Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglio/-ės gimtadienis

QUOTE(auroryte @ 2010 08 24, 14:41)
Lauzau galva, ka idomaus istaisyti berniukui 8 metu gimtadieniui, Kaune, ar apylinkese...Labai islaidauti nenoreciau... g.gif
namuose labai maza vietos, nors ir keliems vaikams, bet vis tiek per mazai...

kol geras oras, susirasčiau arba gal turite gamtos lopinėlį (pvz sodą ) ir pakviesčiau visu pabūti lauke prie laužo kepant dešreles, pasiruoščiau keletą žaidimų galbūt temą kokią ir smagiai atšvęsčiau 4u.gif

arba jei kažkiek skiriat pinigėlių tokiame amžiuje turbūt dažasvydis ant bangos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 08 24, 15:41)
Lauzau galva, ka idomaus istaisyti berniukui 8 metu gimtadieniui, Kaune, ar apylinkese...Labai islaidauti nenoreciau... g.gif
namuose labai maza vietos, nors ir keliems vaikams, bet vis tiek per mazai...

Jei galite svesti gamtoje - idealu.
bet net jei tokios galimybes neturetumet, vistiek tokio amziaus vaikams labai patinka "lobio ieskojimas"
tik nepatingekite pagaminti grazu zemelapi, linksmas nuorodas ir kiekviename punkte paslepti bent jau maza "lobio" dali - ciulpinuku ant pagaliuko, balionu, riesutuku ir pan., kad butu didesne paskata ieskoti galutinio punkto ir didziojo lobio.
ir netingekite isradingai paslepti ta lobi.
o kiekviename tarpiniame punkte zinoma vaikai turetu ivykdyti kokia nors uzduotele ir taip uzsidirbti kita nuoroda i sekanti punkta.

Jei svesite gamtoje - vaikai ir patys labai gerai zino kokius judrius zaidimus jie noretu zaisti.
Beje, jiems tokiame amziuje labai patinka kad zaidimuose dalyvautu ir tevai
(pvz.: estafetes "tetis, mama ir as")
ar panasiai...

tiek lobio paieskas tiek estafetes esu organizavusi ir 2 kambariu bute, visai pavyko.
tik bute estafetes kitokios - be begiojimu, sokinejimu ir kamuoliu.
cia buvo estafetes susijusios su statybomis ir konstravimu is ivairiu daiktu - tusciu padeklu nuo kiausiniu kuriu is anksto prisirinkom, taip pat indu plovimo kempineliu ir vienkartiniu puodeliu (ju prireike nemazai, bet paskui sunaudojom pagal paskirti...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 30 rugpjūčio 2010 - 22:51
Žiūriu, daug kam kyla problemų su paauglių gimtadieniais. Mano krikštasūnis paauglys, tai oi kiek reikt sukt galvą ką tokiems pasiūlyt...
Mestelsiu jums vieną ne tokią ir brangią idėją. Ypatingai berniukams tinkamą. www.gocrazy.lt ruošia teminius vakarėlius su savo priemonėm, vedančiaisiais ir t.t. Berniukams (o gal ir mergaitėms) tikrai patiks pabūti kareiviais, šnipais, vykdyti slaptas užduotis, šaudyti dažasvydžio šoviniais į taikinius ir pan. Manau, įspūdžiai turėtų likti nepakartojami, namai nenusiaubti, o tėveliai nepavargę nuo šventės ruošimo.
Jei reiks daugiau informacijos - galit klaust, ką žinosiu, papasakosiu.
Atsakyti
Sveiki,

