linkiu ,kad greiciau sugytu
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 23, 13:04)
linkiu ,kad greiciau sugytu
Ačiū.
Antradienį eisiu vėl pas gydytoją, sakė, kad būtų gerai jei pasirodyčiau. Nors jau šiandien tikrai geriau.
Siandien man isrove danti, ir trauke nervus. vis dar skauda, o ir nieko negaliu valgyt
Papildyta:
dabar paskaiciau jusu zinutes apie puliavimus ir prasidejo nervu priepolis. kas jeigu ir man taip. man irgi rove krumini ir greze, krapste, kol dar nervus trauke. visa ta laika ramu buvo,nei skaudejo nei ka. dabar praejo uzsaldymas skausmas nezmoniskas, geriu saridon, nes tik tokius nuskausminamuosius turiu, ir drebu kad jokie puliai neprasidetu...
Papildyta:
dabar paskaiciau jusu zinutes apie puliavimus ir prasidejo nervu priepolis. kas jeigu ir man taip. man irgi rove krumini ir greze, krapste, kol dar nervus trauke. visa ta laika ramu buvo,nei skaudejo nei ka. dabar praejo uzsaldymas skausmas nezmoniskas, geriu saridon, nes tik tokius nuskausminamuosius turiu, ir drebu kad jokie puliai neprasidetu...
QUOTE(nochinacija @ 2008 04 23, 21:15)
Siandien man isrove danti, ir trauke nervus. vis dar skauda, o ir nieko negaliu valgyt
Papildyta:
Papildyta:
Man jau iš kart buvo negyvas, bet buvo ne iki galo kanalas plombuotas - tai kaip ir ertmė, tai ten ir ėmė kauptis pūliai. O šiaip tai jei ilgai krapšėsi- tai viską išdraskė užtat ir skauda.
o kas nors rovesi danti nestumui i pabaiga?
ar labai pavojingi tie nuskausminimai ir pan?
ar labai pavojingi tie nuskausminimai ir pan?
QUOTE(nochinacija @ 2008 04 25, 13:15)
na va, siandien jau trecia diena po rovimo, o vis dar skauda ir ta puse skruosto visa patinus, ar ir jums taip buvo? po kiek laiko tas patinimas praeina?
Žinok man pirmadienį buvo savaitė nuo rovimo, o tik vakar jau nebegėriau nuskausminamųjų Jau viskas eina geryn, nors dar negalutinai užgijo. Ir jums taip bus
QUOTE(lialka @ 2008 04 25, 16:51)
Žinok man pirmadienį buvo savaitė nuo rovimo, o tik vakar jau nebegėriau nuskausminamųjų Jau viskas eina geryn, nors dar negalutinai užgijo. Ir jums taip bus
O man šiandien savaitė suėjo. Siaubingai skauda, pulsuoja, net neina prisiliesti prie dantenų. Antradienį vėl pas gydytoją varysiu.
QUOTE(Florestina @ 2008 04 25, 21:06)
O man šiandien savaitė suėjo. Siaubingai skauda, pulsuoja, net neina prisiliesti prie dantenų. Antradienį vėl pas gydytoją varysiu.
Dar ir veidas patino, tik šito betrūko. Poryt turėsiu sakyti kalbą bendradarbės jubiliejaus proga, o tik po to pas gydytoją. O rytoj darbe nuo ryto iki vakaro ir dar viena.
Na štai, vakar pratrūko ir išbėgo pūliai, šiandien jaučiuosi gerai. Gydytojas sakė, kad daugiau pūlių nėra, bet išrašė antibiotikų. Sakė, kad truputį patinę dantenos- tai kad nebūtų daugiau komplikacijų.
O kiek laiko tu čia taip kankiniesi?
Man visai gerai tapo tik po 2 savaičių. Kažko net protezuot to danties nebesinori visai netrūksta, o ir nesimato.
Man visai gerai tapo tik po 2 savaičių. Kažko net protezuot to danties nebesinori visai netrūksta, o ir nesimato.
o as tai labai pasimetus. man mano stomatologe liepe butinai issitraukti dantuka, i poliklinika negaliu pakliut nes neva vienas chirurgas dirba, privaciai bandau bet vis kazkaip visi po dvieju savaiciu, tai pavyko uzsirasyti geguzes 7, bet nezinau ar uzgis man per 10 dienu, nes per savo vestuves noreciau atrodyt nesutinus ir nepersikreipus nuo skausmo. dantuka jau dabar skauda, bijau kad nepavestu didziaja diena