O man baisu dėl kitko... Pirmiausia dėl to, kad vagia ne tie, kuriems iš tiesų reikia, o tie, kurie iš mūsų pačių kišenės gyvena, yra mūsų pačių renkami, mus gi pačius ir valdo. Jie ir jų palikuonys - vagys!
O antra - dėl Dievo meilės, jūs, kurie pelnotės iš kitų gerumo, ar jūs bent jau įsivaizduojate, kiek Lietuvoje motinų pramerkia ryte akis ir tuoj pat prakeikia išaušusią dieną, nes šią dieną jos neturi iš ko pagaminti varganų pietų savo vaikams ir jų širdys laistosi krauju, nes vaikai eina į pamokas suplyšusiais batais, gautais dar užužužpraeitais metais... Iš ko jūs atimate? Ne, ne iš mūsų, kurie pakimba ant jūsų kabliuko, jūs vagiate iš tų, kurie ir šiaip nieko neturi, nors galėtų turėti bent šį tą... Velykos artėja, po galais, į bažnyčias grūsitės. Prasivalykite sąžinę ir nereikės po bažnyčias šliaužioti, dorovingieji jūs mūsų. Jums tikrai užteks vien žinoti, kad esate doros sielos, geros širdies ir ramios sąžinės, kad jaustumėtės gerai...
Aciu, kad paskelbet info
nu jooo, pasiskaciau cia idomiu dalyku pasirodo ir taip buna. bet prie reikalo....
turiu 38 dydzio ivairiu moterisku rubeliu, kelniu, palaidiniu ir keleta rubeliu berniukui 4-6 metu. drabuziai nenudeveti, svarus. gal pasufleruosit kam reikia, mielai padovanosiu, nesinori ismesti.
gyvenu Vilniaus pakrasty, bet galeciau atvezti i miesta.
laukiu info.
turiu 38 dydzio ivairiu moterisku rubeliu, kelniu, palaidiniu ir keleta rubeliu berniukui 4-6 metu. drabuziai nenudeveti, svarus. gal pasufleruosit kam reikia, mielai padovanosiu, nesinori ismesti.
gyvenu Vilniaus pakrasty, bet galeciau atvezti i miesta.
laukiu info.
[B][COLOR=blue]Labai atsiprasau visu mamyciu!
tikrai sumelavau kad man reikia, is tiesu labai dekinga esu mamytei kuri padovanojo ta sportinuka.
tikrai nezadu pardavineti jusu daikteliu.
tik apsimeciau kita mergina, nes is tiesu reikia pagalbos kitai merginai kuria pazystu.jai nereikia labai daug visko,tieisog ji pasigimde antra vaikeli ir neturi laiko ieskotis paramos, galvojau kad jeigu man kas padovanotu as jai perduociau,nemazai ir pati jai nupirkusi esu.
bet gavos va kaip negraziai.
tikrai nepykit mamytes padariau labai kvailai kad jum sumelavau.
atleikit.
tikrai sumelavau kad man reikia, is tiesu labai dekinga esu mamytei kuri padovanojo ta sportinuka.
tik apsimeciau kita mergina, nes is tiesu reikia pagalbos kitai merginai kuria pazystu.jai nereikia labai daug visko,tieisog ji pasigimde antra vaikeli ir neturi laiko ieskotis paramos, galvojau kad jeigu man kas padovanotu as jai perduociau,nemazai ir pati jai nupirkusi esu.
atleikit.
QUOTE(Feajaa @ 2009 03 31, 12:58)
[B][COLOR=blue]Labai atsiprasau visu mamyciu!
atleikit.
atleikit.
gal aš kažko nesuprantu...bet juk galima buvo tiesiai šviesiai pasakyti, kad reikia kažkam pagalbos, kam meluoti? Aš irgi padėjau vienai mamytei iš SM, kuri ieškojo pagalbos savo kaimynei ir nieko čia baisaus, tik kam meluoti, man iki šiol neaišku...
Šaunu, kad melagingo prašymo autorė rado jėgų atsiprašyti ir pasiaiškinti. Asmeniškai aš tokias žmogiškas savybes labai vertinu. Tikiuosi ši istorija bus geras gyvenimo tiesų pavyzdys ne tik jos dalyviams, bet ir tiems, kas dar norės panašiai sužaisti.
