiuojai nesimato.Vilnius,nesiunciu,tel.861737748.

Per klubus 110 cm,visas ilgis 103 cm,nuo klinuko

Dar atiduosiu drabuz. mergaitei 70-74 d.
http://public.fotki....ssa13/atiduodu/
Atsakyti
QUOTE(Lissa @ 2009 08 13, 16:14)
Dar atiduosiu drabuz. mergaitei 70-74 d.
http://public.fotki....ssa13/atiduodu/

Slaptazodis atiduodu 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, aš tai siūlau moterims, atiduodančioms savo daiktelius, grįžti prie senos geros tradicijos - atiduodamus daiktus rašyti Vilniaus, Kauno ir kt. sandėliukuose. Na, nepykit, bet ši tema yra kai kam kitam skirta. Nebent norite pasiūlyti savo daiktelius ar pagalbą konkrečiam čia vykdomam šeimos ar mamos paramos projektui. Tada - taip, rašykite čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 08 10, 22:23)
Tema Parama mamoms jau gyvuoja labai seniai. Jeigu dalyvautumėte forumo paramos projektuose, Balte, žinotumėt tai. Ir čia diskutuoja dalyvės, organizuojančios įvairius paramos projektus. Dauguma jų - paramos skyrelio senbuvės ir jas ši tema vienyja. O paramos projektai - įvairiausi (nuo paramos mamoms iki paramos vaikams). Beje, jeigu jums kliūna Taros organizuojamas projektas paremti soc.remtinų šeimų vaikus mokyklinėmis priemonėmis, tai vadinkit tai parama mamoms, nes būtent joms šiek tiek vaikų ruošimo mokyklai našta ir palengvės

Šiaip aš remiu nuolat, tik apie tai garsiai nekalbu. Taip pat pagal galimybes seku tam tikras šio skyrelio temas (deja, ne visas). Mokyklinėms prekėms yra specialios urnos - dėžės prekybos centruose (bent Megoje yra). Taip pat tikiuosi, kad ne naiviai tikiu ir SOS vaikų renkamais pinigėliais (stiklinės urnos šalia prekybos centrų), kur aukojame su šeima.
Tik norėjau pasakyti, kad visos temos apie tą patį, o taip norėtūsi kryptiškumo. Štai pvz. paskelbta tema "Centrai, priimantys drabužius, žaislus ir pan.". Ši tema tuoj nesiskirs nuo Sandėliuko temos, nes joje jau pradėta siūlyti kas ką turi, o ne rašyti atsakant į temos klausimą. Taigi, manau, mano noras yra pakankamai natūralus, kad temos gyvuotu pagal temos esmę, o ne tam, kad jose būtų plepama apie bet ką.

O vaikai neturintys tėvų nebus remiami mokyklinėmis prekėmis šiame projekte? Kokiu būdu bus perduotos tos mokyklinės prekės vaikams? Man iš tiesų įdomu, nes turiu minčiu ta tema. Ieškau informacijos apie tai, kaip realiai pasiekia parama sunkiai gyvenančiuosius, nes man saviavaldybės, caritai ir kt. įstaigos, kažkodėl atrodo ima paramą, tik, kad reikia, bet ar tikrai dalina kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 08 18, 00:40)
Tik norėjau pasakyti, kad visos temos apie tą patį, o taip norėtūsi kryptiškumo. Štai pvz. paskelbta tema "Centrai, priimantys drabužius, žaislus ir pan.". Ši tema tuoj nesiskirs nuo Sandėliuko temos, nes joje jau pradėta siūlyti kas ką turi, o ne rašyti atsakant į temos klausimą. Taigi, manau, mano noras yra pakankamai natūralus, kad temos gyvuotu pagal temos esmę, o ne tam, kad jose būtų plepama apie bet ką.

O vaikai neturintys tėvų nebus remiami mokyklinėmis prekėmis šiame projekte? Kokiu būdu bus perduotos tos mokyklinės prekės vaikams? Man iš tiesų įdomu, nes turiu minčiu ta tema. Ieškau informacijos apie tai, kaip realiai pasiekia parama sunkiai gyvenančiuosius, nes man saviavaldybės, caritai ir kt. įstaigos, kažkodėl atrodo ima paramą, tik, kad reikia, bet ar tikrai dalina kam reikia?

