Labas rytas visiems. Pirmiausia tai kasem pruda, kalnas is tu iskasenu ir susidare. Tiesa, pries tai visam sklypui nugramde virsutini zemiu sluoksni, gera juodzemi ir sustume i sona. Kadangi pas mus molis, tai pirties pamatai paprasti, lietiniai kaip iprasta. O pati terasa visa stovi ant metaliniu apvaliu vamzdziu. