Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

vakar man isrove danti doh.gif tik neramu dabar, kai parejau vakar namo istraukiau visas vata, bet ten kur istrauke kazkas liko unsure.gif maciau kad daktare man ten kazkoki ruda uzdejo, ar taip ir turi buti?grynai kaip binto gabalelis butu uzdetas, bandziau krapstyt bet nalabai sekas, bijau kad ko nepridirbciau
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 01 31, 15:26)
vakar man isrove danti doh.gif tik neramu dabar, kai parejau vakar namo istraukiau visas vata, bet ten kur istrauke kazkas liko unsure.gif maciau kad daktare man ten kazkoki ruda uzdejo, ar taip ir turi buti?grynai kaip binto gabalelis butu uzdetas, bandziau krapstyt bet nalabai sekas, bijau kad ko nepridirbciau

man viena danti rove, senokai jau, bet tikrai prisimenu, kad jokiu bintu nebuvo palikta g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2008 01 31, 20:17)
man viena danti rove, senokai jau, bet tikrai prisimenu, kad jokiu bintu nebuvo palikta g.gif

nu jo man viena trauke gal pries kokius 6metus, tada irgi nieko nebuvo like, bet sakau gal kas pasikeite kokiu naujoviu atsirado doh.gif reiks eiti pasiklausti, nes kau neramu daros, kad neuzgituo su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 01 31, 16:26)

Taip , ten ideda binto gabaleli su jodu.Man kai istrauke, paklause ar nealergiska jodui, ir liepe ateiti po keliu dienu issitraukti, bet po truputi jis man pats issieme. ax.gif
Atsakyti
Nieko ten nekrapshtyk... Pirma para ishvis negalima nei judint, nei skalaut, nei ka nors krapshtyti. Pashalinsi kreshuli pirma laiko - daug sunkiau gis... Jei tvarstelis nepasishalins pats per keleta dienu (4-5), tai nueik pasirodyt - ishims, ko nereikia. (Nesuprantu, kaip chirurgas nepaaishkina zhmogui nei ka daro, nei kaip elgtis po danties rovimo)...
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 01 31, 15:26)

Nieko nedaryk, o tai bus kaip man. Man tai nieko gydytojas neikiso, bet valgant vakariene pateko gabalelis juros kopusto. O dantis protinis ir dar virsuje. g.gif Tai as isemiau su dantu krapstuku, aisku, vel truputi pakraujavo, bet i tai nekreipiau demesio ir stai po puses metu eme nerealiai skaudeti. Skambinau savo
doctor.gif tai vat ketvirtadieni eisiu. Sake, kad taip buti negali, panasu, kad pateko infekcija (burnoje nenuostabu), bet greiciausiai tai atsitiko, kad krapsciau toje vietoje, nes turiu ir daugiau israutu dantu ir iki siol jokiu problemu nebuvo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2008 02 03, 17:20)
Taip , ten ideda binto gabaleli su jodu.Man kai istrauke, paklause ar nealergiska jodui, ir liepe ateiti po keliu dienu issitraukti, bet po truputi jis man pats issieme. ax.gif

buvau nuejusi, tai bsiki apsijuokiau doh.gif lotuliukas.gif ten kazkokius vaistus idejo, kazkokius rudus siuliukus(o as tiek krapsciau, bandziau su pinsetu istraukt doh.gif )sake jie patys savaime skalaujant iskris, bet tai tai irgi gera, galejo pasakyt ka deda doh.gif daugiau neisiu pas ja schmoll.gif nors siaip gerai kad jie uzdeti, nera skyles ir maisto nepateks smile.gif beto ir isvalyt gerai nesugebejo, po krapstymu ir skeveldra iskalavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 04, 16:34)
Nieko nedaryk, o tai bus kaip man. Man tai nieko gydytojas neikiso, bet valgant vakariene pateko gabalelis juros kopusto. O dantis protinis ir dar virsuje.  g.gif Tai as isemiau su dantu krapstuku, aisku, vel truputi pakraujavo, bet i tai nekreipiau demesio ir stai po puses metu eme nerealiai skaudeti. Skambinau savo
doctor.gif  tai vat ketvirtadieni eisiu. Sake, kad taip buti negali, panasu, kad pateko infekcija (burnoje nenuostabu), bet greiciausiai tai atsitiko, kad krapsciau toje vietoje, nes turiu ir daugiau israutu dantu ir iki siol jokiu problemu nebuvo. blush2.gif

Pasirodo tas skausmas su protiniu visai nesusijes. Sugedo 7 dantis, bet kadangi tarpdantyje tai to gedimo matyti nebuvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 07, 15:24)
Pasirodo tas skausmas su protiniu visai nesusijes. Sugedo 7 dantis, bet kadangi tarpdantyje tai to gedimo matyti nebuvo.  ax.gif

na va kaip, nes nesamone kad po puses metu tik pradetu skaudet, manau jei infgekcija butu pakliuvusi, tai jau kita diena butu pradeje skaudet smile.gif
Atsakyti
o jeigu as jauciu kad ten liko skeveldra, o kai sugis jokiu komplikaciju nebus?nors man po savaites jau isvis neskauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 02 07, 23:10)
o jeigu as jauciu kad ten liko skeveldra, o kai sugis jokiu komplikaciju nebus?nors man po savaites jau isvis neskauda g.gif

Mano sesei skeveldra pati isejo po 2 savaiciu, bet buna, kai jos lieka dantenose ir tada tenka vel eiti pas gydytoja, kad isimtu. Vienai mano pazistama kazkoks rezidentas dali saknies paliko, vat moteris prisikankino; kaip tu rezidentu nepriziuri medikai, as nezinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 08, 14:50)
Mano sesei skeveldra pati isejo po 2 savaiciu, bet buna, kai jos lieka dantenose ir tada tenka vel eiti pas gydytoja, kad isimtu. Vienai mano pazistama kazkoks rezidentas dali saknies paliko, vat moteris prisikankino; kaip tu rezidentu nepriziuri medikai, as nezinau. 4u.gif

man jau paranoja prasidejo su tuo danciu doh.gif lotuliukas.gif visokiu nesamoniu prisigalvoju, jau ta skylute baigia ir uzsitraukt, tai nemanau kad pasisalins pati, bet vel pas ta daktariukste eit nebesinori, vel vos ne ''dunduke'' isvadins doh.gif bet jeigu man is vis nebeskauda, tai gal ir nieko nera mastau.gif
Atsakyti