Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Taiji @ 2009 03 08, 12:39)
Žmonės gerieji, padėkit ir man apsispręst danties rovimui... Jau taip bijau,taip bijau... fear.gif
O gal kas žinot, ar galima prieš einant išgerti kokių nors rimtesnių raminamųjų, pvz. larofeno? Nes kitaip man į burną nepataikys replių įkišt - nervinis drebulys kratys...

Man gydytojas-odontologas rekomendavo "Sedatif PC". Dabar šis preparatas- mano pagalbininkas daug rimtesnėse situacijose nei dantų gydymas. O tu nusiramink, atsipalaiduok, išsimaudyk vonioj su druska ir... negalvok apie tai. Aš dėl savo baimių paauglystės net pas psichologą buvau, čia jos patarimai. Nes kuo daugiau apie TAI mąstai- tuo labiau bijai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Florestina smile.gif Savaitę kartosiu "aš rami, aš rami, aš rami", o paskui gal jau ir eisiu...
Atsakyti
va buvau katik gryzau skaudejo , skaudejo, nuejau parodziau sako darom tam danciui chara chiri biggrin.gif svirksta i dantenas ir jokio skausmelio bigsmile.gif nu nezinau kaip toliau bus
Atsakyti
Sveiki, apturejau ir as si malonuma sianiden. Neinu su skaudanciu dantuku, skau nezianu kur skauda, maudzia abu zandikalulius. doh.gif Tik dantistas barkst i protini virsui, as tik sokt nuo kedes, sako skauda ane? lotuliukas.gif doh.gif Tai skao raunam lauk, paziurejo isgedes ir dar nuskiles. O rovimo as bijau kaip velnio, nu bet greit jis ten viskas ciki piki, dar subego jo padejejos paziuret mano neipratso danties su trim saknim(nors turetu but tik 2). Ir isejau. Ir ka neneustoja man kraujuot, susidaro tokie kaip kreculiai minksti, jie nukrenta ir vel karujuoja g.gif jau praejo 12val. dar nenustojo,manau reiks eit ryt is pat ryto. net miegot negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2009 03 13, 01:50)
O rovimo as bijau kaip velnio, nu bet greit jis ten viskas ciki piki, dar subego jo padejejos paziuret mano neipratso danties su trim saknim(nors turetu but tik 2). Ir isejau.

Nebūtinai dvi. Pas maner visi protinia po vieną šaknį turi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2009 03 13, 01:50)
Sveiki, apturejau ir as si malonuma sianiden. Neinu su skaudanciu dantuku, skau nezianu kur skauda, maudzia abu zandikalulius. doh.gif Tik dantistas barkst i protini virsui, as tik sokt nuo kedes, sako skauda ane? lotuliukas.gif  doh.gif Tai skao raunam lauk, paziurejo isgedes ir dar nuskiles. O rovimo as bijau kaip velnio, nu bet greit jis ten viskas ciki piki, dar subego jo padejejos paziuret mano neipratso danties su trim saknim(nors turetu but tik 2). Ir isejau. Ir ka neneustoja man kraujuot, susidaro tokie kaip kreculiai minksti, jie nukrenta ir vel karujuoja  g.gif jau praejo 12val. dar nenustojo,manau reiks eit ryt is pat ryto. net miegot negaliu  verysad.gif

tikrai eik, nes man taip buvo... ir be gydytojo isikisimo taip ir nenustojo kraujuot... pas mane kraujas nelinkes kreseti...
Atsakyti
labas,

noriu paklaust,kas traukes dantis nesenai kaune-kiek kainuoja (apytiksliai,bent noriu isivaizduoti ) as protinius greiciausiai traukciau,del ortodontijos paslaugu (dedant briketus).

parasykit i AZ labai aciu.
Atsakyti
sveikos , as gyvenu uk , man istrauke krumini, bet nepaskure jokiu antibiotiku zaizda atrodo baisine,,, bet traukiasi,, bijau kad nebutu kokiu komplikaciju ,prasau pasakykite kaip priziureti danti po istraukimo, nesu su tuo susidurusi , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 04 26, 01:10)
sveikos , as gyvenu uk  , man istrauke krumini, bet nepaskure jokiu antibiotiku zaizda atrodo baisine,,, bet traukiasi,, bijau kad nebutu kokiu komplikaciju ,prasau pasakykite kaip priziureti danti po istraukimo, nesu su tuo susidurusi , 4u.gif

Tai, kad ir nereikia jokiu antibijotiku gerti, zaizda ir turi buti, juk isrove danti mirksiukas.gif . Man protini uzpraeita savaite apacioj istrauke, saknis luzo 2-juose vietose, prakankino pusvalandi kol ten viska isrankiojo, bet as net nuo skausmo vaistu negeriau, nes atitirpus neskaudejo tiek , kad juos tektu vartoti. Negalima niekuom skalauti pora dienu, kad kresulio neiskalautum ir tada graziai viskas sugyja, po savaites dariausi dantu higiena, tai neskaudejo ten nieko kai ir seiliu siurbiklis issisiurbe, nu skyle dar yra, bet jau sugijus ir maisto nebeprilenda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabava: 26 balandžio 2009 - 13:55
QUOTE(Nijolija @ 2009 04 25, 23:10)
sveikos , as gyvenu uk  , man istrauke krumini, bet nepaskure jokiu antibiotiku zaizda atrodo baisine,,, bet traukiasi,, bijau kad nebutu kokiu komplikaciju ,prasau pasakykite kaip priziureti danti po istraukimo, nesu su tuo susidurusi , 4u.gif

Man irgi antibiotikus skyrė tik vieną kartą po rovimo, kai pūliavo dantis. O šiaip, kai dantis nepūliuojantis antibiotikų neskiria.
Atsakyti
Isrove ir man pries dvi dienas dvi saknis... labai ilgai negalejau pasiryzti nueiti, nes labai bijojau blush2.gif rankos drebejo ir tikriausiai keistai atrodziau, nes gyd vis klause ar nesauda, kas man yra... smile.gif tikriausiai suprato, kad labai bijojau smile.gif kai rove neskaudejo, uztat skauda dabar, be vaistu negaliu...
Atsakyti
Man siandien isrove protini dantuka verysad.gif tai praejo jau puse dienos o vis dar pakraujuoja-ne smarkiai, bet kraujuoja..ryt turiu isvaziuot is ryto, o daktare po pietu tedirba sad.gif tikiuosi per nakti nustos g.gif
Atsakyti