Balte, bet šioje temoje nėra plepama apie bet ką. Net gi tos, kurios čia paskelbia (nors, pritariu, kad ši tema ne tam skirta), kad kažką dovanoja, neplepa apie bet ką - tai jų parama, tik prašoma rašyti ją tam tikrose temose pagal paskirtį.
Čia diskutuojančios senbūvės kadais užsiėmė mamų, moterų (kaip tokiu vienetiniu abjektu) rėmimu. Buvo remiamos vienišos, sunkiai besiverčiančios ir t.t. mamos ir jų vaikai. Tad ši tema iki šiol išlaiko savo pavadinimą, net jeigu ir kalbama čia ne tik apie mamas, bet pavadinimas - tai būtent šios temos dvasia. Ne viską ir ne visada galima ir būtina sudėti į rėmelius. Dar yra keli nerašyti ir sunkiai nusakomi faktoriai, apsprendžiantys, kodėl čia ar kažkur vyksta vienokie ar kitokie dalykai.
Dabartinė mokyklinių priemonių akcija skirta kelioms iš buvusių šios temos remiamų šeimų. Taigi, viskas yra ok mirksiukas.gif
Šiaip šitą akciją organizuoja šių šeimų globėja Tara. Čia nėra įtraukti kiti remtini vaikai. Apie visą kitą pati parašys
Atsakyti
Sveiki,

Tęsiam mokyklinę akciją – ruošiam mokyklines priemones 4 pirmokams. Jau dalis mokyklinių priemonių surinkta, bet, matyt, problemų turėsim su kuprinėmis, nes geros kuprinės pakankamai brangios.
Kas norėtų prisidėti pinigėliais – rašykite į az, atsiųsiu sąskaitą. Jau surinkta 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2009 08 19, 09:33)
Sveiki,

Tęsiam mokyklinę akciją – ruošiam mokyklines priemones 4 pirmokams. Jau dalis mokyklinių priemonių surinkta, bet, matyt, problemų turėsim su kuprinėmis, nes geros kuprinės pakankamai brangios.
Kas norėtų prisidėti pinigėliais – rašykite į az, atsiųsiu sąskaitą. Jau surinkta 80 Lt.

Galiu prisidėti ir pinigėliais, arba galiu tiesiog vieną kuprinę nupirkti ir perduoti jums, ar taip tiktų? Už kokią maždaug sumą perkate kuprines ir kur?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 08 17, 22:40)
Šiaip aš remiu nuolat, tik apie tai garsiai nekalbu. Taip pat pagal galimybes seku tam tikras šio skyrelio temas (deja, ne visas). Mokyklinėms prekėms yra specialios urnos - dėžės prekybos centruose (bent Megoje yra). Taip pat tikiuosi, kad ne naiviai tikiu ir SOS vaikų renkamais pinigėliais (stiklinės urnos šalia prekybos centrų), kur aukojame su šeima.

Nepradėsiu diskutuoti, kaip gali būti ir kaip yra kitose paramos-labdaros organizacijose (apie tai kiekvienas turi savo nuomonę), bet galiu papasakoti kaip mes dirbame.
Keletą Vilniaus ir Vilniaus raj. šeimų globojame nuo 2004 m., t.y. domimės kaip jiems sekasi tvarkytis, padedame spręsti kilusias problemas, tvarkyti dokumentus, remiame drabužiais, kitais daiktais pagal poreikį ir galimybes. Sakysite, kad per tiek laiko šeimos galėjo atsistoti ant kojų. Vienos atsistojo, kitoms irgi nedaug trūko, bet dėl sunkmečio šiuo metu dauguma vėl be darbo.
Mokyklinę akcija taip pat organizuojame jau kelintus metus. Kam teko išleisti savo vaikus į mokyklą, suprantate, kad tai nemažai kainuoja. Šiai metais socialinės paramos skyrius mokyklinėms priemonėms skiria po 156 Lt mokiniui. Atrodo nemažai, bet vien pratybų sąsiuviniai kainuos 70-80 Lt, o už likusius sunkiai įmanoma nupirkt visas priemones, kuprinę, sportinę aprangą...

Šiuo metu jau supirkta dalis mokyklinių priemonių, dar trūksta penalų, segtuvų-aplankų (sąsiuviniams ir pratyboms susidėti), rašiklių. Kitą savaitę jau viskas bus paruošta ir nuvežta vaikams. Jei bus norinčių važiuoti kartu - mielai prašom. Tik su kuprinėmis ką daryt: rugsėjo mėn. bus nuolaidos, tai gal verta palaukti ir nupirkti geresnes, kurios atlaikytų kelis metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2009 08 19, 13:02)
Galiu prisidėti ir pinigėliais, arba galiu tiesiog vieną kuprinę nupirkti ir perduoti jums, ar taip tiktų? Už kokią maždaug sumą perkate kuprines ir kur?

Kuprines pirkdavome Herlitz firmos Senukuose, tik jos dabar kainuoja 159 Lt.

Akcijai surinkta 121 Lt.
Atsakyti
Kviečiu aktyviai prisidėti prie mokyklinės akcijos mirksiukas.gif
Atsakyti