Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 22:44)
nors tikrai žinau, kad pirmas savaites bus traukos centras  smile.gif

lotuliukas.gif tikrai, kad bus... kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 04, 20:00)
šiandieniniai mūsų darbai.. žemių manau dar dėsiu kairėj pusėj, užsuksiu alpinariumą palei tvenkinuką.. norėjau pasitart kaip reikėtų apibrėžt alpinariumo ribas  g.gif .. ar įkast tą plastmasinę tokią juostelę banguotą, gal kokia maža tvorele? akmenais kažkaip man nelabai natūraliai atrodo būtų . o gal iš viso niekaip ?

user posted image

medžiai tik šiaip padėti.. dar nežinau kur ir kokius sodinsiu  smile.gif

sveika Westa - gerai padirbėjai thumbup.gif Dėl to krašto - na nežinau, man tos plastmasės nepatinka, aš nededu jų niekur. Tie du kalneliai pas mane žole apauginti, tai vyras su trimeriu juos apipjauna, palei augalus aš su bošiuko žirklėm. O yra dar vienas alpinariumas žemių - tai jis ir be jokių irgi plastmasių yra - kraštus apipjuanu laikas nuo laiko su peiliu ir gerai. Jei pilsi akmenukus - tai būtinai tiktai agro dangą paklok, o kraštus galėsi ir akmenimis apkrauti.... Jei paliksi plikas žemes ar pilsi mulčą - tai tavo gražuoliai manau tikrai begs... mano katinas iš proto ėjo kol mulčas buvo... doh.gif

o aš tai nieko kas link tvenkinėlio nepasistūmėjau - visas dienas aktyviai ilsėjomės su svečiais ... Taip kad konturai iš geltonbos žarnos padėti ir žiūrim į juos.... lotuliukas.gif
Atsakyti
labadienis.. 4u.gif .. pasisveikinu ir bėgu akmenukus savo tvenkiniui dėliot.. dėlioju dėlioju, sugriaunu ir vėl dėlioju doh.gif biggrin.gif ..brt tikiu ,kad rezultatas bus smile.gif

įdedu update'ą smile.gif

user posted image

xxxsaulyte,
pabandyk nuvažiuot į Grandus ( kur Thomas Philips), ten antram aukšte yra nemažai visko tvenkinukams.. mačiau ir plėvelės yra karpomos ir sukarpytos mirksiukas.gif
Atsakyti
OI kaip gražiai rytas prasidėjo. Darbingos tau dienos! Ir kad akmenėliai iškart į savo vietą gultų.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 08:54)
labadienis..  4u.gif .. pasisveikinu ir bėgu akmenukus savo tvenkiniui dėliot.. dėlioju dėlioju, sugriaunu ir vėl dėlioju  doh.gif  biggrin.gif ..brt tikiu ,kad rezultatas bus  smile.gif

įdedu update'ą  smile.gif

user posted image

xxxsaulyte,
pabandyk nuvažiuot į Grandus ( kur Thomas Philips), ten antram aukšte yra nemažai visko tvenkinukams.. mačiau ir plėvelės yra karpomos ir sukarpytos  mirksiukas.gif

Sveika,
na liuks padirbėjusi mergina, šaunuolė thumbup.gif O akmenukais skaldytais iš "Žemaitijos granito" gal dėlioji? kažkokie kvadratiniai matosi... Ar dedi filtrą? Kokį siurbliuką nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 09, 11:09)
Sveika,
na liuks padirbėjusi mergina, šaunuolė  thumbup.gif O akmenukais skaldytais iš "Žemaitijos granito" gal dėlioji? kažkokie kvadratiniai matosi... Ar dedi filtrą? Kokį siurbliuką nusipirkai?

skaldytas pirkau kvadratą Želdiniuose .. tik kriokliukui, o aplink dar turėjau nuo kiemo likusių.. gi reik kažkur sunaudot doh.gif .. dar daaug dėliot reikia.. siurbliuką pirkau be filtro už 170 lt smile.gif .. sakėm jei netiks, bet kada pasikeisim į geresnį, o šiaip nuo dumblių chemikalų yra .. bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
o sitas tvenkinukas gal nuo namo netoli, tuomet gal ir nieko atrodys, nes istikruju pritariu ten auksciau rasiusiai kad lygioje vietoje jis nelabai ziurisi, bala su kalnu lygioje vietoje...........nebuna gamtoje taip......siuo atveju man labai noretusi fone medziu (gal sodo), gal but net dekoratyvines apzeldintos tvoros ar karpytos gyvatvores, bent 2 metru, pritaikytos prie namo architekturos, o pro tarpa tai yra vartelius matytusi toliau esantis sodas-aukstesni medziai..........aisku suprantama cia zmones tik kuriasi ir viskas bus su laiku, gamtoje kai ziuri tvenkineliai gi buna ne laukuose, o medziu pavesiuose, o salia pastatyti poilsio baldai...........tai yra seimos traukos objektas...............
...........sorry uz plepalus............
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 11:28)
o sitas tvenkinukas gal nuo namo netoli, tuomet gal ir nieko atrodys,  nes istikruju pritariu ten auksciau rasiusiai kad lygioje vietoje jis nelabai ziurisi, bala su kalnu lygioje vietoje...........nebuna gamtoje taip......siuo atveju man labai noretusi fone medziu (gal sodo), gal but net dekoratyvines apzeldintos tvoros ar karpytos gyvatvores, bent 2 metru, pritaikytos prie namo architekturos, o pro tarpa tai yra vartelius matytusi toliau esantis sodas-aukstesni medziai..........aisku suprantama cia zmones tik kuriasi ir viskas bus su laiku, gamtoje kai ziuri tvenkineliai gi buna ne laukuose, o medziu pavesiuose, o salia pastatyti poilsio baldai...........tai yra seimos traukos objektas...............
...........sorry uz plepalus............

