Sweikos, mielos mamos.. Už 4 dienų- 12 metų :
Esu iš kauno, norėčiau kažko įdomaus gimtadieniui ir nebrangaus [Nesinori mamuko piniginės stipriai iškratyt, nes jai ir taip sunku, daug dirba] o jau nebesinori sėdėt prie stalo su suaugusiais.. Busiu tik su viena drauge, na gal dar puseserė atvažiuos.. Daug draugių neturiu, o netikrų kurios betkada ižduoda nessinori kviest tad koks boulingas ar kažkur gamtoj, teminiai vakarėliai kaip ir atkrenta.. Oazėj buvau anais metais taigi dabar idėjų stygis
Prašau labai patarkit
LAbai labai lauksiu jūsų įdėjų
Ačių iš aksto ^^
Papildyta:
QUOTE(Auste120 @ 2012 05 09, 12:07)
Sveikos
Man Liepos menesi bus 13 metu... Gyvenu ne Lietuvoje ,bet gimtadieniui grisiu
Tik vat yra problemele... Ateis 9 drauges + as su nakvyne mano name.
Kompanija tiesiog tooobula ,bet truputi bijau ,kad gali buti nuobodu..
Gal but galetumet patarti ka butu galima nuveikti? Koki butu galima daryti arba uzsakyti maista? Kokiu butu galima zaidimu pazaist? (ne per daug vaikisku tik butu malonu)
Buciau laaaabai dekinga
Auste
Sweika, nors pati klausiu ka veikti, galiu pasiūliti. Prisipirk balionų ir i kiekviena idėk sulankstyta lapuką su kokia užduotim( tai gali būti garsiai padainuok 2 gaidėlius, ar nueiti pas kaimyną su laikrodziu ir klausti kiek valandu) Paskui jusk pripūsk su lapeliais viduje ir sukabink ant užuolaidos
kai jos ateis duok po adatą ir koki balioną išsirikus draugė susprogdins ir turės ją įvygdyt, jei nesutiks sugalvok tarkim 50 pritupimų
Šis žaidimas tinka ir mažiem ir dideliem tik sugalvoji užduotis pagal savo metus
O dėl maisto gali užsiskyti paka sushi (jei mėgsti) ar kinų maisto
išsikepk elementariausią skanų pyragą, sausainių. Šampės (kad ir vaikiško
) Ir tau šventė. O manau tokioj kompanijoj nebus nuobodu.. Jei matysi kad viskas slysta iš rankų Pajunk kokią komediją, is anksto nusipirk popcornų
Manau nebus liūdna ;D Smagios tau šventės ir su artėjančiu gimtadieniu. Tikiuosi pagelbėjau