Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Darmin @ 2012 02 19, 22:45)
Sveikos

Gal galite parekomenduoti gera chirurga ir klinika Kaune  4u.gif

Sveika;)

Pati ka tik issiroviau du protinius dantis ir esu labai patenkinta gydytoja chirurge R.Bagdoniene. Ji dirba kalnieciu polklinikoje. Man ji stebuklinga gydytoja:)))neskaudejo nei raunant nei po rovimo:)

Sekmes
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš irgi jau apturėjau šitą "malonumą" su protinių dantų traukimu. Baimės akys buvo didelės, o pasirodo visai be reikalo. Istraukė 2 dantukus operaciniu būdu, o šiandien jau išėmė siūlus. ax.gif Skaudėjo gal vieną dieną tik. Todėl visom, kam dar laukia šis "malonumas" tikrai siūlau nebijot, ir mažiau skaityt komentarus PRIEŠ procedūrą, nes šitą klaidą ir aš padariau, tai dar likus 2 mėnesiam iki operacijos, užmigt neidavo iš baimės. doh.gif [COLOR=yellow] P.S. Aš tvarkiausi dantukus Kauno Implantologijos Centre, tikrai puikiai atliko savo darbą.
Atsakyti
Man taip pat greitu metu šalins Kauno klinikose operaciniu būdu du protinius vienoje puseje, labai bijau, nesusitvarkau jau su savim...dar papuoliau pas rezidenta tai iš vis nuotaikos liūdnos...gal kas irgi klinikose turėjot šita malonumą ir galit įspūdžiais pasidalint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 02 28, 21:48)
Man taip pat greitu metu šalins Kauno klinikose operaciniu būdu du protinius vienoje puseje, labai bijau, nesusitvarkau jau su savim...dar papuoliau pas rezidenta tai iš vis nuotaikos liūdnos...gal kas irgi klinikose turėjot šita malonumą ir galit įspūdžiais pasidalint? unsure.gif

O kodel operaciniu budu?
Jei apeme abejones del rezidentu kompetencijos juk gali atsisakyt ju paslaugu smile.gif Patikek ir as LABAI bijojau, bet kaip ir anksciau rasiau nei raunant skaudejo nei po rovimo jokiu vaistu nevartojau, niekas neistino. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 02 29, 21:41)
O kodel operaciniu budu?
Jei apeme abejones del rezidentu kompetencijos juk gali atsisakyt ju paslaugu  smile.gif  Patikek ir as LABAI bijojau, bet kaip ir anksciau rasiau nei raunant skaudejo nei po rovimo jokiu vaistu nevartojau, niekas neistino.  mirksiukas.gif

Neišdyge ir padėtis labai sunki, sakė gręžti reikės skaldyti ir panašiai tai siaubo pilnos kelnės, kad juos kur tuos protinius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 03 01, 17:51)
Neišdyge ir padėtis labai sunki, sakė gręžti reikės skaldyti ir panašiai tai siaubo pilnos kelnės, kad juos kur tuos protinius schmoll.gif

nebijokit.tikrai po operacijos neskauda,jei skauda-leidzia nuskausminamuosius.gukejom su maze,matem zmones po operacijos.kai kas istinsta,bet dauguma net neperdaug.gali buti melynes,jei dantis neisdyge-jie viska padarys atsargiai,siules jausit iki menesio,tik nezinau kaip suaugusiems jie siuva-tirpstanciais siulais ar ne.pirmas kelias dienas valgysit skysta maista,tad tikrai turekit su savimi jogurtu,tyreliu vaisiniu vaikisku ir pan,nes badu mirsit.tikrai nera taip baisu.paciai reiketu pasalinti,bet irgi prisiskaiciusi buvau,tai atsisakiau.o pasirode,kad tikrai nera taip tragiska,kaip visi raso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 03, 09:57)
nebijokit.tikrai po operacijos neskauda,jei skauda-leidzia nuskausminamuosius.gukejom su maze,matem zmones po operacijos.kai kas istinsta,bet dauguma net neperdaug.gali buti melynes,jei dantis neisdyge-jie viska padarys atsargiai,siules jausit iki menesio,tik nezinau kaip suaugusiems jie siuva-tirpstanciais siulais ar ne.pirmas kelias dienas valgysit skysta maista,tad tikrai turekit su savimi jogurtu,tyreliu vaisiniu vaikisku ir pan,nes badu mirsit.tikrai nera taip baisu.paciai reiketu pasalinti,bet irgi prisiskaiciusi buvau,tai atsisakiau.o pasirode,kad tikrai nera taip tragiska,kaip visi raso lotuliukas.gif

Ačiū už gersnių emocijų doze, visi tikrai ne kaip atsiliepia, nu bet reikia gi ka padarysi, ne tokių dar bus džiagsmelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 03 04, 20:28)
Ačiū už gersnių emocijų doze, visi tikrai ne kaip atsiliepia, nu bet reikia gi ka padarysi, ne tokių dar bus džiagsmelių ax.gif

patikekit,tikrai neverta panikuoti.uzmigdo,atsibundat arba intensivios terapijos palatoje,jei yra vietu,arba savoj,jei nera,daktarai laksto pirmas kelias valandas kas 20 minuciu,leidzia vaistukus stengdamiesi sukelti maziau nepatogumu.kasdien apziuri tvarstomajam kaip viskas gyja,savaitgaliams isleidzia namo,jei turit noro biggrin.gif tureciau dabar galimybe-gulciausi,visos abejones issisklaide pamacius,kad nera baisu,jei skauda-iskarto leidzia ketanova,leidzia vaistus nuo tinimo (hormonus) nedideliais kiekiais,kad perdaug nesutintu zmogus,antibiotikus.jei issiprasot namo,antibijotiku iduoda geriamu.vienintele nemaloni procedura per visa laika-kateterio isemimas,atrodo tikrai baisiai lotuliukas.gif nors maze sake isimant neskaudejo,skaudejo tik nuklijuojant pleistra,nes jo tai gerus kelis gabalus priklijave buvo,o nurove visus staiga doh.gif pirma diena po operacijos reikes laikyti salti prie operuoto zandikaulio,ledas irgi mazina tinima.ta pacia diena ateina jusu anesteziologe ir duoda nurodymus kaip,kada ir ka daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 04 kovo 2012 - 21:25
QUOTE(Merlina96 @ 2012 02 28, 20:48)

Mano protinius dantis rezidentas operavo, fainas daktariukas biggrin.gif eičiau vėl pas rezidentą, jei reiktų
Atsakyti
Man operuos tik su vietine nejautra o paskuj namo is kart drozt liepe, tai uz tai ir bijau, nes namie nei vaistu normaliu nieko dar sutinsiu kai burundukas tas labiausiai gasdina kad ta nejautra mazai ka pagelbes... man klinikose kai nuejau i kabineta toks šokas, praveriu duris o ten apie 30 žmoniu baltais chalatais sako nu užeikit seskit, isizioji o tau visi aplink apstoja i dantis ziuri, tikiuosi per operacija maziau bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau pasiklausti.. Vakar man istrauke nerva priekinio danties, proceduros metu ne kiek neskaudejo, bet kai pradejo atsileidinet vaistai.. doh.gif ir siandien jautrus tas dantukas, ar taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2012 03 06, 16:13)
Sveikos 4u.gif
Norejau pasiklausti.. Vakar man istrauke nerva priekinio danties, proceduros metu ne kiek neskaudejo, bet kai pradejo atsileidinet vaistai.. doh.gif  ir siandien jautrus tas dantukas, ar taip turi but?

Taip GALI buti.
Atsakyti