Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Apsimetele @ 2009 07 31, 15:53)
ech, kad man tokia tvirtybe butu duota  doh.gif

Patikėkit - tikrai netrykštu tvirtybe lotuliukas.gif Skausmo bijau kaip velnias kryžiaus blush2.gif Gal per daugelį metų jau tiesiog apsipratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 07 31, 11:18)
Kad nelabai jau baisi jūsiškė istorija  mirksiukas.gif
Turėjau ir aš vieną sunkiai raunamą dantį - buvo lužęs pusiau, labai sunkiai rovėsi - 45 min vargo, kol pavyko išraut.
Bet kadangi buvo nuskausminamųjų privaryta, tai absoliučiai jokio skausmo nejaučiau, tik žandikaulis pavargo nuo buvimo taip ilgai išsižiojus ax.gif

Boržika, ar po danties rovimo gėrėte antibiotikų, man išrovė kelis dantukus, paprašiau, kad receptą antibiotikams išraytų, bet dabar kai išgėriuau Nemisilio, galvoju ar verta juos antibiotikus pavartoti
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 18, 16:50)
ar po danties rovimo gėrėte antibiotikų, man išrovė kelis dantukus, paprašiau, kad receptą antibiotikams išraytų, bet dabar kai išgėriuau Nemisilio, galvoju ar verta juos antibiotikus pavartoti

Ne - man nėsyk nereikėjo gert antibiotikų po dantų rovimo.
Implantavimo atveju, manyčiau, yra kiek kitaip, t.y. gal net būtina juos gert, kad "neįsimestų" kokia infekcija.

Bet, jei jūs pati paprašėt antibiotikų (ne pats odontologas juos skyrė), tai nežinau - gal ir neverta jų gert ax.gif

Beje, aš - ne BorŽika, bet BorZika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 18, 15:50)
Boržika, ar po danties rovimo gėrėte antibiotikų, man išrovė kelis dantukus, paprašiau, kad receptą antibiotikams išraytų, bet dabar kai išgėriuau Nemisilio, galvoju ar verta juos antibiotikus pavartoti

Jei pūliuoja- tai verta, aš pernai irgi pūliuojantį turėjau. Pradžioj išrovė ir pasakė, kad nereikia antibiotikų, bet kai po savaitės grįžau su skausmais, iš karto išrašė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 18, 17:03)
Jei pūliuoja- tai verta, aš pernai irgi pūliuojantį turėjau. Pradžioj išrovė ir pasakė, kad nereikia antibiotikų, bet kai po savaitės grįžau su skausmais, iš karto išrašė. g.gif

Man lig šiol buvo rauti tik nepūliuojantys.

Bet, kaip minėjau kitoj temoj - ne už ilgo ir manęs tas "džiaugsmas" laukia - raut pūliuojantį dantį doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 18, 16:31)
Man lig šiol buvo rauti tik nepūliuojantys.

Bet, kaip minėjau kitoj temoj - ne už ilgo ir manęs tas "džiaugsmas" laukia - raut pūliuojantį dantį doh.gif

Tada patarimas, ilgai netempk. Man tai kai pamatė, kad pūliuoja- tai iš karto ir rovė, nes tai infekcijos židinys. Kartą esu uždelsus būdama paauglė- tai tokio košmariško rovimo didžiausiam priešui nelinkėčiau. Gal dabar kažkas pasikeitė, tada tai ir nuskausminimas nelabai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 18, 17:33)
Tada patarimas, ilgai netempk.

Aha - kitam aš irgi taip pat patarčiau ax.gif

Man tai kai pamatė, kad pūliuoja- tai iš karto ir rovė, nes tai infekcijos židinys.

Kodėl nusprendžiau laukt "paskutiniosios" hihihi.gif - ogi dėl to, kad tas 'pūlingas' dantis yra protezuotas cool.gif

Be to, dar "ant viso to džiaugsmo" nuskilo dalelė ir kito protezo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 25, 20:38)
odontoj nebogai rauna smile.gif savanoriu prospekte smile.gif

o kokios ten kainos? blush2.gif

man skilo dantukas ir jį tikrai reiks raut...o kaip bijau,vajetus... eilės didelės? kiek laiko gali tekt laukti? ir kokios kainos maždaug? seniai bebuvau pas odontologus, todėl atsiprašau už kvailokus klausimus.. blush2.gif
ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 29 rugsėjo 2009 - 00:36
QUOTE(CrazySun @ 2009 09 29, 01:35)
o kokios ten kainos?  blush2.gif
man skilo dantukas ir jį tikrai reiks raut...o kaip bijau,vajetus... eilės didelės? kiek laiko gali tekt laukti? ir kokios kainos maždaug? seniai bebuvau pas odontologus, todėl atsiprašau už kvailokus klausimus..  blush2.gif
ačiū už atsakymus smile.gif

na kainos ten kaip ir visuose privaciuose kabinetuose smile.gif jei reik nuotrauka vietoj padaro, na del kainu tiksliai negaliu pasakyt, bet kazkas nuo 120 iki 170 smile.gif priklausomai kuris dantis ir reiks ar nereiks nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Tada patarimas, ilgai netempk.

Neilgai beištempiau – greit paskutinioji atėjo rolleyes.gif Vakar išrovė tą pūlingą dantį, nes nuo savaitgalio ta puse jau negalėjau kramtyt, o ir ištino tiek viduj, tiek išorėj doh.gif

Kartą esu uždelsus būdama paauglė- tai tokio košmariško rovimo didžiausiam priešui nelinkėčiau. Gal dabar kažkas pasikeitė, tada tai ir nuskausminimas nelabai padėjo.

Man suleido dvigubą dozę ir suveikė - neskaudėjo nei dantenų pjūvio (kad pūliai išbėgtų), nei rovimo metu.
Dar prigąsdino, kad gali temperatūra pakilt, žandas labiau patint, bet kol kas viskas gerai (su Ibumetin'o ir Ospamox'o pagalba) ax.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 09 18, 17:03)
Jei pūliuoja- tai verta, aš pernai irgi pūliuojantį turėjau.

Šįkart ir man skyrė antibiotikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 01 spalio 2009 - 15:23
Sveikos,

Reikia jusu patarimo. Ketvirtadieni ir man isrove protini danti.Suleido net tris ampules nuskausminamuju, zinoma nieko nejauciau. Kaip ir viskas gerai. Siandien jau pirmadienis, o dar patinimas nepraejo, po apatiniu zandikauliu toks skaudus paketejimas yra, beto issizioti galiu tik 2 cm, lyg butu susikabine zandikauliai. Nebezinau ka man daryti? Per kiek laiko visiskai issivaiksto vaistai? Antibijotiku gerti negaliu nes maitinu suneli. Kiek dar laukti ir kur kreiptis?
Atsakyti
Atsakiau čia: http://www.supermama...;#entry30812034
Atsakyti