sveikos mergytes,norejau paklausti ar kuriai yra like skeveldru danties po rovimo protinio dantuko,man isrove pries savaitele danti, po rovimo skaudejo,maude gal apie 7 dienas ,sian 9 diena po rovimo,nuslugo tinimas,bet islindo tos skeveldros,ar labai reikia issigasti?dantenos neskauda.aciu atsakiusioms
QUOTE(Lina R. @ 2010 06 06, 19:09)
sveikos mergytes,norejau paklausti ar kuriai yra like skeveldru danties po rovimo protinio dantuko,man isrove pries savaitele danti, po rovimo skaudejo,maude gal apie 7 dienas ,sian 9 diena po rovimo,nuslugo tinimas,bet islindo tos skeveldros,ar labai reikia issigasti?dantenos neskauda.aciu atsakiusioms
Mano sesei buvo, tikrai nieko blogo, jei jos išeina. Būtų blogai, jei imtų skaudėti.
QUOTE(Florestina @ 2010 06 06, 19:12)
Mano sesei buvo, tikrai nieko blogo, jei jos išeina. Būtų blogai, jei imtų skaudėti.
man jos lenda lauk,bet jauciu ,kad dar astriu yra like viduje.tai nzn ka ir daryti
Reikėtų kreiptis į gydytoją, kuris rovė dantį. Jei matys, kad yra skeveldrų, kurios gali sukelti problemų, išims.
Ir man teks rauti 6 danti Labai bijau ir nenoriu, bet ka daryti... Tiesa to danties tik viena puse yra ir saknis [viena] atitrukus, bent taip sake dantiste kai nuotrauka padare, tai liepe susirasti stomatologa chirurga ir turetu istraukti... Susiradau ligonineje, sake ji visa gyvenima dantis traukus yra...tai noriu paklausti, ar bus problemu ta danti kai jo tik viena puse likusi istraukti ir sakni isimti jeigu ji nuo viso danties atitrukusi? is anksto aciu uz atsakyma
QUOTE(Kalpana @ 2010 06 06, 19:21)
Reikėtų kreiptis į gydytoją, kuris rovė dantį. Jei matys, kad yra skeveldrų, kurios gali sukelti problemų, išims.
aciu uz patarimus,katik is odontologo,pasalino man tas skeveldras,pravale.tikuosi gis gerai
QUOTE(Kalpana @ 2010 06 06, 19:21)
Jei matys, kad yra skeveldrų, kurios gali sukelti problemų, išims.
Man toks klausimas iškilo: sakykit, o čia normalu/natūralu, kad po rovimo gali likt skeveldrų?
Jei taip, nuo ko tai priklauso
Gal kam yra taip dare? Mano 6 kruminio danties viena saknis atitrukusi nuo danties. Viena dantiste patare ji rauti, kita visgi patare israuti tik ta atitrukusia sakni, o ant kitos saknies uzmauti keramika. Tai nezinau ka pasirinkti? Ar ta viena saknis islaikytu?
QUOTE(kauke26 @ 2010 06 07, 20:06)
Ar ta viena saknis islaikytu?
Abejoju, ar tai yra įmanoma.
Laikinai - gal ir taip. Bet ilgalaikėj perspektyvoj - tikrai ne.
QUOTE(Borzika @ 2010 06 07, 19:52)
Man toks klausimas iškilo: sakykit, o čia normalu/natūralu, kad po rovimo gali likt skeveldrų?
man buvo like,tai siandien jas pasalino
QUOTE(Lina R. @ 2010 06 07, 21:21)
man buvo like,tai siandien jas pasalino
Skaičiau - būtent dėl to aš Kalpanos (odontologės) ir klausiu
QUOTE(Borzika @ 2010 06 07, 19:52)
Taip tikrai nutinka, man po šešto danties rovimo liko skeveldrų, bet jos pasišalino pačios.