man pries 2 dienas isrove 4ta sveika dantuka, bet dar ir siandien silpnai tebemaudzia, ar tai normalu? bijau kad infekcijos kokios nebutu...
o kaip jau ir minejo pats danties traukimo procesas buvo tikrai neskausmingas.., bet kadangi trauke pirma kart tai buvau stipriai i kede isikibus
QUOTE(Ingredd @ 2009 02 26, 14:23)
man pries 2 dienas isrove 4ta sveika dantuka, bet dar ir siandien silpnai tebemaudzia, ar tai normalu? bijau kad infekcijos kokios nebutu...
o kaip jau ir minejo pats danties traukimo procesas buvo tikrai neskausmingas.., bet kadangi trauke pirma kart tai buvau stipriai i kede isikibus
Gali mausti iki dviejų savaičių.
QUOTE(Florestina @ 2009 02 26, 14:44)
Gali mausti iki dviejų savaičių.
Ir man maudžia.., na tik antradienį rovė, ką norėt, visdėlto gyva žaizda, nei aprišt, nei ką..
Florestina, gal tu netyčia odontologė?
QUOTE(rosee @ 2009 02 26, 15:14)
Ir man maudžia.., na tik antradienį rovė, ką norėt, visdėlto gyva žaizda, nei aprišt, nei ką..
Neįstojusi, bet jau baigusi kitą specialybę (sakykim taip). Apie tai, kiek gali skaudėt, man odontologas sakė.
rovė ir man-virš val vos nenimirau toj kėdėj-sesutė ir žandykaulį laikė ir amonjaką kišo-pasirodo šaknis labai stypriai laikėsi-nors tiesi buvo.3 kartus dar papildomai nuskausminamų leido-ale vistiek kaip skaudėjo galvojau jau paskutinioji.visą lupą nuspaudė-nu niekaip negalėjo ištraukt-šiaip ne taip einu dabar kas dien-uždeda vaistų,pažiūri.trečią dantį roviau per visą gyvenimą-nu bet kad taip gali būt neįsivaizdavau
QUOTE(adriu @ 2009 03 06, 17:09)
rovė ir man-virš val
o čia poliklinikoje ar privačiai taip kankino?
QUOTE(rosee @ 2009 03 06, 18:19)
o čia poliklinikoje ar privačiai taip kankino?
poliklinikoj-sakau savo daktarei-gal man eit privačiai-sako nemėtikit pinigų-nieko čia nėr.šiaip daktarė -chirurgė kur rovė labai faina,gera specialystė.bet kad ta šaknis pas mane.it tai 32 lt sumokėjau už rovimą,o dar perrišymai kasdien virš6 lt.manau ,kad privačiai panašiai gautusi.dar daktarei nešiau saldainių ir sesutei taip pogi
QUOTE(adriu @ 2009 03 06, 17:31)
poliklinikoj-sakau savo daktarei-gal man eit privačiai-sako nemėtikit pinigų-nieko čia nėr.šiaip daktarė -chirurgė kur rovė labai faina,gera specialystė.bet kad ta šaknis pas mane.it tai 32 lt sumokėjau už rovimą,o dar perrišymai kasdien virš6 lt.manau ,kad privačiai panašiai gautusi.dar daktarei nešiau saldainių ir sesutei taip pogi
Reikėjo eit privačiai ir kad chirurgas vyras būtų. Vyras daugiau jėgos turi. "Atsikando" mano sesuo tų poliklinikų. Dabar jai savo chirurgą rekomendavau, bet ji serga dabar- tai kai pasveiks sakė, kad eis pas jį.
QUOTE(adriu @ 2009 03 06, 17:31)
poliklinikoj-sakau
Tai va, o man dar taip gaila buvo tų 80Lt, kur privačioje sumokėjau už nuotrauką, nuskausminamus ir traukimą. Papildomai jau nieko nedaviau, nes kiek pasakė, tiek ir sumokėjau. Kaip minėjau, traukė man moteris.
Laikykis, pagysi, Adriu,
QUOTE(Florestina @ 2009 03 06, 17:39)
Reikėjo eit privačiai ir kad chirurgas vyras būtų. Vyras daugiau jėgos turi. "Atsikando" mano sesuo tų poliklinikų. Dabar jai savo chirurgą rekomendavau, bet ji serga dabar- tai kai pasveiks sakė, kad eis pas jį.
Nenorėčiau sutikti,kad traukiant dantį svarbiausia jėga.Gal net sakyčiau patirtis yra daug svarbiau.reikia žinoti dantie traukimo principus.
QUOTE(Bitute @ 2009 03 07, 20:30)
Nenorėčiau sutikti,kad traukiant dantį svarbiausia jėga.Gal net sakyčiau patirtis yra daug svarbiau.reikia žinoti dantie traukimo principus.
Na matot, aš lankiausi šiame skyrelyje dar tada, kai konsultavo odontologė- tai čia ji ir sakė, kad reikia jėgos. Nors kartą man ir vyras nemokšiškai rovė. Už tai dariau viską, kas nuo manęs priklauso, kad sesei protinį rautų klinikos vadovas.
Žmonės gerieji, padėkit ir man apsispręst danties rovimui... Jau taip bijau,taip bijau...
O gal kas žinot, ar galima prieš einant išgerti kokių nors rimtesnių raminamųjų, pvz. larofeno? Nes kitaip man į burną nepataikys replių įkišt - nervinis drebulys kratys...
O gal kas žinot, ar galima prieš einant išgerti kokių nors rimtesnių raminamųjų, pvz. larofeno? Nes kitaip man į burną nepataikys replių įkišt - nervinis drebulys kratys...