Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Jurguška @ 2008 08 26, 12:48)
Na ką, merginos, aš jau čia smile.gif Žodžiu gavau siuntimą į KMUK. Visą reikalą atliks taikant pilną narkozę smile.gif O rauti reikės net 5 dantis  blink.gif

Man reikejo 2 dantis rauti, bet tik viena isrove. Po keliu dienu paziures kaip zaizda gyja, ir jei viskas gerai, trauks kita rolleyes.gif Dabar be vieno danties sunku "gyventi" o tai istrauktu 5, butu sakes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 08 26, 14:58)
O kodėl tiek daug?  blink.gif  Jei mantaip riektų, jaučiu iš bado numirčiau smile.gif))

Du protiniai (kad juos reikės rauti pamatė tik padarę rentgeną, nes jie neišsikalę, o po smegenimis šonu sudygę ir taip sugadinę gretimo danties šaknis) Ir dvejos šaknys. Todėl viso gaunasi penki rovimai sad.gif

QUOTE(caramell @ 2008 08 26, 15:15)
Man reikejo 2 dantis rauti, bet tik viena isrove. Po keliu dienu paziures kaip zaizda gyja, ir jei viskas gerai, trauks kita  rolleyes.gif  Dabar be vieno danties sunku "gyventi" o tai istrauktu 5, butu sakes  schmoll.gif

O ką darysi... Neturiu juk kito pasirinkimo sad.gif
Atsakyti
isrove man danti pries 3 val. Dar neiseimiau tamponelio, kai pabandau - kraujuoja. kad skaudetu, tai nepasakyciau, bet prisiskaicius tiek cia visko tai visko ir prisigalvoju g.gif ir apie paliktas skeveldras, ir kad niekad man neuzsitrauks ta zaizda... kep galvojat, gydytojas sake, galiu isimt ta tampona maziausiai po pusvalandzio, as savo ruoztu galeciau pralaikyt ji kad ir per nakti, jei tik zinociau, kad bus geriau, o ne blogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lendray @ 2008 09 03, 21:48)
isrove man danti pries 3 val. Dar neiseimiau tamponelio, kai pabandau - kraujuoja. kad skaudetu, tai nepasakyciau, bet prisiskaicius tiek cia visko tai visko ir prisigalvoju  g.gif  ir apie paliktas skeveldras, ir kad niekad man neuzsitrauks ta zaizda... kep galvojat, gydytojas sake, galiu isimt ta tampona maziausiai po pusvalandzio, as savo ruoztu galeciau pralaikyt ji kad ir per nakti, jei tik zinociau, kad bus geriau, o ne blogiau  smile.gif

Tai ta tampona vistiek teks kazkada isspjaut smile.gif nakti gi nemiegosi su juo smile.gif o isemus tampona vistiek pakraujuoja smile.gif nebusi gi nemiegojusi smile.gif
Atsakyti
jo, pati supratau, kad miegot tai su juo nesigaus niekaip, dar prarysiu biggrin.gif et, pirmas kartas, suprantat ax.gif (gerai butu, kad paskutinis)
Atsakyti
QUOTE(lendray @ 2008 09 03, 23:27)
jo, pati supratau, kad miegot tai su juo nesigaus niekaip, dar prarysiu  biggrin.gif et, pirmas kartas, suprantat  ax.gif (gerai butu, kad paskutinis)

Puikiai suprantu smile.gif Ir kaip pirma naktele po danties netekimo?
Atsakyti
QUOTE(lendray @ 2008 09 03, 21:48)
isrove man danti pries 3 val. Dar neiseimiau tamponelio, kai pabandau - kraujuoja. kad skaudetu, tai nepasakyciau, bet prisiskaicius tiek cia visko tai visko ir prisigalvoju  g.gif  ir apie paliktas skeveldras, ir kad niekad man neuzsitrauks ta zaizda... kep galvojat, gydytojas sake, galiu isimt ta tampona maziausiai po pusvalandzio, as savo ruoztu galeciau pralaikyt ji kad ir per nakti, jei tik zinociau, kad bus geriau, o ne blogiau  smile.gif

O tau gydytojas nepasakė, tamponą reikia išimti po 20 min. Kraujuoti tikrai greičiau nustos, kai jis neerzins žaizdos. Pirmą parą nieko karšto nevalgyti ir negerti. Gali kuo nors paskalauti, pvz. Dentosept, Chlorheksidino gliukonato tirpalu arba bet kokiu kitu burnos skalikliu. g.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Sveikos
man užvakar išrovė (pirma karta) verysad.gif
kai rovė tai neskaudėjo, bet jausmas tai blink.gif galvojau bus geriau, dar ir silpna pasidarė blink.gif , vakar vėl nulėkiau pas stomatologą ištino doh.gif išrašė antibiotikų patarė skalaut druskos arba sodo tirpalu jai pablogės vėl ateit doh.gif
šiandien neblogiau(tfu tfu tfu), bet patinimas dar nepraėjo
gal kam nors taip buvo , ką darėt?
Atsakyti
mano mergina pati issitrauke dantuka, ot tai svente buvo thumbup.gif nebebuvo klykimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 13, 14:51)
Sveikos
man užvakar išrovė (pirma karta) verysad.gif
kai rovė tai neskaudėjo, bet jausmas tai  blink.gif galvojau bus geriau, dar ir silpna pasidarė blink.gif , vakar vėl nulėkiau pas stomatologą ištino doh.gif išrašė antibiotikų  patarė skalaut druskos arba sodo tirpalu jai pablogės vėl ateit doh.gif
šiandien neblogiau(tfu tfu tfu), bet patinimas dar nepraėjo
gal kam nors taip buvo , ką darėt?

Nenorėk, kad iš karto praeitų.
Atsakyti
Jau praėjo keturios paros, antibiotikus jau pabaigiau, bet vis dar skauda (pakenčiamai, bet naktį tai vis pabundu), ar tai normalu , kada skausmas turėtu praeiti?
Atsakyti