Įkraunama...
Įkraunama...

Danties rovimas

QUOTE(Florestina @ 2008 07 28, 13:48)
Man psichologė patarė, kad nereikia apie TAI galvoti, nes tokiu būdu tavo pasamonėje iškyla visa ta situacija. Geriau paskaityti kokią nors linksmą knygą. Aš paprastai paskaitau Bulgakovo apysaką "Šuns širdis" arba Hašeko "Šauniojo kareivio Šveiko nuotykius". Tai žymiai geriau veikia nei tas visas mąstymas ir filosofijos bei savęs nuteikinėjimas. 4u.gif

O man padeda žinojimas kas bus ax.gif žinau, kaip pjauna, kaip traukia, kaip įrankiai vadinasi ir pan,... tada nebebijau
Tik galvoju, gal nereikia dviejų iš karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2008 07 28, 14:20)
O man padeda žinojimas kas bus ax.gif žinau, kaip pjauna, kaip traukia, kaip įrankiai vadinasi ir pan,... tada nebebijau
Tik galvoju, gal nereikia dviejų iš karto  g.gif

O man gydytojas iš viso jokių įrankių nerodo (sugeba gi žmogus paimti taip, kad nematyčiau), rauna ir lėkštą anekdotą pasakoja; o aš tik klausau ir ramiai sėdžių. Man skaldyti dar niekad neteko; visada kažkaip pavykdavo išrauti visą dantį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 liepos 2008 - 13:24
QUOTE(Florestina @ 2008 07 28, 14:23)
O man gydytojas iš viso jokių įrankių nerodo (sugeba gi žmogus paimti taip, kad nematyčiau), rauna ir lėkštą anekdotą pasakoja; o aš tik klausau ir ramiai sėdžių. Man skaldyti dar niekad neteko; visada kažkaip pavykdavo išrauti visą dantį. mirksiukas.gif

Tai aš pvz girdžiu kaip seselei sako paduoti tą ar aną, o aš pati stengiuosi pažiūrėti, jei nepavyksta, tai baigus procedūrai, vis tiek akies krašteliu žvilgteliu doh.gif
O šiaip tas chirurgas, pas kurį aš šiandien eisiu, mėgėjas susiskaldyti doh.gif ir šiandien man tiesiog liežuvis niežti paklausti, ar ir vėl susipjaustys gabaliukais dantį (nenoriu kažkaip unsure.gif )

O kai tik dantis taiso, tai irgi miegu, nei baisu, nei skauda, bet ausys vis tiek klausosi, ką daro, ka ima ir pan... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2008 07 28, 14:40)
Tai aš pvz girdžiu kaip seselei sako paduoti tą ar aną, o aš pati stengiuosi pažiūrėti, jei nepavyksta, tai baigus procedūrai, vis tiek akies krašteliu žvilgteliu  doh.gif
O šiaip tas chirurgas, pas kurį aš šiandien eisiu, mėgėjas susiskaldyti doh.gif ir šiandien man tiesiog liežuvis niežti paklausti, ar ir vėl susipjaustys gabaliukais dantį (nenoriu kažkaip  unsure.gif  )

O kai tik dantis taiso, tai irgi miegu, nei baisu, nei skauda, bet ausys vis tiek klausosi, ką daro, ka ima ir pan...  biggrin.gif

Mano chirurgas- tai seselei liepia padryti rentgeno nuotrauką, "kad būtų aišku, kokia kryptim rauti". Rentgeno nuotraukos daromos kitam kabinete, todėl kol daroma, Jis instrumentus pasiruošia pats.
O gal ir amžius ne tas, kad dairytis į šonus, anksčiau tai irgi pasižiūrėdavau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2008 07 28, 14:40)
Tai aš pvz girdžiu kaip seselei sako paduoti tą ar aną, o aš pati stengiuosi pažiūrėti, jei nepavyksta, tai baigus procedūrai, vis tiek akies krašteliu žvilgteliu  doh.gif

