Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(perlixike @ 2008 02 08, 22:55)
man jau paranoja prasidejo su tuo danciu doh.gif  lotuliukas.gif visokiu nesamoniu prisigalvoju, jau ta skylute baigia ir uzsitraukt, tai nemanau kad pasisalins pati, bet vel pas ta daktariukste eit nebesinori, vel vos ne ''dunduke'' isvadins doh.gif bet jeigu man is vis nebeskauda, tai gal ir nieko nera mastau.gif

Tai gal tu pas kitą nueik?? Tiesiog pasikonsultuoti.... Aš tai kai raut reikėjo, tai ėjau pas vieną brangininką, labai gerai padarė, bet vistiek saviškei dantistei dar reguliariai parodydavau- atsargumo dėlei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 02 09, 00:42)
Tai gal tu pas kitą nueik?? Tiesiog pasikonsultuoti.... Aš tai kai raut reikėjo, tai ėjau pas vieną brangininką, labai gerai padarė, bet vistiek saviškei dantistei dar reguliariai parodydavau- atsargumo dėlei  ax.gif

bet kazin ar privaciai kas nors is kart priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2004 10 08, 16:20)
Va kelintą dieną vis neprisiruošiu nueit išsiraut danties. Bijau labiau negu gimdyt blink.gif . Nežinau kaip prisiverst nueit unsure.gif ... Skauda net netyčia maistui prisilietus prie jo, nes perskilęs į dvi dalis iki pat šaknų blink.gif . Nedirbtų vyras, tai nuvestų už pakarpos  clap.gif , bet daba nėr... Galų gale būtų kam po viso to ašarą nubraukt, nes gi ŽINAU, KAD LABAI SKAUDĖS fear.gif ...
Sėdžiu ir baigiu nagus nusigraužt - eit neit, EIT, BET LABAI BIJAU, NEISIU...

Nejuokink , tas dantu traukimas tai kaip inkshtira ishsiimti ... pfff uzmarina ir ishima , man tri dantis ant karto isrove o as dar i darba turejau eiti kruvinas visas
Atsakyti
Sveikos, gavau siuntima i kauno klinikas issirauti septinta krumini danti, nes po juo pulinys atsirades, gal galima kaip nors vaistais ta pulini pasalinti? Ir kokia tvarka ten, reikia is anksto registruotis ar iskarto israuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flaxi @ 2008 04 16, 01:59)
Sveikos, gavau siuntima i kauno klinikas issirauti septinta krumini danti, nes po juo pulinys atsirades, gal galima kaip nors vaistais ta pulini pasalinti? Ir kokia tvarka ten, reikia is anksto registruotis ar iskarto israuna?  g.gif

Turėjau panašią problemą kai buvau 16, vaistai nepadės. Įdedu tau nuorodą, kaip man buvo:
http://www.supermama...?...ntai&st=132
Tokio dalyko didžiausiam priešui nelinkėčiau. 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai ne kas....ryt einu dar pas viena stomatologe pasikonsultuot...na jei reiks tai rausiu, ka padarysi... unsure.gif
Atsakyti
Man pirmad. vakare rovė krūminį (buvo skilęs pusiau, kaip ir temos autorei). Tik man išrovė visą dantį, o ne dalį. Dar ir šiandien maudžia (baiginėjasi trečia para po rovimo). O skonis koks šlykštus doh.gif Kam rovė pasakykit, ar jautėsi šlykščiai rūgščiai sūrus skonis? Nežinau ar viskas tvarkoj. blush2.gif Gal nueit pas stomatologę? g.gif Bet kaip bijau, kad vėl palies tą skaudamą vietą doh.gif Skauda visą žandikaulį tiesiog. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 17 balandžio 2008 - 12:26
QUOTE(lialka @ 2008 04 17, 13:22)
Man pirmad. vakare rovė krūminį (buvo skilęs pusiau, kaip ir temos autorei). Tik man išrovė visą dantį, o ne dalį. Dar ir šiandien maudžia (baiginėjasi trečia para po rovimo). O skonis koks šlykštus doh.gif Kam rovė pasakykit, ar jautėsi šlykščiai rūgščiai sūrus skonis? Nežinau ar viskas tvarkoj.  blush2.gif Gal nueit pas stomatologę? g.gif Bet kaip bijau, kad vėl palies tą skaudamą vietą doh.gif Skauda visą žandikaulį tiesiog. unsure.gif

