Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(laikine @ 2009 06 18, 17:47)
Man siandien isrove protini dantuka  verysad.gif  tai praejo jau puse dienos o vis dar pakraujuoja-ne smarkiai, bet kraujuoja..ryt turiu isvaziuot is ryto, o daktare po pietu tedirba sad.gif tikiuosi per nakti nustos  g.gif

Čia taip jau būna. Naktį ramiai pabus ir nustos.
Atsakyti
Man vakar isrove viena 4 danti,nes breketus desiuos,tai net nieko nepajauciau lotuliukas.gif Dziaugiuos kad pas gera daktare papuoliau nes po vaistu suleidimo tai tikrai ilgokai pasedziu kad visiskai uztirptu thumbup.gif Man is pradziu atstumde dantenas o tada pradejo klibint,klibino klibino,pasidejo savo ta iranki,galvojau nepasiduoda ims ka nors kita o pasirodo jau buvo istraukus biggrin.gif Vakar nu jau toks slykstus jausmas buvo ta skyle vis uzjausti,o siandien jau net nebejauciu nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Kiekvienam man rodos individualus traukimas buna, tau viskas puikiai issitrauke, kitiems gal kas nutinka , tai tik dziaukis kad kentet nereikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, kaip man doh.gif vakar isrove du dantis, viena virsuj, kita apacioj... tai 20 valandu prasikankinau su kraujavimu, siandien vel teko eit pas gydytoja... gerai, kad nors neskauda doh.gif
Atsakyti
Tai as ir dziaugiuosi bigsmile.gif Ir cia daugeliui kaip suprantu del kazkokiu komplikaciju rove tuos dantis o man visiskai sveika teko salint verysad.gif Bet bent jau kada nors turesiu grazia sypsena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 23, 18:07)
Tai as ir dziaugiuosi bigsmile.gif  Ir cia daugeliui kaip suprantu del kazkokiu komplikaciju rove tuos dantis o man visiskai sveika teko salint verysad.gif  Bet bent jau kada nors turesiu grazia sypsena rolleyes.gif

man protinius rove smile.gif likau dabar be proto biggrin.gif o siaip ir dziaugiuosi jais atsikraciusi, pradejo gest, isvalyt neina prieit, o tas burnos higienai nieko gero smile.gif tik jau tas mano kraujo nekresumas doh.gif
Atsakyti
aciu dievui man dar nei vieno nera trauke ir tikiuos greit to neprireiks, nes man tikrai baisu tas traukimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galetumete rekomenduoti kur gerai rauna dantis Kaune? Skubu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2009 06 25, 19:32)
Sveikos,
Gal galetumete rekomenduoti kur gerai rauna dantis Kaune? Skubu  ax.gif

odontoj nebogai rauna smile.gif savanoriu prospekte smile.gif
Atsakyti
Vakar savo kruminuka palikau gydytojai... ojei brangiosios.... po visko norejos eit pazliumbti kur nors doh.gif kaip baisu doh.gif o Dieve Dieve doh.gif as tikiuos man daugiau nebeteks tokia laime danti trukti... Jus isivaizduojat, ji niekaip man to danties istraukt negalejo... klibino, klibino, rove, reples nuslydo, vel tempe... as jauciau kaip man zandikaulis nyra, nes nebeatlaiko tempimo doh.gif ta danti kokias 5 min tampe doh.gif vos neisprotejau unsure.gif o jau tas burnos badymas leidziant nuskausminamuosius doh.gif siaubas kazkoks doh.gif dar kai pasake kad neciupciau jai uz rankos nes adata labai plona ir gali nuluzti tai isvis vos nepabegau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 07 30, 13:09)
Jus isivaizduojat, ji niekaip man to danties istraukt negalejo... klibino, klibino, rove, reples nuslydo, vel tempe... as jauciau kaip man zandikaulis nyra, nes nebeatlaiko tempimo  doh.gif  ta danti kokias 5 min tampe  doh.gif vos neisprotejau  unsure.gif 

Kad nelabai jau baisi jūsiškė istorija mirksiukas.gif
Turėjau ir aš vieną sunkiai raunamą dantį - buvo lužęs pusiau, labai sunkiai rovėsi - 45 min vargo, kol pavyko išraut.
Bet kadangi buvo nuskausminamųjų privaryta, tai absoliučiai jokio skausmo nejaučiau, tik žandikaulis pavargo nuo buvimo taip ilgai išsižiojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 07 31, 10:18)
Kad nelabai jau baisi jūsiškė istorija  mirksiukas.gif
Turėjau ir aš vieną sunkiai raunamą dantį - buvo lužęs pusiau, labai sunkiai rovėsi - 45 min vargo, kol pavyko išraut.
Bet kadangi buvo nuskausminamųjų privaryta, tai absoliučiai jokio skausmo nejaučiau, tik žandikaulis pavargo nuo buvimo taip ilgai išsižiojus ax.gif

ech, kad man tokia tvirtybe butu duota doh.gif
Atsakyti