Mano dukrai bus 13metuku, ji gimtadieni sves namie pasikvietus 3 drauges. Gal kas turite koki pasiulymu ka jos galetu veikti? Niekas nesauna i galva
Atsakyti
Gal turite kokiu Ydomiu gimtadeienio ideju 12 gimtadieniui musu panelytes? wub.gif
Atsakyti
Mano 12-ametei krikstadukrai siemet dovanojau gimtadienio programa. Is pradziu masciau apie pizamu vakareli merginoms, bet galiausiai apsisprendziau ir is renginiaivaikams.lt uzsakiau komandos formavimo programele. Buvo tikrai labai idomu palyginti su team buildingais suaugusiems, nes pati esu ne karta tokiuose dalyvavus. Vaikams patiko nerealiai, nemaciau gyvenime labiau darbui atsidavusio ir tokio demesingo vaikams zmogaus kaip programos vedeja Dovile. Programa truko 2 valandas, bet po ju vaikai nenorejo dar jos paleisti smile.gif Sventem namuose, vietos ne per daugiausia, bet jau uzsakinejant man sake, kad programa pritaiko pagal vieta ir dalyvaujanciu amziu. Lauke ar saleje daromos vienos uzduotys, namuose kitos. Kokiu tik uzduociu nebuvo: ir loginiu, ir kurybiniu ir juokingu, o kas man labiausiai patiko, kad buvo kalbama apie atsakomybe, draugyste, pasitikejima ir pan. dalykus. Sis gimtadienis tiktu ir patiktu ir vyresniems vaikams, o gal net ir suauge galetu sudalyvauti kartu.
Atsakyti
Padekite!!!
Uz 2-ju savaiciu man sukaks 14. Net neisivaizduoju ka daryti! Namuose svenciau beveik visus savo gimtadienius. Beda ta , kad suaugusiuju visada buvo daugiau negu mano draugu. Mama siulo duoti man pinigu ir vestis draugus i miesta. To nelabai noriu, nes draugai su kuriais bendrauju tarpusavyje nelabai sutaria, todel eiti i miesta nepavyktu. Vis del to noreciau daryti gimtadieni namuose, tik sveciams truputi pabode , kad nera jokio veiksmo ir as tikrai nesijauciu gerai. Ka galeciau padaryti , kad visiems butu linksma? g.gif
Atsakyti
Mes dukros 11 gimtadienį šventėme su draugais lazerio "peintbole". Surinkome dvi grupes po 5 vaikus ir patiko visiems - nerealiai. thumbup.gif Kainavo 100 Lt (akcija). Manau ir vyresnėms paaugliams patiktų.
Atsakyti
Sveikos. mano drauges dukrai 13 metu gimtadieni švente taip.
Buvo draugai ir tėvai. Bet tik tos mergaites. Ten tėvai lauzą kure ir panašiai. Su palapinėm o kita diena visi važevo į Anykčius vazinėt per kalnelius su rogėm dar prie puntuko visi laipiojo ir ant galo isinuomavo keturati 2 vietu nuveze keturačius i traka ir visi linksmai pasivazinejo
Atsakyti
Gal ir ne čia man vieta, bet manau tai didžiausias ir geriausias forumas. taigi. už mėnesio man sueina 18 metų ir darau šventę tema orange virus. čia kas kaip supras. ar krepšinio atributika, ar orandžine spalva. tai norėčiau paklausti jūsų, kokie žaidimukai, užduotėlės, papuošimas ir maistas tiktų tokiai temai, kad būtų labai linksmas vakaras. šventė bus pirtyje. yra mini baseinas ir prūdas šalia. galbūt galima išnaudoti ir šias teritorijas.
Atsakyti
labadiena man siais metais spalio 31 d bus 13 metu darysiu namuose
ar man gimtadieni daryti viena karta su keliom draugem o kita su giminem ar bendrai?kokiu vaisiu paruosti?kokia tema sugalvoti ar be temos daryti??kokiu zaidimu sugalvoti?pati gyvenu kaime
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Na viskas priklauso nuo Tavo fantazijos mirksiukas.gif Tau jau bus 13 metu, ir man atrodo, kad jau uzteks svesti gimtadieni su tevais, mociutem ir senelem ir taip toliau ( as Tavo vietoj svesciau su draugem ).
Jei bus pora draugiu tai neapsimoka kurti kazkokios temos gimtadieniui rolleyes.gif
Atsakyti