O kol kas, manau, nebekomentuokime, nebeaptarinėkime daugiau. Jaunystė-kvailystė, visko pasitaiko. Kaip ten yra iš tiesų, žino tik ji pati. Norėčiau, kad ši istorija nebūtų buvus tikslingas akių dūmimas, o tik pačio žmogaus padarytas neapgalvotas žingsnis. Tad baigiam aiškinimus, nebetarkuojam daugiau
O kol kas, manau, nebekomentuokime, nebeaptarinėkime daugiau. Jaunystė-kvailystė, visko pasitaiko. Kaip ten yra iš tiesų, žino tik ji pati. Norėčiau, kad ši istorija nebūtų buvus tikslingas akių dūmimas, o tik pačio žmogaus padarytas neapgalvotas žingsnis. Tad baigiam aiškinimus, nebetarkuojam daugiau
Rita,o tu tai tikrai šaunuolė ne tik šios istorijos atžvilgiu,bet ir šiaip
Sveikos, mamos
Tikiuosi, kad iseis viska nuosekliai isdestyti, nes taip, kaip Rita, na, nemoku as graziai minciu destyti
Reikalinga parama mamai, auginanciai 7 ir 10 metu berniukus. Gyvena salia Moletu esanciame kaime. Tevas - na, egzistuoja, bet kadangi moterys jam tarsi gryno oro gurksnis, tai tu vaiku pas ji, pasirodo, ne du,i ir ne trys...Tai kur cia tiek atsiminsi, ar ne....(cia as ironizuoju). Mama verciasi sunkiai, darbo neturi (aisku, kaip ir daugelis jau Lietuvoj), taciau nepasiduoda negandoms ir is paskutiniuju stengiasi kabintis i gyvenima. Istojo mokytis i Universiteta, vazineja i Vilniu. Aisku, esant sunkiai situacijai, atsirenka i kurias paskaitas vaziuoti, stengiasi atsirinkti svarbiausias. Atvaziavo pas ja mama gyventi - taip lengviau, o ir, kai isvaziuoja mokytis, su vaikuciais pabuna bei juos priziuri. Sake, bijo, kad neisvarytu is Universiteto, uz veluojancius mokejimus uz moksla. Kaip ji pati sake, kad nors koki darbeli susirasti...Tai ir problemos sumazetu. Ji yra baigus masazo kursus. Gal kam reiketu kokia nugaryte pamasazuoti, kojytes....Gal kam namucius aptvarkyti, o gal darze padeti...Mamyte pasiruosus imtis bet kokio darbelio, kad tik galetu pamaitinti vaikus ir, jei butu imanoma, issilaikyti moksluose.
Aisku, manau, kad tikrai nepamaisytu ir parama vaikams. Gal kas turite isaugtu rubeliu, tiesiog jums nebereikalingu, batu...
Maisto - kruopyciu, miltu, gal aliejaus. Gal vaikams kokiu vaisiu kas nupirktu. Net nezinau ka daugiau ir parasyti
Tikiuosi, kad iseis viska nuosekliai isdestyti, nes taip, kaip Rita, na, nemoku as graziai minciu destyti
Reikalinga parama mamai, auginanciai 7 ir 10 metu berniukus. Gyvena salia Moletu esanciame kaime. Tevas - na, egzistuoja, bet kadangi moterys jam tarsi gryno oro gurksnis, tai tu vaiku pas ji, pasirodo, ne du,i ir ne trys...Tai kur cia tiek atsiminsi, ar ne....(cia as ironizuoju). Mama verciasi sunkiai, darbo neturi (aisku, kaip ir daugelis jau Lietuvoj), taciau nepasiduoda negandoms ir is paskutiniuju stengiasi kabintis i gyvenima. Istojo mokytis i Universiteta, vazineja i Vilniu. Aisku, esant sunkiai situacijai, atsirenka i kurias paskaitas vaziuoti, stengiasi atsirinkti svarbiausias. Atvaziavo pas ja mama gyventi - taip lengviau, o ir, kai isvaziuoja mokytis, su vaikuciais pabuna bei juos priziuri. Sake, bijo, kad neisvarytu is Universiteto, uz veluojancius mokejimus uz moksla. Kaip ji pati sake, kad nors koki darbeli susirasti...Tai ir problemos sumazetu. Ji yra baigus masazo kursus. Gal kam reiketu kokia nugaryte pamasazuoti, kojytes....Gal kam namucius aptvarkyti, o gal darze padeti...Mamyte pasiruosus imtis bet kokio darbelio, kad tik galetu pamaitinti vaikus ir, jei butu imanoma, issilaikyti moksluose.
