Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglio/-ės gimtadienis

Mano 15 - mečio gimtadienis buvo švenčiamas "Lazeriuose" (Vilnius, Pelesos 1/2, buvęs taksi parkas, septintame aukšte, tel.: +370 5 2383628, +370 671 52271, el. paštas: aurelijus@dazasvydis.lt). Svečiams buvo nurodytas adresas, susirinko patys, ką reikėjo - atvežėme. Aktyviai dalyvavo (šaudėsi) ir vaikai, ir tėveliai. Azartas nerealus. Tenai yra kambarys, kur galima pertraukėlių metu pasivaišinti ir įspūdžiais pasidalinti. Mums 2 val. kainavo 200 lt. thumbup.gif
Atsakyti
vilniaus vandens parkas thumbup.gif . labai tinka tiems kurie nenori nieko vaikisko, bet ir nieko rimto tongue.gif . tik kainos didokos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 08 15, 08:29)
vilniaus vandens parkas  thumbup.gif  . labai tinka tiems kurie nenori nieko vaikisko, bet ir nieko rimto tongue.gif . tik kainos didokos... blush2.gif

Labai faina ideja...Bet didele atsakomybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2007 09 24, 07:03)
Labai faina ideja...Bet didele atsakomybe ax.gif

nu ne ežeras gi... neturėtų priburbuliuot, juolab nemaži
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 01, 15:08)
nu ne ežeras gi... neturėtų priburbuliuot, juolab nemaži

Tai neDuok Dieve schmoll.gif As tik sakau kad atsokomybe gan didele g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Noreciau jusu patarimo gruodzio 5 bus mano 12 gimtadienis neisivaizduoju kur svest. Namuose nenoriu beto remontai,o visokiosie zaidimu aikstelese per dideli.Butu 2 berniukai 4 mergaites nu su manim 5.Galva tuscia atrodo dar daug laiko yra bet kai mokslai atima didziausia dali tai ziurek jau ir gruodi gal galit patarti.Kaip ir mastau apie temini vakara bet namuose nei noriu nei galiu.Idomu kokia vieta tiktu tokiems na galima sakyt paaugliams paselt ir temini vakara surengt kokio kaip kavinej bet uzdaroi patalpoi gal ka nors isnamuoti galima na nz bet ir kaineles tikriausiai blush2.gif
Atsakyti
SOS..labai prasau...jau lapkricio 14 diena mnano gymse. Nebenoriu svesti vaikiskai, kad paskui visi zvnegtu ir sakytu- "va koks jos gimtadienis buvo neidomus,vaikiskas". Man sueis 12 metu. Ka nusip[irkti gerimams ir valgiui? ka veikti per gim5tadieni?

Su mama net susipykom, nes nenoriu svesti, visitiek zinau kad iseijs s.... verysad.gif
Taigi labai prasau pagalbos. Kokiu patarimu turite?

Labai dekui
Atsakyti
QUOTE(evelinute1000 @ 2007 11 08, 20:37)
SOS..labai prasau...jau lapkricio 14 diena mnano gymse. Nebenoriu svesti vaikiskai, kad paskui visi zvnegtu ir sakytu- "va koks jos gimtadienis buvo neidomus,vaikiskas". Man sueis 12 metu. Ka nusip[irkti gerimams ir valgiui?  ka veikti per gim5tadieni?

kaip suprasti tą "nevaikiškai"? ir kas tie "visi"? aš asmeniškai nenorėčiau į savo šventę kviestis žmonių, kurie paskui komentuotų ir žvengtų. nes normalūs draugai taip nedarys.
maistas ir gėrimai -- kokius mėgstate. iš užsiėmimų -- šokite, žaiskite kas jums atrodo "pagal amžių".
Atsakyti
14-metis jau ne vaikas. Gimtadienį nori švęsti su bendraamžiais bernais ir laukia kol aš jiems kažką sugalvosiu. Gal galite padėti su idėjomis, please. Gal girdėjote, kd Vilniuje kas nors tokiam amžiui organizuotų šventes?????
Atsakyti
Užsakyk kokį boulingo takelį...
Atsakyti
...arba pasaudyt lazeriais, dar dazasvydis tiktu, arba i Lokio peda. Nuo pomegiu priklauso-gal tiesiog ploto pasisokimui su draugem reikia...
Atsakyti
Musu vyrukui pernai buvo 13. Visokie boulingai, dazasvydziai, alpinizmo pamokos jau kazkaip jau pabode. Tai nutarem padaryt jam staigmena. Pasakem, kad gimtadieni sves namie ir jis liko patenkintas. Prisikviete draugu ir galvojo, kad pauliavos. Bet radom intere tokia firma mazasis genijus berods.Ten atvaziuoja operatorius, rezisiere, grimuotoja atsiveza kalna kostiumu, savo spec. muzikele ir kuria filma. Atrakcija nereali. Juokemes, kai suzinojom, kad bus kuriamas filmas "Pelene". Na galvojam, "apsidziaugs" bernai lotuliukas.gif . Bet tai buvo ne tik pasakos atkartojimas, o toks siuolaikiskas filmas su siaubo, detektyvo, komedijos ir trilerio elementais. Buvo begales dubliu, juokeliu. Jauninelis selo is sirdies. Atrakcija turejo vykti apie 3 val., bet nusitese 2 valandom ilgiau. VIsi vaikai buvo tokie prie bajerio, filmuotojai irgi tai net nepastebejo kaip praleke laikas. Po to buvo premjeros perziura, aktoriu apdovanojimai, torto valgymas ir linkejimai.Tiesa po keliu savaiciu dar gavom kompakta su jaunuju aktoriu sumontuotu sedevru. Na filmukas buvo trumputis, bet labai fainiai atrode filmuota medziaga su nevykusiai dubliais. Niekad nemaniau, kad bus taip linksma ir svarbiausia, kad berniuksciai bei panelytes liks tokie patenkinti thumbup.gif
Atsakyti