Jūs puikiai žinote, apie ką aš kalbu ir neišsisukinėkite čia vaikiškai. Jeigu visgi atsirado žmonių, kuriuos sugebėjote apgauti, ką gi, man gaila jų ir daiktų, kurie tikrai būtų pravertę žmonėms neturintiems pajamų. Jūsų gi motinos viešoji pajamų deklaracija aiškiai parodo iš kokios "vargingos" šeimos esate, strudente su vaiku ant rankų. Man gėda, kad gyvenu su tokiais žmonėmis vienoje valstybėje
Tikrai rasote nesamones!
is kur is vis jus tai istraukete? nei as tu zmoniu pazystu nei ka. Nemanau kad ir jus juos pazystate, nereikia cia smeizti. ir forumas sitas ne tam skirtas.
pati pasigedytumet cia apkalbineti, kai as jum dar karta pakartosiu kad tokiu zmoniu nepazystu.Gydytumetes.
per tokias "mamytes" nesamones ir prasideda, kurios is kazkur istraukia kzkokias pavardes ir prikaisioja.
daugiau as nieko jum atrasinet nesiruosiu taigi galit nevargti pati rasydama.
is kur is vis jus tai istraukete? nei as tu zmoniu pazystu nei ka. Nemanau kad ir jus juos pazystate, nereikia cia smeizti. ir forumas sitas ne tam skirtas.
pati pasigedytumet cia apkalbineti, kai as jum dar karta pakartosiu kad tokiu zmoniu nepazystu.Gydytumetes.
per tokias "mamytes" nesamones ir prasideda, kurios is kazkur istraukia kzkokias pavardes ir prikaisioja.
Na, tuomet kodėl iš jūsų profilio informacijos dingo žodis Neringa? Ar jūs nieko bendra neturite su šiuo miestu? Tiksliau kurortu, dovanokite.
Dievagokitės geriau, kad žurnalistų nesulauktumėt, bus jums čia aferas prasukinėt - nuo skurdžios vienišos mamos iki kotedžų nuomos. Aš visiškai rimtai, jei sužinosiu, kad apgavote kažką iš man pažįstamų forumo narių (o jų pažįstu aš tikrai daug, gali tuo būti tikra, mieloji Jekaterina), išgirsite apie mane dar ne kartą...
Sakyk geriau kam daiktus renki? Kam ten taip spirga ant patiklių mamaičių biznelį prasukt? Kad pati vaikų neturi, gali net nesiginti, sakyk kam renki... Man tiesiog trūksta žodžių... Nebūtų čia vieša erdvė, išgirstum daug riebių ir negražių žodžių apie save... Kaip nesarmata? Ar bent įsivaizduoji, kiek mamų ir jų vaikų iš tiesų neturi kuo apsirengti, kiek yra alkanų, kiek stovi eilėse prie nemokamos sriubos? Kaip nesarmata naudotis patiklumu? Ir faktiškai atimti iš tikrų remtinųjų rūbelį ar dar kažkokį daiktelį. Gėdos turėtumėt dar atsikalbinėti, akis drąskyti. Štai tokius renkam į valdžią. Šita dar jauna, bet po metelių dešimties prakus ir žiū, pati savivaldybėj sėdės, ant svetimų nelaimių sau laimę sukūrusi...
Papildyta:
Aš čia seniai, daug kas mane žino, daugybė žmonių galėtų galvas guldyt už mano sažiningumą. Tad būk tikra, nešmeižčiau nekalto žmogaus. Gali tuo būti tikra taip, kaip esi tikra pati savimi. Bet verčiau pasisaugok. Kvaila esi, jeigu manai, kad internetu galima apgauti, apsukti, nusukti. Internetas jau ne be ta, surealistinė tikrovė, kur galima išdarinėti bet ką ir jaustis nepakaltinamu. Tai pagrindas pradėti tyrimus, aiškintis ir būti išaiškintam. Tad nuoširdžiai siūlau ramiai užbaigti, ką pradėjai ir nebeapgaudinėti žmonių. Puikiai žinai, kad tai, ko čia prašai, gali nusipirkti ar nupirkti kažkam, kam renki ir dar kokiai dvidešimčiai tokių...
Dievagokitės geriau, kad žurnalistų nesulauktumėt, bus jums čia aferas prasukinėt - nuo skurdžios vienišos mamos iki kotedžų nuomos. Aš visiškai rimtai, jei sužinosiu, kad apgavote kažką iš man pažįstamų forumo narių (o jų pažįstu aš tikrai daug, gali tuo būti tikra, mieloji Jekaterina), išgirsite apie mane dar ne kartą...
Sakyk geriau kam daiktus renki? Kam ten taip spirga ant patiklių mamaičių biznelį prasukt? Kad pati vaikų neturi, gali net nesiginti, sakyk kam renki... Man tiesiog trūksta žodžių... Nebūtų čia vieša erdvė, išgirstum daug riebių ir negražių žodžių apie save... Kaip nesarmata? Ar bent įsivaizduoji, kiek mamų ir jų vaikų iš tiesų neturi kuo apsirengti, kiek yra alkanų, kiek stovi eilėse prie nemokamos sriubos? Kaip nesarmata naudotis patiklumu? Ir faktiškai atimti iš tikrų remtinųjų rūbelį ar dar kažkokį daiktelį. Gėdos turėtumėt dar atsikalbinėti, akis drąskyti. Štai tokius renkam į valdžią. Šita dar jauna, bet po metelių dešimties prakus ir žiū, pati savivaldybėj sėdės, ant svetimų nelaimių sau laimę sukūrusi...
