QUOTE(sineja @ 2012 05 30, 19:38)
oj merginos, man vakar isoperavo 5 dantis!!! beabejo su narkoze. Malonumas menkas, bet gyventi galima. Baisiai bijojau, tas laukimo momentas, arba kai pati eini, mauniesi batus ir guliesi ant stalo yra siaubingas. Dabartinis stovis geresnis negu isvaizda
)))) o ryt laukia apziura pas daktara, neisivaizduoju kaip issiziosiu, as sauksto apziot negaliu, oj jauciu pakankis. Jei kam idomu, galiu placiau papasakoti
Jau praejau ir as dantu salinimo etapa. 4 dantis (dantu liekanas, protini) per 3 vizitus. Tik man su vietiniu nuskausminimu. po salinimo beveik nejutau skausmu, tik po paskutines proceduros tesesi maudimas, skausmas kelias dienas, tad geriau nuskausminimus. Pacios pasirinkimas buvo operuotis visus su narkoze?
QUOTE(aistukas06 @ 2012 08 13, 14:03)
laba mamytes, nu as ir rasau su savo bedukem, niekada neziurejau teigemai i dantistus, bijau ju ir seip nemalonu, jau 3 savaites skauda visa burna, tiek virsuj tiek apacios, reikia 3 saknis traukti apacios 2 krumines, ir virsuje viena nuo galo 4 , skauda ir pora isgedusiu bet darb pataisomu, ryzausi nueit pas dantiste kad patvarkytu , pamate vaizda issiziojo, kraupu jauna esu o jau be sveiku dantuku, atvere nerva , du kartus leido vaistus bet neapsimarino, kentejau skaudejo, gavau vel vizita po 3 sav, bet nenuejau op dar sueme visus nuo oro pasikeitusio, noriu paklausti ar kam papuole kad nesuveiktu vaistai apmarint skirti, ir ar labai skauda kaip traukia saknis apacioje, jau pacio dantuko nera , istrupejas.... Help:)
man trauke 4 dantis privacioj klinikoj, tiksliau dantu likucius, saknis, protini. ir 1 danti poliklinikoj. vieno kruminio kanalus snd tvarke, uztaise. taipogi esu jauna, bet va kokia padetis. viskas is tos paniskos baimes. o pasirodo, nebuvo ko taip bijoti. nors privaciai tai pries kiekviena procedura man dar duoda kazkokia raminancia tablete, nuo baimes. bet paskutiniu metu jau ir jos nebereikia.
man neskaudejo nei vienos proceduros metu. traukiant komplikuotus dantis suleisdavo jei neklystu du kartus nuskausminamus, kad tikrai neskaudetu. kanalu gydymui taip pat. vienas dantis lyg puliuojantis buvo. bet irgi neskaudejo. trauke dantis vyras, nes daznai prireikia jegos, kaip supratau, tai vyrai gal geriau ir greiciau istraukia.
nuskausminamieji nesuveike traukiant danti poliklinikoj. ir chirurgas labai nemalonus buvo. suleido dar karta, tada jau viskas gerai. i poliklinika niekas nebenugintu manes.