Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 11 18, 13:59)
Tai va, prireikė man dar ir trečio karto doh.gif  , nuėjau pas kita gyd. ir nuskausminamus įleido kitus tai bloga nors nebuvo, bet jau krapštė doh.gif 
vakar trupučiuka paskaudėjo tai išgėriau Dolmeno o šiandien kaip ir nieko nebeskauda bet atsibudau ištinusi doh.gif 
Ant ištinusio skruosto galima pridėt ko nors šalto? (įdomu tas patinimas g.gif kaip čia bus ar vėl reiks lėkti pas stom. g.gif doh.gif  )

Nu bet tau ir sekasi doh.gif as tai kai istino nimesil pageriau pora dienu ir praejo... nes panasu kad vejas pertrauke doh.gif
Atsakyti
Na as siandien apturejau sita "malonuma" biggrin.gif
Ji dariausi denticijoje pas Petrauska. Jaunas,labai malonus,viska paaiskino ir apie traukima(kad bus sudetingas,nes saknys ilgos ir uzsirietusios),ir apie tai,ka galima jau sugijus daryti.istrauke per kokiu 15 min(kruminis dantis virsuj buvo),dar siuliu pora uzdejo,kai tik atsileido nejautra isgeriau ibumetino ir viskas ok.tik man kraujavo kokias 4h,neiskentus paskambinau ir nuvaziavau,tai uzdejo kazkokiu mazu kempineliu,stabdanciu kraujavima ir dar namo pasiimt dave.tai va dabar sedziu tokia visa patinusiu zandu siek tiek,bet be skausmo ir jau tik su mazu kraujavimu thumbup.gif

tiesa,labai bijojau traukimo,bet nieko isvis nejauciau.tik garsai,kai ten po akim traska taip,tai nekokie.net nupurto prisiminus biggrin.gif .bet gerai,kad jau po visko smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduot GERA dantista kuris rauna dantis Kaune, nes cia kike radau geru atsiliepimu tai vis apir vilniaus dantistus sad.gif taip bijau uzsisokt ant kokio daktaro atbulom rankom. vaikystej-paauglystej teko viena raut Kalnieciu poliklinikoj, tai dar dabar silpna prisiminus. niekas neuzsimarino gyvai islupo atsimenu, kaip dabar, dantisto komada seselei laikyk galva ir ilgus rudu laku nulakuotus jos nagus... kazkokia mesininku porele nu i nx.. taip nesinori dar kart tai apturet...

Atsakyti
As jau cia lyg rasiau, kad roviau danti Bendrosios medicinos praktikoje Kaune. Savanoriu pr. Ten lyg viena daktare ir yra, kuri rauna dantis. Pavarde Grabauskiene. Mano dantukas visai jau minkstas buvo, sake darbo ji israuti buvo nemazai, bet vis tiek isrove per kelias minutes. Zodziu, nebuvo jokiu blogu padariniu. Ja galiu rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba visom,gal kas zinot ar galima raut iltiniu dantis?kiek zinau tai ne,bet gal kam teko susidurt su tuo?aciu,lauksiu ats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 12 28, 23:06)
laba visom,gal kas zinot ar galima raut iltiniu dantis?kiek zinau tai ne,bet gal kam teko susidurt su tuo?aciu,lauksiu ats ax.gif

aisku negalima...Juk iltys yra stipriausi dantys ,su kuriais man regis prireikus maistas yra atplesamas,arba biski ne taip pasakiau g.gif o kam jums reikia raut ilti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 12 28, 23:06)

QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 29, 11:30)
aisku negalima...Juk iltys yra stipriausi dantys ,su kuriais man regis prireikus maistas yra atplesamas,arba biski ne taip pasakiau  g.gif  o kam jums reikia raut ilti  ? biggrin.gif

Šiaip tai visus dantis rauti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2008 12 29, 11:54)
Šiaip tai visus dantis rauti galima ax.gif

Ziurint koks atvejis ...jeigiu nera kitos iseities ,tai taip...
Atsakyti
suprantat kaip yra, pas mane tie du iltinaii dantys yra kaip pas vilka ,smailus,o dar ir vienas ziauriai atsikises...nu vaizdelis nenoks ir taip aisku nuo pat mazens, iseitis breketai, bet ilgas laiko tarpas, gal db kvailai pasireiksiu, sedejau susigalvojau juos du tiesiog issiraut,nors jie yra sveiki,ir vietoj ju isistatyt dirbtinius grazius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nzn gal cia optimistiskai ir paprastai skamba, bet idomu ar toks variantas imanomas....nes girdejau sako tipo negalima raut,nes po to buna daug bedu ir su galva ir su akim.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 01 06, 15:45)
suprantat kaip yra, pas mane tie du iltinaii dantys yra kaip pas vilka ,smailus,o dar ir vienas ziauriai atsikises...nu vaizdelis nenoks ir taip aisku nuo pat mazens, iseitis breketai, bet ilgas laiko tarpas, gal db kvailai pasireiksiu, sedejau susigalvojau juos du tiesiog issiraut,nors jie yra sveiki,ir vietoj ju isistatyt dirbtinius grazius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nzn gal cia optimistiskai ir paprastai skamba, bet idomu ar toks variantas imanomas....nes girdejau sako tipo negalima raut,nes po to buna daug bedu ir su galva ir su akim.... unsure.gif

Jei labai rimtai, pas mane net neišdygo du nuolatiniai iltiniai. Vienas jau protezuotas tiltiniu protezu, dabar laukia kitas implanto, bet ten kaulo trūksta. Tai dabar jo dadėjo, o po pusmečio darys implantą. g.gif
Atsakyti
g.gif o kaip jie jum isdygo?ta prasme nuo mazens ar kaip? kaip idomiai tipo vienam kaulas buvo,o kitam ne? rove juos ar ne?o po iltiniais buvo antys ar tuscia vieta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 01 07, 14:50)
g.gif o kaip jie jum isdygo?ta prasme nuo mazens ar kaip? kaip idomiai tipo vienam kaulas buvo,o kitam ne? rove juos ar ne?o po iltiniais buvo antys ar tuscia vieta? g.gif

Jie man išlūžo, kai buvau paauglė. Tada ir paaiškėjo, kad jie buvo pienininiai. Tiesiog nebuvo nuolatinių dantų užuomazgų. Pas mane ir dabar yra vienas pieninis dantis apačioje priekyje. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 sausio 2009 - 15:12