Na ir kaip darbai? Juda į priekį?
Laba
Įlindau paskaityt, pasidomėt. Kol kas nedarau, neplanuoju, tik svajoju ir galvoj mintis dėlioju apie tvenkinuką su kriokliuku
Iš to, ką čia pamačiau. westa, aha, man irgi pas tave kažko trūksta
Tvenkinukas lyg iš dangaus nukritęs mažas šūdukas dideliam plynam lauke
kažkaip prie kažko jis turėtų būt prikibęs, surištas su kažkuo...
Arba turėtų būt ne tvenkinukas, o diiiidelis tvenkinys su gėlynais, alpinariumais, užpildantis tą teletabių pievelę...
sobieska, o iš tavęs tikėjaus daugiau, daaaaug daugiau
Kaip pati sakai: kitam kraštovaizdy, kitam landšafte gal tavo statinys ir neblogai žiūrėtųsi, ale prie to tvarto...
Čia jau akmenligė...
arba prasti santykiai su kaimynais, jei jau gynybines sienas statai
Už suteiktą informaciją apie tokio gėrio įrengimą - AČIŪ 
Kol kas mąstau, kad geriausiai iš čia pasirodžiusių, turėtų gautis xxxsaulytei
Plotas nedidelis, nedidelis tvenkinukas, kalniukas, pakalnė... viskas suderinta
Nu bet galutinio vaizdo dar nėr, dar per anksti girti...
Ačiū už dėmesį
Nors galit dėmesio ir nekreipt, tai tik mano asmeninė nuomonė, kuri nebūtinai turi sutapt su jūsiške.

Iš to, ką čia pamačiau. westa, aha, man irgi pas tave kažko trūksta

Kol kas mąstau, kad geriausiai iš čia pasirodžiusių, turėtų gautis xxxsaulytei

Ačiū už dėmesį

QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 11:05)
, alpinariumais, užpildantis tą teletabių pievelę...
Kaip pati sakai: kitam kraštovaizdy, kitam landšafte gal tavo statinys ir neblogai žiūrėtųsi, ale prie to tvarto...
Čia jau akmenligė...
arba prasti santykiai su kaimynais, jei jau gynybines sienas statai
Už suteiktą informaciją apie tokio gėrio įrengimą - AČIŪ 
c
.

c
.
Nugi dekui uz nuomone, taip, kazkada ten buvo tvartas, dabar -garazas

jega zinau, kad tu visakame esi labai protinga, buk gerute, pasakyk ka man pakeisti, gal pastabos bus ir i nauda, juk is klaidu mokomes...tik va kaip tu vadinai"STATINIO " tai i kita vieta tikrai nesugebesiu pernest

Pas mane po truputį juda, žemes pylam, bet dar nėr kada kasti...
O pas Westa bus ok, juk dar tik pradiniai darbai, apsisodins su laiku, bus šaunu...
Pati žinau iš savo patirties, treti metai vis kažką sodinu, kūriu.... O kitų matyti tvenkinėliai, man gražu, kiekvienas savaip įdomus, pagal šeiminkų pomėgius, skonį ir t.t. Čia kaip sakoma - 'kiekvenam savo vaikas gražiausias..."
Pasirodysiu kai kas nors pajudės daugiau...

O pas Westa bus ok, juk dar tik pradiniai darbai, apsisodins su laiku, bus šaunu...
Pati žinau iš savo patirties, treti metai vis kažką sodinu, kūriu.... O kitų matyti tvenkinėliai, man gražu, kiekvienas savaip įdomus, pagal šeiminkų pomėgius, skonį ir t.t. Čia kaip sakoma - 'kiekvenam savo vaikas gražiausias..."

QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 11:05)
Gaila, kad neturiu nuotraukytes parodyti savo "tvarto". Na cia tik iejimas i tvartuka

ir tikrai ...as turiu tokia diagnoze, kaip akmenlige, nieko nepadarysi, jokie vaistai man nepadeda

Sobieska,
. Pas mane panašiai, bet jau mažumėj persirgau sunkiaja jos forma, kai nešdavausi nuo upės, juk negalėdavau likimo valiai palikti "gražiųjų" akmenukų. O tokie budavo beveik visi
. Taip kad, plėšydavau kišenes. O dabar pakeliu, jei pakeliamas, apžiūriu ir santūriai padedu... arčiau kur nors, kad nepamirščiau ir užkliūtų akis reikalui pribrendus.
Bet aik tu sau, koks kiemo grindinys(sienelė tai čia ir taip aišku). Ir visas toks? Kiek čia akmenų "prilaidota". Turbūt ramiau, kad jie šalia.

