Sveikos,
Man vakar ištraukė krūminį viršutinį
Vis paskaudėdavo man smegenys viršuj to danties, tiksliau braukiant liežuviu suskausdavo, o jei nejudindavau, nieko nejausdavau. Dantistas padarė nuotrauką (aš UK), išrašė antibijotikų, sugėriau - nepadėjo. Tada nuėjau atgal, sako, čia netraukiam, laukit pakvietimo į dantų ligoninę... Tai taip ir pralaukiau visą vasarą ir rudenį, kol vėl pradėjo tas dantukas mane neramint. Nuėjau dar kart, to mano jauniklio juoduko jau nebebuvo, tai kitas gydytojas vėl nuotrauką padarė, pasakė, kad šaknų kažkoks fiksavimas yra nepavykęs, todėl infekcija tik apsigydo ir vėl atsinaujina... Na pasiūlė raut, prieš tai sugert antibijotikų kursą, ateit po savaitės, raus vietoje
Na po savaitės vietos jau negavau, davė po pusantros, bet po pusantros ir vėl nenuvykau, nes ligoninėj su dukra gulėjau, tai dar po savaitės nuėjau, t.y. vakar... Na vaistukus suleido, tris minutes pasėdėjau koridoriui, tada nė penkių minučių neužtruko, trekšt ir išrovė
Kol kas nuskausminamų net negėriau, ta vieta patinus kažkiek, bet išorėj nė nesimato, tai matyt viskas ok
Stebiu savijautą, nes antibijotikai ir šįsyk skausmo nenuėmė, tikiuosi, infekcija neplis
Žiūriu pas mane dantenos įpjautos vienoj pusėj, bet tiesą sakant, kiek pamenu, nepjovė ten nieko
Gal nepastebėjau... Greičiausiai paliko vietos kokiem pūliam išbėgt
Beje, čia jokių vaistų nededa, tik merliuką sukąst ir laisvas
Dar pasikeitimui davė vieną. Bijojau labai labai, bet viskas buvo greit ir normaliai. O vėliau - bus matyt
Įdomiai taip pasirodė patarimai negulėti pirmą dieną, o tik sėdėti, o nakčiai naudoti extra pagalvę, LT nieko apie tai nesakė, tai kiek pamenu, iš kart atsiguliau namo parėjus ir tikrai sunkiai gijo man tada
Kiti patarimai daugiau mažiau vienodi, ai dar nesportuot ir neminti dviračio pirmas valandas po traukimo
Be to rašo, kad patinimas ir diskomfortas yra normalu keletą dienų (iki savaitės maždaug), o man yra patinę, jūs čia rašot, kad reikia pasirodyt gydytojui, bet aš manau normalu tas patinimas, juk operacija kaip ne kaip
Ai, ir čia paskalaut rekomendavo po šešių valandų, bet aš lietuviškai dariau, skalavau tik šįryt
QUOTE(rokus @ 2011 11 14, 16:23)
Gal kas zinote kiek laiko gali kraujuoti zaizda po traukimo?ar jums dejo kokiu vaistuku po trukimo?
Man kraujavo iki vakaro, traukė ryte dešimtą, aišku pirmas valandas intensyviai, bet po to vis skaidriau. Po trijų valandų jau valgiau liežuvio su žirneliais
Į vakarą jau susiformavo krešuliukas. Iš po nakties atsikėliau su nubėgusia ruda seile ir tiek.
Vaistukų nedėjo...