Sveikos,
Vakar man išrovė visus keturis protinius dantis, nes maža burna ir prasidėjo problemos su išsižiojimu vienoj pusėj. Naudojo vietinį nuskausminimą, viršutiniai "išlėkė" greit ir gražiai, su apatiniais buvo sudėtingiau, vienas lūžo, tai įsukinėjo varžtą ar ką (dėl nejautros buvo sunku suprasti, ką daro, o ką gydytojas su pagalbininke šnekėjo - nieko nesupratau, nes nemoku olandiškai). Paskui klausiau, tai sakė, kad tikrai viską gerai pašalino, nors man atrodė, kad tik viršūnes nukapojo...
Kai pasibaigė nuskausminamųjų veikimas, gėriau vaistų, nors skausmas labai stiprus nebuvo, bet persidavė ir į galvą, tai nebenorėjau kentėt. Plius tas išrašytas Ibuprofen dar lyg ir antiuždegiminių savybių turi.
Šiandien nieko nebeskauda, valgau košytes ir geriu daug vandens. Vakar beveik nieko negėriau visą dieną (operavo 11 val.), tai šiandien atsikėlus vos nenualpau...
Žodžiu, šiaip viskas kaip ir gerai, jaučiuosi puikiai, bet neramina, kad iš tos skylės, kur dantis lūžo, kraujo krešuliai eina. Gydytojas sakė niekuo neskalaut, nieko nepkrapštyt, juolab su pirštais ir t.t. Bet man tie krešuliai tokie ištįsę, per visus dantis tempiasi (nesuprantu, ko jie į priekį veržiasi), tai net seilių gurkt negaliu, užtat juos spjaudau. Bet per 5 minutes jau naujas susidaro! Čia gal vėl kraujavimas prasidėjo?
Nusprendžiau, kad reikia pakartot sukandimus. Nupirko berniukas mano sterilaus tvarsčio, tai susikišu ir laikau sukandus, bet... vis tiek tiek tie krešuliai burnoj atsiranda. Ir vienaip kišu, ir kitaip, ir daugiau privynioju - tas pats... Ką patartumėt daryt?.. Be kreipimosi į gydytoją, nes jei nepraeis šiandien, tai ryt skambinsiu į ligoninę, tegul turisi