Va kelintą dieną vis neprisiruošiu nueit išsiraut danties. Bijau labiau negu gimdyt . Nežinau kaip prisiverst nueit ... Skauda net netyčia maistui prisilietus prie jo, nes perskilęs į dvi dalis iki pat šaknų . Nedirbtų vyras, tai nuvestų už pakarpos , bet daba nėr... Galų gale būtų kam po viso to ašarą nubraukt, nes gi ŽINAU, KAD LABAI SKAUDĖS ...
Sėdžiu ir baigiu nagus nusigraužt - eit neit, EIT, BET LABAI BIJAU, NEISIU...
Jooo.....nipavydziu... O tu isitikinusi kad ji visgi reiks traukti?
Anyway, vistiek reiks eiti, tuoj ar rytoj. Jei visi kiti gali, tai ir tu gali. Kuo ilgiau lauksi, tuo labiau bijosi, skaudes. Varyk ir viskas. Dabar juk tokie uzmarinimai, kad nieko ten ir nejusi. Sekmes, laikau kumscius uz tave.
Anyway, vistiek reiks eiti, tuoj ar rytoj. Jei visi kiti gali, tai ir tu gali. Kuo ilgiau lauksi, tuo labiau bijosi, skaudes. Varyk ir viskas. Dabar juk tokie uzmarinimai, kad nieko ten ir nejusi. Sekmes, laikau kumscius uz tave.
Jazau, jau striukę rengiuos, sūnus sako "eik gi ". O aš taip bijau ... Man prieš gerus 13metų traukė - tai suskilo dantis, daužė su kokiu tai kaltu kad galėtų baigt raut... Dar pagalvoju, kad ir mama mano numirė po kraujo užkrėtimo išrovus dantį ... Ai, vienžo ...
Bet galvodama, kad yra laikančių kumščius už mane, darosi geriau ...
Bet galvodama, kad yra laikančių kumščius už mane, darosi geriau ...
greit pas stomotologa Begemotas irgi bijojo skiepu ir kaip jam liudnai baigesi . Vistiek reikes tai ko delsi , o kai trauks tikrai nejausi tik po rovimo ikali "Ketanov"... visi bijom , bet kai reikia tai reikia .Nors as labiau ginekologo nepernesu ,o stomotologas po jo eina
O dabar irgi kankiniesi surask kaip nugalet baime ir valso zingsniu lek pas stomotologa
O dabar irgi kankiniesi surask kaip nugalet baime ir valso zingsniu lek pas stomotologa
Kuzia...nugi ne viduramžiai...aš prieš pusantro mėnsio net du iškart išlupau.... nieko nejaučiau kai traukė...tik atrodo visgi blogai :(jaučiu, kad liko nuolaužų kurios vėl liko po dantenom reiktų nueit pasitikslint, visgi suplojau 100lt...ir ko gero už nekokybišką darbą...ale irgi bijau+visai nėra kada
Nu va, grįžau . Kažkaip įsivaizdavau, kad tokiu atveju priima iškart , o čia sako, jei gali pakentėt iki pirmadienio pakentėk ... Būčiau sakius, kad negaliu, tai būt priėmęs. Ale tokiam reikalui kažkaip labai nesinorėjo per prievartą prašytis. Užpyks ir trauks užsimerkęs - skauda/neskauda... Nu ką, lauksim pirmadienio ... Kartu su DIIIDELE BAIME...
QUOTE (Kuzia @ 2004 10 08, 15:37) |
Nu va, grįžau . Kažkaip įsivaizdavau, kad tokiu atveju priima iškart , o čia sako, jei gali pakentėt iki pirmadienio pakentėk ... |
Ale ir aš taip maniau, bet pasirodo reik tartis. Bet kadangi jau buvau tvirtai apsiprendus namo su dantimis negrįžti ,tai ėjau Vilniuj per visus kabinetus tol, kol radau kur ištraukė... nu bet Vilnius didelis ir kabinetų čia daug.... taigi nereikėjo drebėt dar kurį laiką... Bet eidama jau galvojau, kad kaip sigutė žiemą snieguolių išėjau- kur beeidavau- arba nerauna, arba registruotis iš anksto reik....
QUOTE (vobla @ 2004 10 08, 18:44) |
ėjau Vilniuj per visus kabinetus tol, kol radau kur ištraukė... nu bet Vilnius didelis ir kabinetų čia daug.... taigi nereikėjo drebėt dar kurį laiką... |
Na, yra nemažai ir Pnvžy stomatologų, ale norisi pas žinomą, kur visada tvarko dantukus. Eina sau , kitų dar labiau bijočiau . O čia toks nieko vyriokas , pagarsėjęs kaip geras specas. Visas kvartalas pas ji eina.
kazkaip greit suvaiksciojai , nes isejai 5:09 , grizai 5:37 (pagal zinutes).Nebent stomotologinis salia ar tu is laimes , kad neraus olimpini begimo rekorda pamusei
QUOTE (Arvira @ 2004 10 08, 18:54) |
kazkaip greit suvaiksciojai , nes isejai 5:09 , grizai 5:37 (pagal zinutes).Nebent stomotologinis salia ar tu is laimes , kad neraus olimpini begimo rekorda pamusei |
Stomatologinis iškart už gatvės. Kelio - nu max 3min, jei gatvėj mašinų daug .
Tai panosej stomotologa turi ir tiek laiko delsei...o dar ir vyras issyk lekciau , nes vistiek maloniau kai vyras po burna knaisiojas nei kokia bobele Matai pas ji kvartalais eina gal neblogas ir ne tik kaip asas savo srity
Kai reikėjo tik taisyt, tai eidavau kaip ant sparnų . O čia - raut...