QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 18, 17:47)
Pas mane buvo du krūminiai labai apleisti, teko abu traukti... nenoriu net prisiminti
viano šaknys buvo palindusios po kitu dantim, tai kito danties plomba nulaužė
o skausmas neišpasakytas
ačiū dievui viskas praeityje...
Negąsdink žmogaus ir taip pakankamai bijo.
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 18, 03:41)
Sveikos Merginos. Turiu PANISKA baime dantistams
Esu apleidusi viena dantuka ziauriai...
jis man nuskilo iki saknu gal pries pora metu, ir nei skaudejo nieko....tik dabar antra karta iseiles man istino zandas...ir labai...
Jauciu man ten saknys uzpuliavo
Pirmadieny tetis mane uzrase pas savo pazystama dantista ir sake nuves kaip maza vaika uz rankos (o gal ir uz pakarpos reiks) pas dantista, nes pati neiciau nei uz ka (zinau man jau reikia psihologo pagalbos). Gal kam nors yra buvusi panasi situacija, ar daktaras dabar su tuo uzpuliavusiu danciu ims man ji traukti???
Ar ji pirma isgydis po to mane pjaustys?? Man net kalbant apie tai pradeda darytis bloga...
Patarkit merginos ka man daryti..nors atsakyma jau zinau eiti pas psihologa, bet ka jis man gali padeti??
Ziauriai ima nervas net ant saves
Ma yra tekę dėl minėtos fobijos buvoti pas psichologą
. Man davė tik vieną patarimą: niekada negalvok apie tai, ką tau darys, nes tavo pasamonė sukuria pabaisos dantisto įvaizdį. Geriau ruošdamasi vizitui paskaityk ką nors linksmo, kad ir visai vaikiško. Ką nors veik, kad nereiktų apie tai galvoti. Vakre išsimaudyk aromatinėje vonioje, išgerk puodelį melisų arbatos ir eik miegoti. Geriausia pas dantistą eiti ryte.
Patikėk manim šis receptas man tikrai padėjo.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.