Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Tik_Tiek @ 2008 12 17, 16:02)
Gal kas galit rekomenduot GERA dantista kuris rauna dantis Kaune, nes cia kike radau geru atsiliepimu tai vis apir vilniaus dantistus sad.gif taip bijau uzsisokt ant kokio daktaro atbulom rankom. vaikystej-paauglystej teko viena raut Kalnieciu poliklinikoj, tai dar dabar silpna prisiminus. niekas neuzsimarino gyvai islupo  atsimenu, kaip dabar, dantisto komada seselei laikyk galva ir ilgus rudu laku nulakuotus jos nagus... kazkokia mesininku porele nu i nx.. taip nesinori dar kart tai apturet...

man tai išrovė Dainavos poliklinikoj toks fainietis daktarėlis Šiuša rovė protinius ir nieko neskaudėjo nors jau ten tik beveik tik šaknys buvo likusios.geras tikrai gražus ir prie bajeristų ir dar nebrangininkas visai. drinks_cheers.gif va kaip išgyriau kad protinius išrovė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra757: 16 sausio 2009 - 22:19
Aš jau rašiau anksčiau, kad roviau dantį Kaune Bendrosios medicinos praktikoj pas gydytoją Grabauskienę. Tai irgi viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos Merginos. Turiu PANISKA baime dantistams doh.gif doctor.gif fear.gif Esu apleidusi viena dantuka ziauriai... verysad.gif jis man nuskilo iki saknu gal pries pora metu, ir nei skaudejo nieko....tik dabar antra karta iseiles man istino zandas...ir labai... blink.gif Jauciu man ten saknys uzpuliavo unsure.gif Pirmadieny tetis mane uzrase pas savo pazystama dantista ir sake nuves kaip maza vaika uz rankos (o gal ir uz pakarpos reiks) pas dantista, nes pati neiciau nei uz ka (zinau man jau reikia psihologo pagalbos). Gal kam nors yra buvusi panasi situacija, ar daktaras dabar su tuo uzpuliavusiu danciu ims man ji traukti??? mega_shok.gif Ar ji pirma isgydis po to mane pjaustys?? Man net kalbant apie tai pradeda darytis bloga... doh.gif Patarkit merginos ka man daryti..nors atsakyma jau zinau eiti pas psihologa, bet ka jis man gali padeti?? verysad.gif Ziauriai ima nervas net ant saves blink.gif
Atsakyti
Visu pirma, niekas taves nepjaustys... Jei geras dantistas pasitaikys, ileis vaistuku ir istrauks ta danti. Kol trauks, tu skausmo tikrai nejausi. Nera cia ko bijoti. Is kur pas visus ta dantistu baime, nesuprantu smile.gif Teko nukenteti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 01 18, 09:31)
Visu pirma, niekas taves nepjaustys... Jei geras dantistas pasitaikys, ileis vaistuku ir istrauks ta danti. Kol trauks, tu skausmo tikrai nejausi. Nera cia ko bijoti. Is kur pas visus ta dantistu baime, nesuprantu smile.gif Teko nukenteti?  ax.gif

Man tai neteko nukenteti, gal ta fobija atsigimiau i mama, nes ji taip pat bijo paniskai, bet ji eina, as daugiau bijau. Nuo mokyklos laiku kai tikrindavo dantis, tai mano visada budavo tvarkoje, nesu nukentejusi nuo sovietiniu dantistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 18, 03:41)
4u.gif Sveikos Merginos.  Turiu PANISKA baime dantistams doh.gif  doctor.gif  fear.gif  Esu apleidusi viena dantuka ziauriai... verysad.gif  jis man nuskilo iki saknu gal pries pora metu, ir nei skaudejo nieko....tik dabar antra karta iseiles man istino zandas...ir labai... blink.gif  Jauciu man ten saknys uzpuliavo unsure.gif  Pirmadieny tetis mane uzrase pas savo pazystama dantista ir sake nuves kaip maza vaika uz rankos (o gal ir uz pakarpos reiks) pas dantista, nes pati neiciau nei uz ka (zinau man jau reikia psihologo pagalbos).  Gal kam nors yra buvusi panasi situacija, ar daktaras dabar su tuo uzpuliavusiu danciu ims man ji traukti??? mega_shok.gif Ar ji pirma isgydis po to mane pjaustys??  Man net kalbant apie tai pradeda darytis bloga... doh.gif  Patarkit merginos ka man daryti..nors atsakyma jau zinau eiti pas psihologa, bet ka jis man gali padeti?? verysad.gif  Ziauriai ima nervas net ant saves blink.gif

Pas mane buvo du krūminiai labai apleisti, teko abu traukti... nenoriu net prisiminti verysad.gif viano šaknys buvo palindusios po kitu dantim, tai kito danties plomba nulaužė blink.gif o skausmas neišpasakytas verysad.gif ačiū dievui viskas praeityje...
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 18, 17:47)
Pas mane  buvo du krūminiai labai apleisti, teko abu traukti... nenoriu net prisiminti  verysad.gif  viano šaknys buvo palindusios po kitu dantim, tai kito danties plomba nulaužė  blink.gif  o skausmas neišpasakytas  verysad.gif  ačiū dievui viskas praeityje...

Negąsdink žmogaus ir taip pakankamai bijo.
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 18, 03:41)
4u.gif Sveikos Merginos.  Turiu PANISKA baime dantistams doh.gif  doctor.gif  fear.gif  Esu apleidusi viena dantuka ziauriai... verysad.gif  jis man nuskilo iki saknu gal pries pora metu, ir nei skaudejo nieko....tik dabar antra karta iseiles man istino zandas...ir labai... blink.gif  Jauciu man ten saknys uzpuliavo unsure.gif  Pirmadieny tetis mane uzrase pas savo pazystama dantista ir sake nuves kaip maza vaika uz rankos (o gal ir uz pakarpos reiks) pas dantista, nes pati neiciau nei uz ka (zinau man jau reikia psihologo pagalbos).  Gal kam nors yra buvusi panasi situacija, ar daktaras dabar su tuo uzpuliavusiu danciu ims man ji traukti??? mega_shok.gif Ar ji pirma isgydis po to mane pjaustys??  Man net kalbant apie tai pradeda darytis bloga... doh.gif  Patarkit merginos ka man daryti..nors atsakyma jau zinau eiti pas psihologa, bet ka jis man gali padeti?? verysad.gif  Ziauriai ima nervas net ant saves blink.gif

Ma yra tekę dėl minėtos fobijos buvoti pas psichologą blush2.gif . Man davė tik vieną patarimą: niekada negalvok apie tai, ką tau darys, nes tavo pasamonė sukuria pabaisos dantisto įvaizdį. Geriau ruošdamasi vizitui paskaityk ką nors linksmo, kad ir visai vaikiško. Ką nors veik, kad nereiktų apie tai galvoti. Vakre išsimaudyk aromatinėje vonioje, išgerk puodelį melisų arbatos ir eik miegoti. Geriausia pas dantistą eiti ryte. 4u.gif Patikėk manim šis receptas man tikrai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 18, 19:24)
Negąsdink žmogaus ir taip pakankamai bijo.
Papildyta:
Ma yra tekę dėl minėtos fobijos buvoti pas psichologą blush2.gif . Man davė tik vieną patarimą: niekada negalvok apie tai, ką tau darys, nes tavo pasamonė sukuria pabaisos dantisto įvaizdį. Geriau ruošdamasi vizitui paskaityk ką nors linksmo, kad ir visai vaikiško. Ką nors veik, kad nereiktų apie tai galvoti. Vakre išsimaudyk aromatinėje vonioje, išgerk puodelį melisų arbatos ir eik miegoti. Geriausia pas dantistą eiti ryte. 4u.gif Patikėk manim šis receptas man tikrai padėjo.

Labai aciu uz patarima 4u.gif Paklausysiu taves, dabar prisileisiu vonia vandens ir gulesiu...smile.gif))) As ryt ryte 9 val. jau turiu buti pas dantista blink.gif Gal nepabegsiu, nezinau doh.gif Bet tetis sake kad man besansu pabegti, jis mane laikys verysad.gif Na nieko gal kaip nors istversiu mirksiukas.gif Gerai merginos lekiu i vonia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 18, 23:03)
Labai aciu uz patarima 4u.gif  Paklausysiu taves, dabar prisileisiu vonia vandens ir gulesiu...smile.gif))) As ryt ryte 9 val. jau turiu buti pas dantista blink.gif  Gal nepabegsiu, nezinau doh.gif  Bet tetis sake kad man besansu pabegti, jis mane laikys verysad.gif  Na nieko gal kaip nors istversiu  mirksiukas.gif    Gerai merginos lekiu i vonia wub.gif

idomu kaip sekesi pas dantista smile.gif mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 01 19, 17:20)
idomu kaip sekesi pas dantista smile.gif mirksiukas.gif  ax.gif  4u.gif

Na sveikos merginos biggrin.gif As jau be dantuko lotuliukas.gif Pats traukimas vyko 2 min,. maximum!!!!! Nejutau visai nieko, tik kol suleido vaistukus tai buvo skauda, nes istine ten viskas doh.gif Buciau apsisukusi per 2 min, bet kadangi daktaras tevo draugelis, tai jie ten dar pliurpe man vaistus suleide, kol as neisikisau, kad greiciau traukit ir tada snekam nes as toje kedeje isprotesiu blink.gif Nu ir nezinau ko as bijojau, dabar turiu eiti 28d. tai kol kas atrodo kad nebijau visai schmoll.gif Daktaras superinis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, viskas gerai ir baigėsi smile.gif O kaip po danties rovimo ta vieta jauciasi? Neskauda?
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 01 19, 19:19)
Na va, viskas gerai ir baigėsi  smile.gif  O kaip po danties rovimo ta vieta jauciasi? Neskauda?

Nieko nejauciu visiskai schmoll.gif Truputi gal tempia ir niezti.. blush2.gif Skausmo jokio thumbup.gif
Atsakyti