Aisku, manau, kad tikrai nepamaisytu ir parama vaikams. Gal kas turite isaugtu rubeliu, tiesiog jums nebereikalingu, batu...
Maisto - kruopyciu, miltu, gal aliejaus. Gal vaikams kokiu vaisiu kas nupirktu. Net nezinau ka daugiau ir parasyti
Atiduodu:1.Pientraukis AVENt(reikia keisti maza ratuka)
2.Buteliuka Avent 260 ml
3.Rank. pientraukis NUK
4.Dar vienas rank. pientraukis NUK(nera soske,kuri galima uzsukti prie buteliuko,bet nauduotis galima)
5. Pientraukis Chicco.
Cia daiktai ne mano,tik vienas pientraukis mano,beveik vienu metu man atid. (kaimine,drauge) ir paprase atiduoti.Jeigu gam reikia prasom.Vilnius,nesiunciu.Tel.861737748
Oj, kaip cia negraziai isejo su ta feja. tik man vis dar idomu, kam jai musu 0-3 menesiu rubeliai, jei jau vaikui 9 menesiai
na bet ir siaip atleiskit, as manau, kad ta istorija apie drauge irgi isgalvota ir tas atsiprasymas irgi, kad kaip sakant tuos itarinejimus pabaigti, Rita gal vis gi jusu issigando
na bet ir siaip atleiskit, as manau, kad ta istorija apie drauge irgi isgalvota ir tas atsiprasymas irgi, kad kaip sakant tuos itarinejimus pabaigti, Rita gal vis gi jusu issigando
Atiduociau keleta poru moterisku batu 38 -39 dydzio,skirtu pavasariui,rudeniui,siltai ziemai.Vidutinio aukscio kulnai,smailiapriekiai juodi aulinukai ir rudi auliniai,bukle tikrai gera,labai mazai nesioti,nenutrinti,gal dar ir vasariniu rasciau.
Noreciau atiduoti viska kartu.
Jei zinote kam tikrai reikia,rasykite i AZ.
Noreciau atiduoti viska kartu.
Jei zinote kam tikrai reikia,rasykite i AZ.
QUOTE(murka2008 @ 2009 03 31, 23:05)
Oj, kaip cia negraziai isejo su ta feja. tik man vis dar idomu, kam jai musu 0-3 menesiu rubeliai, jei jau vaikui 9 menesiai na bet ir siaip atleiskit, as manau, kad ta istorija apie drauge irgi isgalvota ir tas atsiprasymas irgi, kad kaip sakant tuos itarinejimus pabaigti, Rita gal vis gi jusu issigando
nereikia vel smeizti kad meluoju,jus neisiskaitet tieisog, pasigimde ji antra leliuka, jam mazai laiko net nznau keik, gal menuo,o didesnis leliukas yra maziukas ,kiek zinau nesioja 9 menesiu vaikiuko rubelius,nes smulkus yra. Tai del to prasiau jusu ir mazajam rubeliu.Ir kalba tikras nesamones zmones tie kurie sakos kad renku rubelius pardavimui, kam man pardavimui juos rinkti,lyg netureciau ka daugiau veikti,nes as kiek zinau tu rubeliu galima nusipirkti ir pigiuose rubuose uz centus.Negraziai cia gavosi, As tikrai atsiprasiau jau visu.Gal tikrai uzteks pletoti sia tema,kiti zmones dar ne taip pasielgia.O as supratau ir pripazinau savo neapgalvota zingsni.Manau sis forumas ne tam skirtas. Bukit geros Mamytes ir toliau skleiskit geri kitiems-tikrai zmonem reikia jo!