Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

o man nieko nepaskyre. paklause ar turiu ka nors nuo skausmo, sakau turiu IBUMAX viena tablete, tai sako uzteks jei ja isgersi unsure.gif
man kazkaip keista, na juk vis tiek ten infekcija, puliniai kaip ir neisvalyti, nieko nesuprantu, juk savaime turbut nepraeis g.gif

o del skausmo, manau, kad tikrai vaistukai buvo silpnoki....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ieškojau internete ko nors apie danties rovimą ir užmačiau šį forumiuką, užsiregistravau, ir noriu paklausti.
Man dantukas išdygęs labai negeroj vietoj verysad.gif viršuj, už dantų. Tad rovimas bus sunkus. Gal žinot, kuri klinika apsiims rauti tokį dantį? O skausmas tikriausiai bus dvigubai didesnis verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiv @ 2008 05 18, 10:41)
Sveikutės  4u.gif  Ieškojau internete ko nors apie danties rovimą ir užmačiau šį forumiuką, užsiregistravau, ir noriu paklausti.
Man dantukas išdygęs labai negeroj vietoj  verysad.gif  viršuj, už dantų. Tad rovimas bus sunkus. Gal žinot, kuri klinika apsiims rauti tokį dantį? O skausmas tikriausiai bus dvigubai didesnis  verysad.gif  smile.gif

O kur gyveni? Aš visus paskutinius rovimus patikiu klinikai "Gidenta" Vilniuje. Tikrai gerai thumbup.gif viską atlieka. O skausmas priklauso ir nuo naudojamų nuskausminančių. Man visada gydytojas pasako, jei įprastiniai nuskausminamieji bus mažai veiksmingi ir pasiūlo geresnius. 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje. Šiaip šiandien žiūrėjau laidą "sveikas žmogus", berods. Reklamavo odontologijos kliniką "Vivadens". Ir šiaip vivadens.eu skaičiau atsiliepimus, kad tikrai gera klinika, bet, man rodos, ten dantukų nerauna, tik estetiškai plombuoja. Na, kai išsirausiu tą nelemtą dantį, vis tiek į Vivadens reikės nuvykti, nes dantys nėra tokie, kokių norėčiau.. verysad.gif Reikės pasitaupyt pinigėlių ir pirmyn smile.gif Aišku, skausmo baimė daro savo, bet grožis reikalauja aukų verysad.gif
O "Gidenta" kur įsikūrusi? Ar brangu ten?
Atsakyti
QUOTE(Deiv @ 2008 05 18, 11:43)
Vilniuje. Šiaip šiandien žiūrėjau laidą "sveikas žmogus", berods. Reklamavo odontologijos kliniką "Vivadens". Ir šiaip vivadens.eu skaičiau atsiliepimus, kad tikrai gera klinika, bet, man rodos, ten dantukų nerauna, tik estetiškai plombuoja. Na, kai išsirausiu tą nelemtą dantį, vis tiek į Vivadens reikės nuvykti, nes dantys nėra tokie, kokių norėčiau.. verysad.gif  Reikės pasitaupyt pinigėlių ir pirmyn  smile.gif  Aišku, skausmo baimė daro savo, bet grožis reikalauja aukų  verysad.gif
O "Gidenta" kur įsikūrusi? Ar brangu ten?

www.gidenta.lt
Atsakyti
Šaunu 4u.gif Ir nėra taip brangu, o iškart tikriausiai nepriima? Aš plombavaus dantis šeškinėj, tai talonėlį davė tik po 2 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Deiv @ 2008 05 18, 11:48)
Šaunu  4u.gif  Ir nėra taip brangu, o iškart tikriausiai nepriima? Aš plombavaus dantis šeškinėj, tai talonėlį davė tik po 2 savaičių.

Jei rovimui- tai užrašys po poros dienų pas gyd. Darių, o jei nori pas Gintautą- tai teks apie mėnesį palaukti.

O man iš tos vietos, kur rovė dantuką pradėjo lysti nuolaužos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 06 02, 19:49)
O man iš tos vietos, kur rovė dantuką pradėjo lysti nuolaužos. verysad.gif

Man irgi lindo smile.gif Pati išsikrapščiau su pirštais tas nuolaužas. ax.gif Dabar viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 06 05, 20:51)
Man irgi lindo smile.gif Pati išsikrapščiau su pirštais tas nuolaužas.  ax.gif Dabar viskas puiku  thumbup.gif

Aš rašiau el. laišką odontologui, jis mane nuramino. Gerai, kai va taip galima truputį pabendrauti ir pasitarti. g.gif
Atsakyti
Gal kas nors salinote danti su lazeriu? Kaip ten su skausmais buna per operacija ir po jos? Man reikia salinti tik sakni, kainuos 200lt, bet dar nebandziau jokiu naujuju lazerisku technologiju, tai siek tiek bijau.
Atsakyti
Sveiki visi, yapc tie kurie baisiai bijo dantu rovimo, as irgi jo bijau blink.gif , bet noriu parekomenduoti labai gerra chirurga, dantis rauna labai lengvai ir labai greitai, tik bac ir viskas smile.gif Klinika kurioj jis dirba yra Silainiuose ,aplamai labai jaujki klinika ir moderni. Tiems kas domisi galeciau duoti kontaktus. ax.gif Gal minusas tik kad nera labai punktualus, bet cia kogero visu chirurgu "liga " biggrin.gif
Beje, kazkur skaiciau kad daug kas domisi estetiniu plombavimu Kaune, galeciau rekomrnduoti superine gydytoja Kaune. Parasykite i AZ... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. As siendien nuejau pas budinti stomatologa vietineje poliklinikoje, nes dantis ten kledaravo, klibejo. Tai isrove ten man viska. Klausimas: kada valgyt galima? Sake lyg ir dvi valandas nevalgyt. O tai po 2 val viska valgyt galima?? Isejau pusryciu nevalgius, o dabar pilvas gurgia, valgyt noriu, negaliu biggrin.gif
Atsakyti