Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 06, 21:30)
Jau mazeja jautrumas, tikiuosi, kad rytoj dar maziau jausis  4u.gif  Aciu Jums labai 4u.gif  4u.gif

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuvinė @ 2012 03 06, 22:31)

Negaliu dekot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 06, 22:30)
Jau mazeja jautrumas, tikiuosi, kad rytoj dar maziau jausis  4u.gif  Aciu Jums labai 4u.gif  4u.gif

Nu nieko, nepergyvenkit, po kanalo plombavimo vel gali umiai skaudet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2012 03 06, 23:36)

kam jus zmogu gasdinat? lotuliukas.gif buciau as jos vietoj,atsisakyciau eit plombuoti po tokiu palaikymo repliku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2012 03 06, 23:36)

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 07, 00:30)
Aciu uz palaikyma 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 06, 23:45)
kam jus zmogu gasdinat? lotuliukas.gif buciau as jos vietoj,atsisakyciau eit plombuoti po tokiu palaikymo repliku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif as nebijau, tvirtai zengiu uzsibrezto tikslo link 4u.gif aisku, tie skausmai nera malonus, bet tai ne pasaulio pabaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 07, 13:08)
irnesakyk.gif as nebijau, tvirtai zengiu uzsibrezto tikslo link 4u.gif  aisku, tie skausmai nera malonus, bet tai ne pasaulio pabaiga ax.gif

as Jums pavydziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesu piemene,bet stomatologu bijau,kaip ugnies.vakar per plombavima teta sedejo po stomatologo kedes panele ir laike mane uz rankos,kad vel nealpciau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 07, 13:23)
as Jums pavydziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif  nesu piemene,bet stomatologu bijau,kaip ugnies.vakar per plombavima teta sedejo po stomatologo kedes panele ir laike mane uz rankos,kad vel nealpciau lotuliukas.gif  doh.gif

As esu nualpus, po to ivykio nebuvau pas stomatologa 7 - 8 metus. blush2.gif Zinau zinau, bet baime buvo didesne uz viska... Susigadinau dantis, tiesiog kiekviena diena ta ejima atideliojau. Ai, dabar trugdo tas ar tas, dabar nera to ar to... Priezasciu ten neiti atsirasdavo begales, o as tempiau laika... Istekejau, pradejom galvoti apie vaika ir supratau, kad jau viskas - laikas. Ir pradejau. Dar bus visko ir skausmu, ir traukimu, bet noras graziai sypsotis - man auksciau visko ir as pasiryzus eit iki galo...
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 07, 13:34)
As esu nualpus, po to ivykio nebuvau pas stomatologa 7 - 8 metus.  blush2.gif  Zinau zinau, bet baime buvo didesne uz viska... Susigadinau dantis, tiesiog kiekviena diena ta ejima atideliojau. Ai, dabar trugdo tas ar tas, dabar nera to ar to... Priezasciu ten neiti atsirasdavo begales, o as tempiau laika... Istekejau, pradejom galvoti apie vaika ir supratau, kad jau viskas - laikas. Ir pradejau. Dar bus visko ir skausmu, ir traukimu, bet noras graziai sypsotis - man auksciau visko ir as pasiryzus eit iki galo...

as po to,kai man poliklinikoje sovietu laiku bobute isgreze danti,nesulaukusi kol suveiks anestetikai,pas stomatologa nebuvau apie 12 metu.o dar beveik vaikas buvau...tas isgreztas dantis trupejo visus tuos metus,nes uzplombuot ji nespejo-pabegau is kabineto.uzpraeitais metais mazei plombavo danti,paprasiau,kad ir man istrauktu likusi gabaliuka-niekaip negalejo iskristi ir gadino vaizda.labai nustebusi,kad liko kazkas is pieninio danties,gydytoja gabaliuka istrauke.o kai jau leido keltis is kedes-as ir nualpau.rimtai,su traukuliais.mano gydytoja gydyt dantis atsisake,sako-bijau tavo reakcijos.teko uzsirasyti kitur,privaciai.isvada-3 dideles skyles,5 mazos nuo karieso vagelese.kaip mano amziui-puikus pasiekimai,bet taisyt visgi reikes...dantis po 200 lt,o ju dar 8 taisyt...grisiu vasara i Lt,visas laikas bus uzimtas vizitais i klinika doh.gif bet bent jau si karta apsiejom be alpimu,labai jau virs manes kudakavo ir gydytoja,ir sesele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 07, 14:05)
as po to,kai man poliklinikoje sovietu laiku bobute isgreze danti,nesulaukusi kol suveiks anestetikai,pas stomatologa nebuvau apie 12 metu.o dar beveik vaikas buvau...tas isgreztas dantis trupejo visus tuos metus,nes uzplombuot ji nespejo-pabegau is kabineto.uzpraeitais metais mazei plombavo danti,paprasiau,kad ir man istrauktu likusi gabaliuka-niekaip negalejo iskristi ir gadino vaizda.labai nustebusi,kad liko kazkas is pieninio danties,gydytoja gabaliuka istrauke.o kai jau leido keltis is kedes-as ir nualpau.rimtai,su traukuliais.mano gydytoja gydyt dantis atsisake,sako-bijau tavo reakcijos.teko uzsirasyti kitur,privaciai.isvada-3 dideles skyles,5 mazos nuo karieso vagelese.kaip mano amziui-puikus pasiekimai,bet taisyt visgi reikes...dantis po 200 lt,o ju dar 8 taisyt...grisiu vasara i Lt,visas laikas bus uzimtas vizitais i klinika doh.gif bet bent jau si karta apsiejom be alpimu,labai jau virs manes kudakavo ir gydytoja,ir sesele thumbup.gif

Man irgi tada tvarke senoviskai, sena gydytoja, be jokiu vaistu, tiesiog gyvai.. doh.gif skausmas nenormalus buvo, o ji dar juokes is manes.. verysad.gif Ir dabar dar ta gydytoja dirba, o as kaip ant jos pykstu, siaubas... Nu bet ka padarysi... dabar atradau privaciai malonu daktariuka, ir jo turbut nebekeisciau i joki kita ax.gif pas mane darbo daug, bet as nepasiduosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 07, 15:06)
Man irgi tada tvarke senoviskai, sena gydytoja, be jokiu vaistu, tiesiog gyvai.. doh.gif skausmas nenormalus buvo, o ji dar juokes is manes..  verysad.gif Ir dabar dar ta gydytoja dirba, o as kaip ant jos pykstu, siaubas... Nu bet ka padarysi... dabar atradau privaciai malonu daktariuka, ir jo turbut nebekeisciau i joki kita ax.gif pas mane darbo daug, bet as nepasiduosiu  4u.gif

teisingai 4u.gif
Atsakyti