Bet aik tu sau, koks kiemo grindinys(sienelė tai čia ir taip aišku). Ir visas toks? Kiek čia akmenų "prilaidota". Turbūt ramiau, kad jie šalia.

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 12:59)
Kur užmatei taip parašyta

Nu niek nbepasiūlysiu tau mandresnio, bo tiems tavo minėtiems 24 a, mano supratimu statinys tiesiog per didelis

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 16:10)
Gaila, kad neturiu nuotraukytes parodyti savo "tvarto". Na cia tik iejimas i tvartuka

Pamatai tai visai nieko, ale toliau į viršų, tai nea

Nu nežinau, man akmuo bais šaltai atrodo, negyva...

Dabar atsvarai pasakysiu, kas šiai dienai man patinka. Nendrinė pastogė

QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 17:11)
Su visais alpinariumais, tvenkinukais, kriokliukais... Vietos nedaug, ale taip sėkmingai viskas išnaudota 

QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 18:11)
Su visais alpinariumais, tvenkinukais, kriokliukais... Vietos nedaug, ale taip sėkmingai viskas išnaudota 

Ir tu isivaizduoji, kad toks vaizdas graziai "isipiestu" i kaimo aplinka, t.y gyvenamu namu kvartala...as labai abejoju...nors tai yra beabejo savotiskai grazu, nu bet pas mane tai netiktu, o akmuo pats tas...NEVIENKIEMIS PAS MANE

Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 17:22)
Sobieska,
. Pas mane panašiai, bet jau mažumėj persirgau sunkiaja jos forma, kai nešdavausi nuo upės, juk negalėdavau likimo valiai palikti "gražiųjų" akmenukų. O tokie budavo beveik visi
. Taip kad, plėšydavau kišenes. O dabar pakeliu, jei pakeliamas, apžiūriu ir santūriai padedu... arčiau kur nors, kad nepamirščiau ir užkliūtų akis reikalui pribrendus.

Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 18:11)
Kur užmatei taip parašyta
Nu niek nbepasiūlysiu tau mandresnio, bo tiems tavo minėtiems 24 a, mano supratimu statinys tiesiog per didelis
pilis ir tiek...
Mažu kursi Orvydų sodybos analogą

Zinai, cia mano investicija, akmenys kuo toliau tuo labiau brangsta, kai neturesiu babkiu, nugriausiu STATINI, isardysiu tvenkinuka su kriokliuku ir parduosiu, o paskui gal ir i uzjuri mausiu

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 20:59)
Ir tu isivaizduoji, kad toks vaizdas graziai "isipiestu" i kaimo aplinka, t.y gyvenamu namu kvartala...as labai abejoju...nors tai yra beabejo savotiskai grazu, nu bet pas mane tai netiktu, o akmuo pats tas...NEVIENKIEMIS PAS MANE

Aš nesiūlau tau to paties, tik parodžiau, kur man gražu

O tu dar derinies, bandai "įsipiešt" į kaimą, gyvenamųjų namų kvartalą, kaimynus...

Galiu parodyt, kur nemokamai akmenų mėtosi

QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 21:07)
Aš nesiūlau tau to paties, tik parodžiau, kur man gražu
Visumoj, tai net ir ten gal per daug visko
Bet imant atskirus elementus, jie visi yra įspūdingi ir visi tarpusavyje dera
O tu dar derinies, bandai "įsipiešt" į kaimą, gyvenamųjų namų kvartalą, kaimynus...
Tada atspėjau, kad ta gynybinė siena ne šiaip sau

Pajūry, apie Mosėdį... 

Palangoje prie tilto irgi nemazai...tik abejoju ar leis pasiimti

Westa nu labai nekantrauju paziuret , kaip tau sekasi...