Sveikos mamytes,
ka tik paziurejau Angelus, pet TV 3 ir mane labai sujaudino Andželos istorija.Kadangi pati esu is Panevezio, tai pagalvojau,gal panevezietes, galetume jai kaip nors padeti???Pati turiu maza lelyte, daug rubeliu,sesuo sunu augina,brolis,daug isaugtiniu drabuzeliu,nenudevetu. Turim ir vaikstyne ir gal sauskelniu iseitu nupirkti. Maistelio kokio surinkti. Ka manot? Parasiau Angelams,gal iseis rasti jos tikslia gyvenama vieta... Gal atsiliepsit kasnors, gal ka nors suorganizuosim...Tereikia suzinoti kur tiksliai ji gyvena.
Sužinojau jos telefono numerį, vardą ir pavardę...Reikės paskambinti šiandien ir sužinoti tikrąją situaciją.
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2009 04 09, 21:57)
atiduodu du kombinenzonus lialiams stovis geras dabartiniam oram vilnius
dydžiai?
Tara, Dainos dukrai dovanėlė nuvežta vakar
--
Gražių visoms švenčių
--
Gražių visoms švenčių
Gal kas zino Kaune REALIAI vargingai gyvenancia seima (pasiskaicius sia tema labai nesinoretu "padeti" zmoniems, kuriems ta pagalba kaip ir nereikalinga). Galeciau parinkti graziu minkstu zaislu, keleta knyguciu, rubeliu ir batuku. Daugiausia butu mergaitei nuo 0 iki 3 metuku. Galetume ir nuvezti (Kaune), maniskei butu labai gera patirtis dovanojant savo daiktelius kitam vaikiukui. Labai lauksiu info i az.
QUOTE(*Rita* @ 2009 04 12, 17:31)
Ačiū visoms prisidėjusioms prie dovanėlių ruošimo:wub:
Dovanėles pasiekė beveik visas šeimas, paskutinę aplankysiu šią savaitę.
Turiu 3 maximinius maisus rubeliu labiau berniukui nuo 0 iki 1-1.5 metuku. Gal kazkuriai mamytei reikia. Rubukai ne nauji, bet nesioti glima. Esu Vilniuje, pati ieskoti kam labiausiai reikia neturiu laiko, nes paciai gimdymas nat nosies. Lauksiu ziniu, kuo greiciau tuo geriau
Sveiki,
Vasara einą į antrą pusę, ne už kalnų vėl rugsėjis. Mūsų remiamose šeimose šiemet bus 4 pirmokai. Nors niekam nėra lengva finansiškai, bet gal visi kartu sugebėtume paruošti mokyklinius priemonių rinkinius.
Lauksiu bet kokių idėjų.
Vasara einą į antrą pusę, ne už kalnų vėl rugsėjis. Mūsų remiamose šeimose šiemet bus 4 pirmokai. Nors niekam nėra lengva finansiškai, bet gal visi kartu sugebėtume paruošti mokyklinius priemonių rinkinius.
Lauksiu bet kokių idėjų.