Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

Na ir kaip darbai? Juda į priekį?
Atsakyti
Laba hi.gif Įlindau paskaityt, pasidomėt. Kol kas nedarau, neplanuoju, tik svajoju ir galvoj mintis dėlioju apie tvenkinuką su kriokliuku lotuliukas.gif
Iš to, ką čia pamačiau. westa, aha, man irgi pas tave kažko trūksta cool.gif Tvenkinukas lyg iš dangaus nukritęs mažas šūdukas dideliam plynam lauke cool.gif kažkaip prie kažko jis turėtų būt prikibęs, surištas su kažkuo... g.gif Arba turėtų būt ne tvenkinukas, o diiiidelis tvenkinys su gėlynais, alpinariumais, užpildantis tą teletabių pievelę...
sobieska, o iš tavęs tikėjaus daugiau, daaaaug daugiau lotuliukas.gif Kaip pati sakai: kitam kraštovaizdy, kitam landšafte gal tavo statinys ir neblogai žiūrėtųsi, ale prie to tvarto... doh.gif schmoll.gif schmoll.gif Čia jau akmenligė... tongue.gif arba prasti santykiai su kaimynais, jei jau gynybines sienas statai hihihi.gif Už suteiktą informaciją apie tokio gėrio įrengimą - AČIŪ aciuks.gif
Kol kas mąstau, kad geriausiai iš čia pasirodžiusių, turėtų gautis xxxsaulytei tongue.gif Plotas nedidelis, nedidelis tvenkinukas, kalniukas, pakalnė... viskas suderinta thumbup.gif Nu bet galutinio vaizdo dar nėr, dar per anksti girti... biggrin.gif

Ačiū už dėmesį bis.gif Nors galit dėmesio ir nekreipt, tai tik mano asmeninė nuomonė, kuri nebūtinai turi sutapt su jūsiške.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 11:05)
, alpinariumais, užpildantis tą teletabių pievelę...
sobieska, o iš tavęs tikėjaus daugiau, daaaaug daugiau lotuliukas.gif Kaip pati sakai: kitam kraštovaizdy, kitam landšafte gal tavo statinys ir neblogai žiūrėtųsi, ale prie to tvarto... doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Čia jau akmenligė... tongue.gif arba prasti santykiai su kaimynais, jei jau gynybines sienas statai hihihi.gif Už suteiktą informaciją apie tokio gėrio įrengimą - AČIŪ aciuks.gif
                         c
.

Nugi dekui uz nuomone, taip, kazkada ten buvo tvartas, dabar -garazas ax.gif Bet tu ir nematei pilnai mano landsafto, jei ka, gaila, kadangi turiu tik 24 a. tai mano akmenu kruvoms ten buvo idialiausia vieta. biggrin.gif ir beje, aplinka dar tik kuriama ir mano planuose, sis pastatelis, tikrai turetu graziai isipiesti i sodybos aplinka.
jega zinau, kad tu visakame esi labai protinga, buk gerute, pasakyk ka man pakeisti, gal pastabos bus ir i nauda, juk is klaidu mokomes...tik va kaip tu vadinai"STATINIO " tai i kita vieta tikrai nesugebesiu pernest mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 liepos 2008 - 12:12
Pas mane po truputį juda, žemes pylam, bet dar nėr kada kasti... doh.gif

O pas Westa bus ok, juk dar tik pradiniai darbai, apsisodins su laiku, bus šaunu...
Pati žinau iš savo patirties, treti metai vis kažką sodinu, kūriu.... O kitų matyti tvenkinėliai, man gražu, kiekvienas savaip įdomus, pagal šeiminkų pomėgius, skonį ir t.t. Čia kaip sakoma - 'kiekvenam savo vaikas gražiausias..." lotuliukas.gif Pasirodysiu kai kas nors pajudės daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 liepos 2008 - 13:01
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 11:05)
žiūrėtųsi, ale prie to tvarto... doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif 

Gaila, kad neturiu nuotraukytes parodyti savo "tvarto". Na cia tik iejimas i tvartuka biggrin.gif
user posted image

ir tikrai ...as turiu tokia diagnoze, kaip akmenlige, nieko nepadarysi, jokie vaistai man nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 liepos 2008 - 15:11
Sobieska, drinks_cheers.gif . Pas mane panašiai, bet jau mažumėj persirgau sunkiaja jos forma, kai nešdavausi nuo upės, juk negalėdavau likimo valiai palikti "gražiųjų" akmenukų. O tokie budavo beveik visi laugh.gif . Taip kad, plėšydavau kišenes. O dabar pakeliu, jei pakeliamas, apžiūriu ir santūriai padedu... arčiau kur nors, kad nepamirščiau ir užkliūtų akis reikalui pribrendus.

Bet aik tu sau, koks kiemo grindinys(sienelė tai čia ir taip aišku). Ir visas toks? Kiek čia akmenų "prilaidota". Turbūt ramiau, kad jie šalia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 12:59)
jega zinau, kad tu visakame esi labai protinga

Kur užmatei taip parašyta lens.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Nu niek nbepasiūlysiu tau mandresnio, bo tiems tavo minėtiems 24 a, mano supratimu statinys tiesiog per didelis umn.gif pilis ir tiek... tongue.gif Mažu kursi Orvydų sodybos analogą tongue.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 16:10)
Gaila, kad neturiu nuotraukytes parodyti savo "tvarto". Na cia tik iejimas i tvartuka biggrin.gif

Pamatai tai visai nieko, ale toliau į viršų, tai nea schmoll.gif tongue.gif

Nu nežinau, man akmuo bais šaltai atrodo, negyva... cool.gif Tad norėčiau jo kuo mažiau, tik kaip atskirus elementus matyt ax.gif

