Laba,
Man ka tik isrove virsutini protini dantuka.
Sake skalauti su suriu vandeniu. Itariu, kad traukimas buvo nesudetingas. Ar reiketu dar imtis kokiu prieziuros priemoniu ar uzteks skalauti?
oj merginos, man vakar isoperavo 5 dantis!!! beabejo su narkoze. Malonumas menkas, bet gyventi galima. Baisiai bijojau, tas laukimo momentas, arba kai pati eini, mauniesi batus ir guliesi ant stalo yra siaubingas. Dabartinis stovis geresnis negu isvaizda )))) o ryt laukia apziura pas daktara, neisivaizduoju kaip issiziosiu, as sauksto apziot negaliu, oj jauciu pakankis. Jei kam idomu, galiu placiau papasakoti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 06, 20:14)
Man gydytojas sakė, kad gali skaudėti iki dviejų savaičių. Rodos šioje temoje buvau įkėlusi patarimus po rovimo.
O aš kankinuosi iš skausmo jau kelios dienos, bet vos tik pagalvoju apie rovimą ir darosi negera. Žodžiu, tam Dariui Mažučiui galvon duot reikia, įvarė baimės tiek, kad net klinikos vadovui rauti nepatikiu.
O aš kankinuosi iš skausmo jau kelios dienos, bet vos tik pagalvoju apie rovimą ir darosi negera. Žodžiu, tam Dariui Mažučiui galvon duot reikia, įvarė baimės tiek, kad net klinikos vadovui rauti nepatikiu.
Skaitau savo senus komentarus ir žvengiu iš jų. Kai prispyrė rimtas reikalas- tai ir susitvarkiau, jau beveik dvi savaitės gyvenu be minėto protinio.
Ir atsiemu žodžius dėl dviejų savaičių skausmo- tai buvo geltonu tekstu paminėto gydytojo žodžiai. Rovė pats klinikos vadovas ir jis sakė, kad gali skaudėti dvi dienas, jei per dvi dienas skausmas nepraeina reikia kreiptis į gydytoją, dažniausia to priežastis, nesusidaręs krešulys. Aš krepiausi po trijų dienų, tai vėl išgramdė iki kraujo, bet krešulys ir vėl nesusidarė, tada vėl ėjau, išgramdė ir įdėjo dirbtinį krešulį. Jau ir jis baigia iškristi, bet ir nebeskauda.
QUOTE(sineja @ 2012 05 30, 19:38)
oj merginos, man vakar isoperavo 5 dantis!!! beabejo su narkoze. Malonumas menkas, bet gyventi galima. Baisiai bijojau, tas laukimo momentas, arba kai pati eini, mauniesi batus ir guliesi ant stalo yra siaubingas. Dabartinis stovis geresnis negu isvaizda )))) o ryt laukia apziura pas daktara, neisivaizduoju kaip issiziosiu, as sauksto apziot negaliu, oj jauciu pakankis. Jei kam idomu, galiu placiau papasakoti
as labai noreciau suzinoti kuom tau ten baiges kaip savijauta ka darei toliau?
ziuriu senokai kas berase.o man iskilo tokia dilema.Zodziu sutino baisiai mano dantis.Aisku delsiau truputi eit pas gyd.Bet galu gale nuejau ir be jokiu kalbu rove.Puliu buvo daugybe As laukiuosi pirmos savaites. Klausimas toks-gerti antibiotikus ar negert Chirurge kuri rove sako viska isvaliau, gal tokioj padeti geriau negert, palaukt.O stomotologe sako kur tau sitiek puliu buvo, kad kokio kraujo uzkretimo nebutu. Tai va ir nezinau ka man daryt
Sveikos, gal kas ka zinot, ar pacios buvot su tuo susidurusios.
Pirmadieni istrauke apatini danti, buvo sudetingas traukimas, susiraiciusios saknys, tai kankino puse valandos kol islupo. Taciau jau beveik praejo savaite ir man vis skauda, buvo istines visas zandas, sutinimas atslugo, bet skausmas ne. Salia esantys dantys iskelti, negaliu sukasti, skauuuda. Beto dantenos isdraskytos taip, kad matosi kitas dantis, zodziu baisu... O baisiausia tai kad dabar isvykusi ir nezinau ar man cia lekt reikes pas stomatologus cia, ar po kiek laiko praeis. Geriu antibijotikus.....
Pirmadieni istrauke apatini danti, buvo sudetingas traukimas, susiraiciusios saknys, tai kankino puse valandos kol islupo. Taciau jau beveik praejo savaite ir man vis skauda, buvo istines visas zandas, sutinimas atslugo, bet skausmas ne. Salia esantys dantys iskelti, negaliu sukasti, skauuuda. Beto dantenos isdraskytos taip, kad matosi kitas dantis, zodziu baisu... O baisiausia tai kad dabar isvykusi ir nezinau ar man cia lekt reikes pas stomatologus cia, ar po kiek laiko praeis. Geriu antibijotikus.....
QUOTE(Dofkaml @ 2012 08 11, 23:55)
Sveikos, gal kas ka zinot, ar pacios buvot su tuo susidurusios.
Mano gydytojas sakė, kad jei per dvi dienas skausmas nepradeda mažėti- tai reikia apsilankyti pas gydytoją.
laba mamytes, nu as ir rasau su savo bedukem, niekada neziurejau teigemai i dantistus, bijau ju ir seip nemalonu, jau 3 savaites skauda visa burna, tiek virsuj tiek apacios, reikia 3 saknis traukti apacios 2 krumines, ir virsuje viena nuo galo 4 , skauda ir pora isgedusiu bet darb pataisomu, ryzausi nueit pas dantiste kad patvarkytu , pamate vaizda issiziojo, kraupu jauna esu o jau be sveiku dantuku, atvere nerva , du kartus leido vaistus bet neapsimarino, kentejau skaudejo, gavau vel vizita po 3 sav, bet nenuejau op dar sueme visus nuo oro pasikeitusio, noriu paklausti ar kam papuole kad nesuveiktu vaistai apmarint skirti, ir ar labai skauda kaip traukia saknis apacioje, jau pacio dantuko nera , istrupejas.... Help:)
QUOTE(aistukas06 @ 2012 08 13, 14:03)
laba mamytes, nu as ir rasau su savo bedukem, niekada neziurejau teigemai i dantistus, bijau ju ir seip nemalonu, jau 3 savaites skauda visa burna, tiek virsuj tiek apacios, reikia 3 saknis traukti apacios 2 krumines, ir virsuje viena nuo galo 4 , skauda ir pora isgedusiu bet darb pataisomu, ryzausi nueit pas dantiste kad patvarkytu , pamate vaizda issiziojo, kraupu jauna esu o jau be sveiku dantuku, atvere nerva , du kartus leido vaistus bet neapsimarino, kentejau skaudejo, gavau vel vizita po 3 sav, bet nenuejau op dar sueme visus nuo oro pasikeitusio, noriu paklausti ar kam papuole kad nesuveiktu vaistai apmarint skirti, ir ar labai skauda kaip traukia saknis apacioje, jau pacio dantuko nera , istrupejas.... Help:)
Sveikute, nepergyvenk, mano vyrui tvarkymo metu leido 4 ampoles vaistu ir neuzmarino taip kaip reikejo, nerva uzmusinejo su elektra, skaudejo, bet dabar viskas liuks. O kai nuejo trauktis, uzmarino viska taip kaip reikia, manau kad skiriasi vaistai kurie yra leidziami tvarkant, o kurie traukiant. Po tvarkymo, vaistai atsileidzia greiciau nei po rovimo. Tad eik drasiai rautis ir nieko nebijok.
Sveiki....Jau 5 diena po protinio rovimo... Skausmas labai stiprus, kas 3-4 h geriu nuskausminamus... Nakti gal net dazniau... Buvau vkr pas gygytoja, isvale ta zaizda, kazka istrauke is jos... Po to kvapas vis tiek liko... Gal sumazejo kiek, bet tik truputi... Sake jokio uzdegimo ten nera, gerai gija, todel nereikia jokiu antibiotiku. Patine dabar buna tik po miego. skalauju su margancovke. Net nzn ka daryt toliau, ar cia normalu, kad kvapas vis tiek liko, ar eit vel pas ji tos zaizdos valytis?
Patarkit, kur Kaune issirauti dantis. Kurias geras klinikas zinau, tai gali rasyti tik po triju savaiciu, noreciau greiciau
QUOTE(jullka @ 2012 08 21, 13:23)
Sveiki....Jau 5 diena po protinio rovimo... Skausmas labai stiprus, kas 3-4 h geriu nuskausminamus... Nakti gal net dazniau... Buvau vkr pas gygytoja, isvale ta zaizda, kazka istrauke is jos... Po to kvapas vis tiek liko... Gal sumazejo kiek, bet tik truputi... Sake jokio uzdegimo ten nera, gerai gija, todel nereikia jokiu antibiotiku. Patine dabar buna tik po miego. skalauju su margancovke. Net nzn ka daryt toliau, ar cia normalu, kad kvapas vis tiek liko, ar eit vel pas ji tos zaizdos valytis?
Kvapas manau liko todel kad dar yra like danties atplaisu. Man buvo tas pats, buvo ziauriai isdraskytos dantenos ir dabar nesenai islindo danties gabaliukas - kvapas, skonis dingo. Tad manau turi laukti. As irgi laukiau nors daug kas sake kad jei nepraeina lek pas gydytoja. kazkur radau straipsni kad jei buvo sudetingas rovimas skausmas, patinimas ilgai islieka. Man jau trecia savaite baigiasi po danties rovimo, taciau zandikaulis dar gerai neuztrauktas ir reaguoja i karsta arba salta. Taciau skausmo nebera, patinimas dinges, tik jauciu toki diskomforta...