Aš po rovimo visada skalauju su "DENTOSEPT" - tai homeopatinis preparatas (spiritinė žolelių ištrauka), truputį įpilu į vandenį ir skalauju. Nelabai malonu, bet net mano odontologas stebisi, kad taip greitai gyja. Jis liepia skalauti su Chlorheksidino gliukonato tirpalu, bet nuo jo ant dantų lieka rudos dėmės ir jas galima pašalinti tik profesionalios higienos metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 17 balandžio 2008 - 20:02
man irgi rove kruminy dantuka.rovimas uztruko pusvalandy ir kale ir greze ir galiausiai sutraiske ir ten knibinejo kaip tik ismane .po rovimo ir as sluosciausi krauja ir dantiste nuo veido,bet iveike.kai rove neskaudejo,bet kai atitirpo tai galvojau kad zandikaulis suluzes . doh.gif labai skaudejo o skonio dar gyvenime tokio nejautus buvau,o kai norejau vyra pabuciuoti tai sake kokio cia meslo valgius ,kad taip dvokia. schmoll.gif pradejo tvinkseti visa puse,ausy skaudejo geriau nimesil nuo skausmo ir lekiau pas dantiste praplove ir sake normalu.
Bet kai nuvykau detis breketu,sako pas tave yra kresulys kazkur reik pjaut valyt ir uzsiuti cray.gif issigandau ir atgal pas savo stomotologe.liepe isgerti kursa antibiotiku ir tada paziureti kaip jausiuosi.o jauciuosi gerai,ir kvapo nera ir ausies neskauda.viskas susitvrarke. 4u.gif Gal ir pas jus koks uzdegimukas yra,gali reik antibiotiku g.gif sekmes
Atsakyti
Man parėjo dvi paros po rovimo, pasirodė pūliai, tai vat dabar skalauju, gal sakau padės. Taip nenoriu eiti pas gydytoją. fear.gif scare.gif verysad.gif
Atsakyti
o ar tikrai ten puliai nes as buvau issigandus bet gydytoja nuramino kad baltos tokios apnasos normalu traukiasi zaizda ir tikrai ten ne puliai.praplove jodu uzdejo vaistu kad greciau gytu ir tiek.gal ir jums tik taip atrodo 4u.gif o as tai jusu vietoj nubekciau pas gydytoja juk nuo danties rovimo tokiu komplikaciju prisiklausiau,kad pjauna zandikauly siurbia pulius,tai geriau uzbegti uz akiu.sekmes
Papildyta:
beja pamirsau pasakyti,kad kai plove man zaizda suleido nuskausminamuju tai ner ko bijoti,ir niekas nekainavo,nes normal. gydytojui manau irgi rupi paciantas,o ne vien tik pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 21, 15:16)
o ar tikrai ten puliai nes as buvau issigandus bet gydytoja nuramino kad baltos tokios apnasos normalu traukiasi zaizda ir tikrai ten ne puliai.praplove jodu uzdejo vaistu kad greciau gytu ir tiek.gal ir jums tik taip atrodo  4u.gif o as tai jusu vietoj nubekciau pas gydytoja juk nuo danties rovimo tokiu komplikaciju prisiklausiau,kad pjauna zandikauly siurbia pulius,tai geriau uzbegti uz akiu.sekmes

Pas mane ne tik apnašos yra. Aš jau pažįstu pūlius, nes turėjau tokią pat ituaciją prieš keliolika metų. Juolab burnoje toks puvėsių skonis, fui. verysad.gif O antra, buvo pūlinė infekcija tame dantyje, tai pūliai su dančiu nepasišalina, jie išeina vėliau. O taip pat skauda, praėjus tiek laiko po rovimo, bent jau man nebeskauda. g.gif Parašiau el. laišką gydytojui, pasitarsime, ką daryti. cray.gif
Atsakyti