Dabar atsvarai pasakysiu, kas šiai dienai man patinka. Nendrinė pastogė bigsmile.gif Su visais alpinariumais, tvenkinukais, kriokliukais... Vietos nedaug, ale taip sėkmingai viskas išnaudota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 17:11)
Dabar atsvarai pasakysiu, kas šiai dienai man patinka. Nendrinė pastogė bigsmile.gif Su visais alpinariumais, tvenkinukais, kriokliukais... Vietos nedaug, ale taip sėkmingai viskas išnaudota thumbup.gif

mastau.gif Nu ką žinau. Būt nebuvau, bet kiek iš nuotraukų matosi, perkrauta, per daug įvairių detalių. Aišku, norėta, kuo gražiau ir geriau, bet... rolleyes.gif skonio reikalas, taip sakant.
Atsakyti
Aha, nuotraukose vaizdo nėr, ale gyvai tai laaabai. Bent jau man rolleyes.gif Nu geriau, nei krūva akmenų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 18:11)

Ir tu isivaizduoji, kad toks vaizdas graziai "isipiestu" i kaimo aplinka, t.y gyvenamu namu kvartala...as labai abejoju...nors tai yra beabejo savotiskai grazu, nu bet pas mane tai netiktu, o akmuo pats tas...NEVIENKIEMIS PAS MANE biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 17:22)
Sobieska,  drinks_cheers.gif . Pas mane panašiai, bet jau mažumėj persirgau sunkiaja jos forma, kai nešdavausi nuo upės, juk negalėdavau likimo valiai palikti "gražiųjų" akmenukų. O tokie budavo beveik visi  laugh.gif . Taip kad, plėšydavau kišenes. O dabar pakeliu, jei pakeliamas, apžiūriu ir santūriai padedu... arčiau kur nors, kad nepamirščiau ir užkliūtų akis reikalui pribrendus. 

Bet aik tu sau, koks kiemo grindinys(sienelė tai čia ir taip aišku). Ir visas toks? Kiek čia akmenų "prilaidota". Turbūt ramiau, kad jie šalia. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ...lenkiuosi zmogui, kuriam patinka akmuo notworthy.gif Nu cia mes visai ne i tema blush2.gif , bet jei klausia, juk mandagumas neleidzia neatsakyti biggrin.gif . Cia pas mane akmenu "seifas" ir jis yra tik mazame lopinelyje, pries ivaziavima i garaza...ir jis laikinas, nes 6 padai trinkeliu laukia savo eiles. Issikelsim nama, o tada ir akmenukus trauksiu lauk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 18:11)
Kur užmatei taip parašyta lens.gif unsure.gif  lotuliukas.gif
Nu niek nbepasiūlysiu tau mandresnio, bo tiems tavo minėtiems 24 a, mano supratimu statinys tiesiog per didelis umn.gif pilis ir tiek... tongue.gif Mažu kursi Orvydų sodybos analogą tongue.gif

Zinai, cia mano investicija, akmenys kuo toliau tuo labiau brangsta, kai neturesiu babkiu, nugriausiu STATINI, isardysiu tvenkinuka su kriokliuku ir parduosiu, o paskui gal ir i uzjuri mausiu cool.gif ai dar ir is grindinio islupsiu, paukscius nuvaikysiu, alpiunariumus israusiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 liepos 2008 - 20:06
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 20:59)
Ir tu isivaizduoji, kad toks vaizdas graziai "isipiestu" i kaimo aplinka, t.y gyvenamu namu kvartala...as labai abejoju...nors tai yra beabejo savotiskai grazu, nu bet pas mane tai netiktu, o akmuo pats tas...NEVIENKIEMIS PAS MANE biggrin.gif

Aš nesiūlau tau to paties, tik parodžiau, kur man gražu ax.gif Visumoj, tai net ir ten gal per daug visko g.gif Bet imant atskirus elementus, jie visi yra įspūdingi ir visi tarpusavyje dera thumbup.gif
O tu dar derinies, bandai "įsipiešt" į kaimą, gyvenamųjų namų kvartalą, kaimynus... unsure.gif Tada atspėjau, kad ta gynybinė siena ne šiaip sau bigsmile.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Galiu parodyt, kur nemokamai akmenų mėtosi mirksiukas.gif Pajūry, apie Mosėdį... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 17 liepos 2008 - 20:09
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 21:07)
Aš nesiūlau tau to paties, tik parodžiau, kur man gražu ax.gif Visumoj, tai net ir ten gal per daug visko g.gif Bet imant atskirus elementus, jie visi yra įspūdingi ir visi tarpusavyje dera thumbup.gif
O tu dar derinies, bandai "įsipiešt" į kaimą, gyvenamųjų namų kvartalą, kaimynus... unsure.gif Tada atspėjau, kad ta gynybinė siena ne šiaip sau bigsmile.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Galiu parodyt, kur nemokamai akmenų mėtosi mirksiukas.gif Pajūry, apie Mosėdį... lotuliukas.gif

blink.gif truputuka nesupratau...prie ko cia tie kaimynai... ir tas statinys tikrai, kad ir noredamas ju neuzstotu, nes jie pas mane gan tolokai...ir kad apsisaugoti nuo smalsiu akiu tam yra tvoros tveriamos, o gal mano zinios pasenusios rolleyes.gif
Palangoje prie tilto irgi nemazai...tik abejoju ar leis pasiimti lotuliukas.gif

Westa nu labai nekantrauju paziuret , kaip tau sekasi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 liepos 2008 - 20:15