Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 15, 12:48)
Jau praėjo keturios paros, antibiotikus jau pabaigiau, bet vis dar skauda (pakenčiamai, bet naktį tai vis pabundu),  ar tai normalu , kada skausmas turėtu praeiti?

Man gydytojas sakė, kad gali skaudėti iki 10 dienų. Antibiotikus aš savaitę gėriau.
Atsakyti
Oi, mergaites, ir as treciadieni eisiu danti rauti, apatinis kruminis. Jo man dar neskauda, nervu nera, bet mano odontologe apziurejusi rentgeno nuotrauka sake, kad nieko ten gero nera ir danties isgelbeti nepavyks. Ir pasirodo saknis i dvi dalis suskilusi... tikiuosi nebus tokio danties sunkaiu rauti g.gif

O gal las rove danti pas Grabauskiene Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 20 rugsėjo 2008 - 22:31
QUOTE(Florestina @ 2008 09 15, 12:55)
Man gydytojas sakė, kad gali skaudėti iki 10 dienų. Antibiotikus aš savaitę gėriau.

Man tai tikrai nesiseka verysad.gif skausmas praėjo, bet žaizda ilgai negijo (iki šiol nesugijo visiškai) ,nuėjau šiandien pas kita stomatologe taisyti kito danties ir šia tau doh.gif nepatiko žaizda ir padarė nuotrauka o ten dar šaknies yra blink.gif doh.gif
Vėl tas pats doh.gif nuskausminimas, krapštimas blink.gif .Dar ir skausmą jutau kaip traukė doh.gif ir vėl bloga buvo blink.gif
Dabar tik praeina nuskasminamųjų veikimas, skauda truputuka ir dar patino verysad.gif verysad.gif verysad.gif blink.gif (įdomu dėl to patinimo vėl gal antibijotikus gert reikės doh.gif ) verysad.gif
Atsakyti
Man irgi zaizda blogai gyja. Jau daugiau nei savaite praejo, bet iki galo neuzgijo. Nors skaudeti neskauda... o kokios spalvos dantena turetu buti, kai gyja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2008 10 03, 22:02)
Man irgi zaizda blogai gyja. Jau daugiau nei savaite praejo, bet iki galo neuzgijo. Nors skaudeti neskauda... o kokios spalvos dantena turetu buti, kai gyja?  ax.gif

Net nežinau kaip ten turėtu atrodyti kaip gyja, man tai kaip blogai gijo (jau praėjo 3sav.), tai dantena buvo vienoj vietoj kažkokia balta o kitoj buvo tam.bordinė g.gif
Atsakyti
Na man irgi panasiu spalvu buvo... bet dabar paziurejau lyg jau ruzaveja ax.gif ir jau pora dienu nejauciu nieko smile.gif
Atsakyti
Po kiek laiko turi žaizda užgyti????
Man ištraukė krūmini, negijo po trijų sav. dar krapštė atseit nebuvo visiškai ištrauktas o dabar vėl dvi sav. praėjo ir kažkaip jau atrodo kad niekaip neužgyja, net bijau eiti kad vėl ten reiks krapštytis cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 10 16, 13:43)
Po kiek laiko turi žaizda užgyti????
Man ištraukė krūmini, negijo po trijų sav. dar krapštė atseit nebuvo visiškai ištrauktas o dabar vėl dvi sav. praėjo ir kažkaip jau atrodo kad niekaip neužgyja, net bijau eiti kad vėl ten reiks krapštytis cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Man pilnai skylė užsitraukia gal tik po mėnesio. g.gif
Atsakyti
Tai va, apžiūrėjau savo 'skylę' iš visų pusių ir nieko gero doh.gif dar radau trys danties skeveldras bet buvo negiliai tai įsiėmiau ir dar matosi galiukas šaknies ir vėl reiks eiti doh.gif trečia karta tą pati dantį blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nu siaubas kazkoks. Kaip negali sutvarkyti to danties normaliai, nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 13, 14:51)
šiandien neblogiau(tfu tfu tfu), bet patinimas dar nepraėjo
gal kam nors taip buvo , ką darėt?

man ir tas pats darosi, istines visas zandas po rovimo verysad.gif , antibiotikus iskart israse gert, nes atejau su skaudanciu ir sutinusi, bet galvojau israus ir praeis tas sutinimas doh.gif , bet ne......gal kazkas netaip, ar ilgai laikosi po rovimo patinimas g.gif
Atsakyti
Kiek paru jums kraujavo po virsutinio kruminio danties isrovimo? Jau neklausiu kiek valandu, nes man jau paromis gaunasi... Ar normalu? Ir man uzsideda didziausias kresulys, kuris vis dideja... nezinau net ka daryti...
Atsakyti