QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 07, 13:34)
As esu nualpus, po to ivykio nebuvau pas stomatologa 7 - 8 metus.
Zinau zinau, bet baime buvo didesne uz viska... Susigadinau dantis, tiesiog kiekviena diena ta ejima atideliojau. Ai, dabar trugdo tas ar tas, dabar nera to ar to... Priezasciu ten neiti atsirasdavo begales, o as tempiau laika... Istekejau, pradejom galvoti apie vaika ir supratau, kad jau viskas - laikas. Ir pradejau. Dar bus visko ir skausmu, ir traukimu, bet noras graziai sypsotis - man auksciau visko ir as pasiryzus eit iki galo...
as po to,kai man poliklinikoje sovietu laiku bobute isgreze danti,nesulaukusi kol suveiks anestetikai,pas stomatologa nebuvau apie 12 metu.o dar beveik vaikas buvau...tas isgreztas dantis trupejo visus tuos metus,nes uzplombuot ji nespejo-pabegau is kabineto.uzpraeitais metais mazei plombavo danti,paprasiau,kad ir man istrauktu likusi gabaliuka-niekaip negalejo iskristi ir gadino vaizda.labai nustebusi,kad liko kazkas is pieninio danties,gydytoja gabaliuka istrauke.o kai jau leido keltis is kedes-as ir nualpau.rimtai,su traukuliais.mano gydytoja gydyt dantis atsisake,sako-bijau tavo reakcijos.teko uzsirasyti kitur,privaciai.isvada-3 dideles skyles,5 mazos nuo karieso vagelese.kaip mano amziui-puikus pasiekimai,bet taisyt visgi reikes...dantis po 200 lt,o ju dar 8 taisyt...grisiu vasara i Lt,visas laikas bus uzimtas vizitais i klinika
bet bent jau si karta apsiejom be alpimu,labai jau virs manes kudakavo ir gydytoja,ir sesele