QUOTE(InOut @ 2013 05 20, 13:23)
Man tas pats. Atėjau i stomatologijos kabinetą ir.....greitai išėjau. Bandžiau susikaupti, bet baime nugalėjo. Laimei, pasitaikė geras gydytojas, tai jis man ir pasiūlė būtent taip atlikti procedūra. Bet taip dar ir neatlikau. Kaupiuosi
Atsiprašau, kad kišuosi į pokalbį.. Bet jūsų baimė man atrodo keistoka. Anketoje parašyta, kad turite vaikiuką, vadinas gimdėte. Manau, kad gimdymas ir skausmai jo metu yra daugybę kartų baisesni, nei tie odontologo kėdėje
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2013 05 20, 11:26)
Siaubingai bijau raut dantis, viso to klibinimo, isivaizduoju, kad ten visa veida tampo kol ta danti bjaurybe israuna
o jei dar kokias reples pamatysiu tai tiek odontologas mane ir tematys...arba isvis nualpsiu
Todek gal kuri esat rovusi dantis su
gilia sedacija? Ieskojau visur kas rauna su narkoze, bet vienoje klinikoje pasiulė raut su gilia sedacija. Todėl visai idomu pasidarė atsiliepimai
Baimės akys didelės. Iš tiesų viskas nėra taip jau baisu, kaip nupiešėte..
Jei traukia profesionalas, viskas vyksta greitai ir neskausmingai. Man protinį dantį ištraukė per kelias minutes, jokių ypatingų tampymų nebuvo, jei bijot pamatyt instrumentus, galite net užsimerkti.
Turbūt manot, kad nebijau tokių dalykų, tad man lengva mokyti? Iš tiesų esu gana baili ir odontologinių procedūrų nemėgstu, bet su laiku įpranti net prie tokių dalykų, tai tampa eiline rutina. Mano vaikinas turėjo stiprią panišką baimę šioj sferoj, bet ir tas per ją perlipo ir dabar be problemų lankosi taisyti dantų. Juk šiais laikais odontologija profesionali ir neskausminga. Tikrai yra baisesnių ir skausmingesnių dalykų.
Visi geri darbai yra dideli, bet ne visi dideli darbai yra geri.