Papildyta:
Aš čia seniai, daug kas mane žino, daugybė žmonių galėtų galvas guldyt už mano sažiningumą. Tad būk tikra, nešmeižčiau nekalto žmogaus. Gali tuo būti tikra taip, kaip esi tikra pati savimi. Bet verčiau pasisaugok. Kvaila esi, jeigu manai, kad internetu galima apgauti, apsukti, nusukti. Internetas jau ne be ta, surealistinė tikrovė, kur galima išdarinėti bet ką ir jaustis nepakaltinamu. Tai pagrindas pradėti tyrimus, aiškintis ir būti išaiškintam. Tad nuoširdžiai siūlau ramiai užbaigti, ką pradėjai ir nebeapgaudinėti žmonių. Puikiai žinai, kad tai, ko čia prašai, gali nusipirkti ar nupirkti kažkam, kam renki ir dar kokiai dvidešimčiai tokių...
Tavo profilis keičiasi kas minutę - gal apsispręsk visgi, tavo gimtadienis 1988 07 04 ar 1987 06 06?
O gal tikiesi likti nepastebėta? Tuomet bandyk iš naujo. Patekai po padidinamu stiklu. Bet juk pati to norėjai, ar ne? Niekas, manau, nevertė užsiimti apgaulingais pagalbos prašymais ir melu
Papildyta:
Atsiprašau visų, kam tenka skaityti šiuos negražius postus, tačiau tylėti nėra galimybės. Būna visko čia pas mus. Bet čia - jau virš visko...
O gal tikiesi likti nepastebėta? Tuomet bandyk iš naujo. Patekai po padidinamu stiklu. Bet juk pati to norėjai, ar ne? Niekas, manau, nevertė užsiimti apgaulingais pagalbos prašymais ir melu
Papildyta:
Atsiprašau visų, kam tenka skaityti šiuos negražius postus, tačiau tylėti nėra galimybės. Būna visko čia pas mus. Bet čia - jau virš visko...
nu sakes........ negaliu patiket.....
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2009 03 30, 22:43)
nu sakes........ negaliu patiket.....
O cia tik perliukai
Mergyte kuri paims viska kas tik truputi vertinga , nuo kudikiui skirtu daiktu iki vos ne paauglystes , nors kaip deklaruoja vaikui jau 6 men , svarbu imt . Aisku skyrelis jau tapo panaceja , isrado buda kaip gaut ir nesiskelbt , az ir niekas nezino kelinta daikta pasiema .
Miela mergaite jei manai internetas yra tokia vieta kad esi nezinomas , giliai klysti apie tave galima suzinoti viska nuo gimnazijos iki esamu kursioku , net kada ir kaip plauku spalva keiti ir tam ismislo gaug nereik
Tuoj ir bendru pazystamu rasim , nes pasirodo pas jus esame buve
Ar poilsio namai tau leidzia irgi labdaros tikslais ju kompais naudotis
Va tai tau, gaila, kad viskas isaiskejo per velai, vakar jau atidaviau sitai personai vezimuka . Aisku jis jau nudevetas ir nera vertingas, bet manau butu pravertes tikrai vargstanciai seimai ir dar kelis rubelius idejau Nors man itarimu buvo sukeles tas vaikucio amziaus neatitikimas, bet kazkaip labai nesigilinau, o ir studente atvaziavo su masina, kuri tikrai geresne uz musiske, nors mes saves vargstanciais nevadinam Ech, gaila, kad yra tokiu zmoniu... bus gera pamoka
Nu siaubas.............. as apakus
Nu siaubas.............. as apakus
QUOTE(Esprit @ 2009 03 31, 09:15)
Bandau prisimint, gi i tikro vardo skilti buvo Katerina varda isirasius
o jūs galvojat, kad galėčiau tokiais kaltinimais žarstytis be pagrindo? Patikėkit, buvo pertikrinta triskart prieš paskelbiant. Aišku, iki šio laiko ši persona jau ne kartą savo profilio informaciją pakeitė, bet tai tikrai dabar jau nepadės pabėgti...
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 31, 08:34)
o jūs galvojat, kad galėčiau tokiais kaltinimais žarstytis be pagrindo? Patikėkit, buvo pertikrinta triskart prieš paskelbiant. Aišku, iki šio laiko ši persona jau ne kartą savo profilio informaciją pakeitė, bet tai tikrai dabar jau nepadės pabėgti...
baisu vien pagalvojus apie tai, tik nesuprantu, tai kam tada tie vaikiški daikteliai buvo reikalingi
QUOTE(kroska19 @ 2009 03 31, 10:51)
baisu vien pagalvojus apie tai, tik nesuprantu, tai kam tada tie vaikiški daikteliai buvo reikalingi
Kaip tai kam? - taigi dėvėtus vaikiškus daiktus gerai perka...
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 31, 09:34)
Aišku, iki šio laiko ši persona jau ne kartą savo profilio informaciją pakeitė, bet tai tikrai dabar jau nepadės pabėgti...
Išties, vaiko amžius dingo, o juk nuo rugsėjo 13 iki kovo 30 dienos 9 mėnesiai, pasak dalyvės
QUOTE(Feajaa @ 2009 03 30, 22:55)
Gydytumetes.
Už tokius žodžius, tai tikrai reiktų pagydyti vagis amžiams
Liūdna, kad tokių žmonių yra...