Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglio/-ės gimtadienis

QUOTE(mamuke68 @ 2009 03 13, 18:41)
tai valgyk tortą viena.Juokinga, kai 12 metų, o jau viskas atsibodę...Ačiū dievui, kad aš neturiu tokios dukrelės... Sėkmės tau gyvenime 4u.gif

wienai torta butu liudna walgyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 03 13, 15:41)
tai valgyk tortą viena.Juokinga, kai 12 metų, o jau viskas atsibodę...Ačiū dievui, kad aš neturiu tokios dukrelės... Sėkmės tau gyvenime 4u.gif

o kas cia juokingo g.gif ..mano sunui irgi 12metu bus...sventes daug kur..boulinge,macdonalde,Euroopoje,gamtoje,namuose,baseine ........norisi paivairinti juk gimtadienis karta metuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 14, 01:21)
o kas cia juokingo g.gif ..mano sunui irgi 12metu bus...sventes daug kur..boulinge,macdonalde,Euroopoje,gamtoje,namuose,baseine ........norisi paivairinti juk gimtadienis karta metuose 4u.gif

kur ji dar paiwairinti? neberandu niekur kur dar galima shwest...
Atsakyti
O ką tėveliai pataria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wykutja @ 2009 03 13, 16:31)
Sveiki,

man greit sueis 12 metu. biggrin.gif  nzn kur svest savo gimtadieni (namuose remontas  doh.gif boulingai, 4u.gif  baseinai  verysad.gif magdonaldas  ir visokios kawines atsibode senai  unsure.gif  ) gal zinote kur butu galima svesti?  g.gif  P.S. labaj njorechjaw sode, bet per salta...  verysad.gif

O gal mokykloje? g.gif Nes tokia rašysena suprantama itin sunkiai...
Jei į temą, tai užjaučiu tėvus, jei vaikui dar tik 12, o jau viskas nusibodo...Juk gali būti, kad sulauksi ir 80...O kaip tada? smile.gif
Atsakyti
gal padėsiu
www.miegantysdrabliai.lt
aš kuriu planus saviškės gimtadieni ten švesti smile.gif
Čia tikrai nereklama nes dar nei buvau nei švenčiau
Atsakyti
Na jeigu boulingai ir Mcdonaldsai atsibode, gal gimtadienis su arkliukais butu paivairinimas?!
http://www.supermama...howtopic=416749
Atsakyti
QUOTE(wykutja @ 2009 03 13, 19:47)
wienai torta butu liudna walgyt  verysad.gif

Ne i tema:
...prikibsiu prie to lietuvisku raidziu pakeitimo kitomis... Kokia prasme vietoj "v" rasyti "w", vietoj "i"- "j" ir pan.? Tipo - taip yra "kruciau"? Tipo - visi taip raso?
...patikek, tai tikrai neatrodo nei "krutai, nei protingai; greiciau jau kvailai.
Nebuk kaip visi!

Gero gimtadienio.
Atsakyti
galėtum švęsti kokioje nors meno galerijoje ar akmenukų vėrimo studijoje. Žinoma, jei turi polonkį menui. g.gif
Atsakyti
Labai prašau padėti...
Liepos 27d. sueis 13 metelių 4u.gif
Neturiu minčiū kur galėčiau jį švęsti... Mama šiais metais nesutinka padėti galvoti... doh.gif
anais metais ir dar anais nešvenčiau gimtadienių, nes buvom visur išsivažinėję...
noriu kad būtų smagu ir draugams ir man... gathering.gif
namie nėra vietos, Baulinge UŽKNISO, Gamtos nemėgstu...
kur,KuR,kUr,KUR??????????????????????????? blink.gif blink.gif g.gif g.gif verysad.gif unsure.gif supermama.gif
Atsakyti
gražu viskas, bet aš pvz patyriu problemą "kaip švęsti didesnio vaiko gimtadienį". 11-12-13 metų. manam ant nosies 12. paleisti bet kaip, lai su draugais... na, tiek tos šventės bus, man atrodo, kad dabar ir vyksta ugdymas: kaip įpras žiūrėti į gimtadienį, taip ir bus toliau. jei tik į pavalgyti ir išgerti...kas iš to, jei tada, kai mažas buvo, darei šventę , o dabar-lai patys kaip nors. na, nesumąstau. kaip įdomiai tokiems organizuoti?
Atsakyti
QUOTE(ramute05 @ 2009 10 21, 21:43)
gražu viskas, bet aš pvz patyriu problemą "kaip švęsti didesnio vaiko gimtadienį". 11-12-13 metų. manam ant nosies 12. paleisti bet kaip, lai su draugais... na, tiek tos šventės bus, man atrodo, kad dabar ir vyksta ugdymas: kaip įpras žiūrėti į gimtadienį, taip ir bus toliau. jei tik į pavalgyti ir išgerti...kas iš to, jei tada, kai mažas buvo, darei šventę , o dabar-lai patys kaip nors. na, nesumąstau.  kaip įdomiai tokiems organizuoti?

atrodo čili picerija organizuoja gimtadienius ale pasidaryk pats biggrin.gif , pats turės iškepti picas sau ir savo draugams,ar visi kepa g.gif kažkas tokio tiksliai nežinau, nes mes tokioms atrakcijoms per maži 4u.gif , bet ateičiai manau išmėginsim biggrin.gif
Atsakyti