As irgi megeja apziureti ka ima...tik va, kad tada tokia baime apima, akys turbut padvigubeja blink.gif per tuos stebejimus taip isigasdinau, kad net siulus buvo sunku istraukti, nes bais drebejau...geriau nematyt unsure.gif
Atsakyti
Man irgi šiandien raus dantį unsure.gif Tikiuosi pakliūti tarp tų, kurios čia sakėsi nieko nejautusios ax.gif Nu bet kaip bijau...Net naktį sapnavau blush2.gif Tiesa, sapnavau ne kokį košmarą, o kad man išrovė tą dantį ir nieko nepajaučiau, tai tikiuosi taip ir bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulacra @ 2008 08 01, 10:12)
Man irgi šiandien raus dantį unsure.gif  Tikiuosi pakliūti tarp tų, kurios čia sakėsi nieko nejautusios ax.gif Nu bet kaip bijau...Net naktį sapnavau blush2.gif Tiesa, sapnavau ne kokį košmarą, o kad man išrovė tą dantį ir nieko nepajaučiau, tai tikiuosi taip ir bus ax.gif

Tegu sapnai išsipildo thumbup.gif
Pati labai bijojau ir įsivaizdavau, kad oj, kaip bus baisu, bet net nesupratau kaip ivyko...viens du ir sako : "Viskas smile.gif " bigsmile.gif Mano kolegės irgi išėjo nesupratusios kaip čia viskas įvyko.
Atsakyti
Na va, aš jau ax.gif Visai normaliai viskas praėjo thumbup.gif Negaliu sakyti, kad nieko nejaučiau, bet ir tai, ką jaučiau skausmu nepavadinsi. Tiesiog labai nemalonus jausmas, bet išgyvenama.. ax.gif
Atsakyti
mergaites, man reikia israuti protini danti vilniuje, patarkite, kur patartumete ir pas ka israuti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 11, 12:51)
mergaites, man reikia israuti protini danti vilniuje, patarkite, kur patartumete ir pas ka israuti? blink.gif

Gidentoj, pas Gintautą.
Atsakyti
Ir man prieš porą dienų ištraukė dantį sad.gif Dakatrė tai gudri pasitaikė smile.gif Nesakė, kad trauks, tai ir nestresavau prieš vizitą ir taip nieko nenujaučiau, kai nuskausminamuosius į dvi vietas leido, kažkaip atrodė, kad taip ir turi būti blush2.gif Traukimo metu neskaudėjo, gal tik tas nemalonus jausmas, kai kažkas krapštosi po dantenas... Bet man iškilo toks klausimas, o kaip po traukimo? Uždėjo kažkokia vaistu ale kempinėlę ir sakė ji pati sutirps, žaizdoj nieko neiškoti nei su liezuviu, nei su krapštukais ir t. t. Bet jausmas man tai nemalonus, per kiek laiko turi sutirpti ta kempinėlė?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 08 21, 00:58)
Ir man prieš porą dienų ištraukė dantį sad.gif Dakatrė tai gudri pasitaikė smile.gif Nesakė, kad trauks, tai ir nestresavau prieš vizitą ir taip nieko nenujaučiau, kai nuskausminamuosius į dvi vietas leido, kažkaip atrodė, kad taip ir turi būti  blush2.gif  Traukimo metu neskaudėjo, gal tik tas nemalonus jausmas, kai kažkas krapštosi po dantenas... Bet man iškilo toks klausimas, o kaip po traukimo? Uždėjo kažkokia vaistu ale kempinėlę ir sakė ji pati sutirps, žaizdoj nieko neiškoti nei su liezuviu, nei su krapštukais ir t. t. Bet jausmas man tai nemalonus, per kiek laiko turi sutirpti ta kempinėlė?

g.gif Jei atvirai, tai man pačiai jokių kempinėlių nedėjo...tiesiog išrovė, išvalė ir parą sakė nieko karšto negert, neskalaut burnos (stipriai, kad nepradėtų kraujuot)...ir paskui nekramtyti ta puse...siaip apie savaite man vis rytais padilkčiodavo unsure.gif
Tik kodėl daktarė nieko nepasakė?
Atsakyti