Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

Sveikos mamytes, as tai siandiena 2 protinius issiroviau ir uztrukau tik 20 min. Visai neskaudejo ir dabar laukiu, kas toliau bus. Prisiskaiciau cia visko.....tikiuosi man taip baisiai nebus unsure.gif O kainos - po 80,- sumokejau privacioje klinikoje prie merkaurijaus. jei kas sugalvosite, tikrai rekomenduoju thumbup.gif Ten ir stomatologai labai geri, teko ir dantis tvarkytis, tai iki 100,- uz viena danti thumbup.gif ir dirba labai gerai, svelniai. Jei kas noresite koordinaciu - i AZ, nes i tema ilindau tik siaip informacijos, kaip ir kas buna 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt iš patirties pasakyti, per kiek laiko antibiotikai pašalina įsimetusią infekciją išrautan dantin?
Po danties rovimo jau trečia para, skausmas žiaurus, nors žandas nepatinęs, vaistus nuo skausmo geriu kas tris valandas, išgėriau amoksiciklino, bet gyvenimas visvien nemielas doh.gif. Tai va domuosiu, kiek čia man dar kankintis reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2009 10 16, 14:56)
per kiek laiko antibiotikai pašalina įsimetusią infekciją išrautan dantin?

Buvo 'įsimetusi' infekcija? Ar dėl skausmo klausiat?

Na, man prieš porą sav. išrovė pūliuojantį dantį - antibiotikus gėriau 6 dienas, nuskausminamuosius - 2, nes ilgiau nebeskaudėjo.

Po danties rovimo jau trečia para, skausmas žiaurus, nors žandas nepatinęs, vaistus nuo skausmo geriu kas tris valandas

O ką nuo skausmo geriat?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 10 16, 15:12)
Buvo 'įsimetusi' infekcija? Ar dėl skausmo klausiat?
Na, man prieš porą sav. išrovė pūliuojantį dantį - antibiotikus gėriau 6 dienas, nuskausminamuosius - 2, nes ilgiau nebeskaudėjo.
O ką nuo skausmo geriat?

Ir dėl infekcijos, ir dėl skausmo klausiu. Aišku, skausmą pirmiausia norėtųsi apmalšinti, nes nei su vaiku užsiimt, nei miegot negaliu normaliai. Perkračiau savo smegeninę ir nusprendžiau, kad mane infekcija aplankė, nes prieš porą savaičių odontologė buvo radus pūlinį burnoj (augantis protinis supūliavo), išvalė, ale matyt vėl mikrobų užviso.
Geriu Dolmen ir Ibumetin. Kaitalioju juos, nes skausmą apmalšina kažkur 3 valandoms.
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2009 10 16, 15:25)
Ir dėl infekcijos, ir dėl skausmo klausiu.

Dėl infekcijos Kalpana (ji yra odontologė) gal ką tiksliau atsakys 4u.gif Galbūt pas jus dar 'liko' kokia nors problema ax.gif
Aišku, skausmą pirmiausia norėtųsi apmalšinti, nes nei su vaiku užsiimt, nei miegot negaliu normaliai.

Labai jus užjaučiu console.gif Bet kiek ilgai truks skausmas - labai individualu.
Geriu Dolmen ir Ibumetin. Kaitalioju juos, nes skausmą apmalšina kažkur 3 valandoms.

Asmeniškai man Dolmen beveik nepadeda unsure.gif Tad, esant bet kokiems dantų skausmams, geriu arba Nimesil'į, arba Ibuprofen'ą ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Borzika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2009 10 16, 16:05)
Ačiū, Borzika

Kad tikrai nėra už ką blush2.gif

Laukiam Kalpanos komentaro 4u.gif
Atsakyti
Žinokit, vyras mane už pakarpos nutempė pas odontologą (kad savaitgalį sienom nelipčiau ax.gif ). Pasirodo išrauto danties vietoj yra uždegimas ir jis kilo dėl to, kad iškrito ar tai nenusidarė krešulys, tada pateko maisto ir "pašlo pajechalo". Praplovė dabar visą tą kanalą, ale sakė, kad dar paskaudės verysad.gif ir gis ilgai. Va taip va.
Atsakyti
Va net komentarų nebereikia. Linkiu kuo greičiau pasveikti.
Atsakyti
Sveikos,
itariu, man bus tas pats, nes jau 11 dienu po danties rovimo, o man vis dar skauda, ir taip nemenkai skauda doh.gif Viskas, varau ryt pas odontologa unsure.gif
Atsakyti
Nebūtinai tas pats. Gali būti ir kitos skausmo priežastys. Bet kokiu atveju reikalinga odontologo konsultacija.
Atsakyti
O gal kam nors teko susidurti su danties rovimu paskutiniame nestumo trimestre?
Man iki gimdymo liko max 10 dienu...Ir isiskaudejo danti. Stomatologe apziurejo ir pasake, kad taisyti nelabai jau ten ka ir begalima, todel vienintelis sprendimas- rauti danti. Be to, kadangi dantis krastinis, pati stomatologe rauti atsisake ir nukreipe mane pas stomatologa chirurga. Vizitas pas stomatologa ryt ryte, mano ginekologe, priziurinti nestuma nekelia ragelio visa diena...Ir nebezinau ka daryti, nera su kuo pasitarti sad.gif Galima rauti, ar nerauti, kenteti likusias dieneles...Bet galbut kentejimas gali pakenkti, nes skausmas ko gero reiskia kazkoki uzdegima ar pan.. sad.gif

Gal kam nors teko buti tokioje situacijoje - pasidalinkit patirtimi...
Atsakyti