Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

na pas mane darbai pajudejo i prieki- prisirinkau akmenu. kada kast pradesiu dar nezinau, ko gero sekancia savaite g.gif daugiau niekas nesidarot?
Atsakyti
[quote=Danačka,2011 04 25, 20:24]
Labutis visiems.

Sveiki, na vaizdas stulbinamas, aš irgi prašyčiau daugiau fotosesijos kadrų, ypač alpinariumo, taip viskas gražiai, natūraliai. Šaunuoliai, labai daug darbo įdėta.
Atsakyti
kur kiti sm mamkų tvenkinukai g.gif ?
Atsakyti
Sveiki.Noriu ir as pasirodyt savo pradidinta tvenkini.Turejom toki nediduka,nusipirkom papildomai dar viena 12 aru sklypa,issikasem tvenkini didesni.Noreciau komentaru del krantu ir t.t.Dabar apseta zolyte slaitai,galvoju aplink daryt akmenini takeli...Minciu daug biggrin.gif
Palei pacia pirti darem kranta statesni,planuojam terasa pratest,toki tilta daryt,kad is karto i vandeli sokinet galetume.Vanduo dar tik renkasi,iskasta pries gera savaite.
user posted image
user posted image
user posted image
O cia mano kriokliukas....Pasiziurejau foto internete ir sumaniau pasidaryt.Augalai ka tik susodinti,tai truksta zalumos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitag: 27 rugpjūčio 2011 - 15:30
Gal patarsit,gal matet,ne baseiniuka su kokiu kriokliuku,o tik nuo akmenų kruveles begantį vandenį ir dingstantį į apačioje esantį rezervuarą.O gal tai neprotingas noras. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 10, 07:01)
Gal patarsit,gal matet,ne baseiniuka su kokiu kriokliuku,o tik nuo akmenų kruveles begantį vandenį ir dingstantį į apačioje esantį rezervuarą.O gal tai neprotingas noras. blush2.gif

user posted image
*
čia ką turiu sukaupusi,gal rasi minčių mirksiukas.gif

ką radau internete
user posted image
*
čia kažkas tokio padaryta,tik ne nuo daug akmenukų
user posted image
*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 liepos 2013 - 08:34
Mes tai pamateme rusiskoje laidoje irengta vandens telkini su kaskada ir labai noretumem kazko panasaus smile.gif

My Webpage

44 minute kazkur.

Tik neturiu kol kas supratimo, kokia iranga naudojama ir kiek kainuotu.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 10, 08:27)

ačiu wub.gif Tikras lobynas pas tave. Kol kas greip peržiūrejau,bet priimtinas toks variantas
http://public.fotki....didel-dube.html
Manau,kad ie vaikiskos voneles ir siurbliuko kas nors iseitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 10, 10:57)
ačiu wub.gif Tikras lobynas pas tave. Kol kas greip peržiūrejau,bet priimtinas toks variantas
http://public.fotki....didel-dube.html
Manau,kad ie vaikiskos voneles ir siurbliuko kas nors iseitų  mirksiukas.gif

aš būtent jį tau ir norėjau parodyti,bet nesugebėjau surasti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
...ir mes pradėjome galvoti apie kriokliuką (nemažas telpa) ir fontanėlį alpinariume...Kažin ar po visais ir dideliais akmenimis reikia tiesti plėvelę?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2013 08 02, 19:19)
...ir mes pradėjome galvoti apie kriokliuką (nemažas telpa) ir fontanėlį alpinariume...Kažin ar po visais ir dideliais akmenimis reikia tiesti plėvelę?

Sveiki. Butinai tieskite plevele ir storai, net gal dvigubai. Is po akmenu labai dygsta zoles, o jau jas israuti labai sudetinga. Turiu daug tokio malonumo, nors kai kur yra pleve, bet tom zolem i ja nusispjaut doh.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su šios vasaros kūrineliu,daug tikimybių,kad laikinu,nes gali atsidurt kitoj vietoj(dūkros nuomone,jis truputį per daug atitolintas nuo stebejimo taško). Tvenkinelio nenorejau,nes man svarbu girdeti ir matyti vandens žaisma.Skorpijonai myli vandenį. wub.gif
user posted image
http://images114.fot...1/ema108-vi.jpg

user posted imageuser posted image
Atsakyti