kiekvieno skoniai skirtingi.. smile.gif .. man gražu smile.gif.. juolab, kad čia tik pradžia mano kūrybos.. bus ir krūmai ir medžiai ir takeliai .. viskas bus .. o dar kai savo rankom darai, viskas patampa dar gražiau smile.gif
o nuo namo jis kokie 3 metrai smile.gif ir jis tikrai neblogai žiūrisi
Atsakyti
as ir nesakau kad negrazu, ir del skoniu nesigincyju.....smile.gif...tai mano nuomone, juolab kad sakai jog jis netoli nuo namo ir jei tai vaizdas pro langa, tai dar galima labai daug gero is sito tvenkinio isgauti, svarbu tik aplink nepalikti pievos ir graziai su namu sujungti, kad nebuttu kaip svetimkunis.........niu man taip norisi medziu, kad net nesisedi ant kedes........smile.gif...sodink greiciau nes jie letai auga..........smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 11:42)
as ir nesakau kad negrazu, ir del skoniu nesigincyju.....smile.gif...tai mano nuomone, juolab kad sakai jog jis netoli nuo namo ir jei tai vaizdas pro langa, tai dar galima labai daug gero is sito tvenkinio isgauti, svarbu tik aplink nepalikti pievos ir graziai su namu sujungti, kad nebuttu kaip svetimkunis.........niu man taip norisi medziu, kad net nesisedi ant kedes........smile.gif...sodink greiciau nes jie letai auga..........smile.gif

vaizdas per erkerį ir nuo terasos.. smile.gif nuo terasos darysiu takelį palei jį link tvoros vartelių.. noriu pririšt jį kaip nors. o medžius galvojau didelius sodint iš karto kelis.. bet bijau kad neprigis, o kaina nemaža.. dar lapus grėbt tingiu .. bet medžiai keli tikrai bus
Atsakyti
hm..takas gerai.........bet ziurek tau ten nuo link vartu kaimynas labai gerai kyso uz tvoros, .........koki viszali pasisodink, kad ir ziema nekysotu ir lapu grebti nereikes.smile.gif.......o siek tiek pries viszali koki plastakiskaji kleva, jie nebuna ziauriai dideli kaip lietuviski, bet labai geras akcentas, tik nezinau kuriame lietuvos kraste gyveni, nes vilniaus kraste jie lepesni nei pajuryje..........as paskutiniu metu ant liepu uzsikabliavau, nori paleidi dideles augti , nori geni, jos labai gerai genejimui pasiduoda.......medis is kurio gali tyciotis..........smile.gif....
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 13:16)
hm..takas gerai.........bet ziurek tau ten nuo link vartu kaimynas labai gerai kyso uz tvoros, .........koki viszali pasisodink, kad ir ziema nekysotu ir lapu grebti nereikes.smile.gif.......o siek tiek pries viszali koki plastakiskaji kleva, jie nebuna ziauriai dideli kaip lietuviski, bet labai geras akcentas, tik nezinau kuriame lietuvos kraste gyveni, nes vilniaus kraste jie lepesni nei pajuryje..........as paskutiniu metu ant liepu uzsikabliavau, nori paleidi dideles augti , nori geni, jos labai gerai genejimui pasiduoda.......medis is kurio gali tyciotis..........smile.gif....

pajūryje aš , pajūryje mirksiukas.gif .. galvojau apie Liepą ir kaštoną.. klevukai pas mus tokie gražus pardavinėjami salotiniais lapukais tokie, gražuoliukai..
aš buvau sugalvojus tokį didelį parsibogint, kur su spec technika juos ten rauna, sodina. bet sakau, pabijojau.. dar va dėl liepos.. žydi jos, kaži bičių man neprikvies į kiemą.. g.gif
Atsakyti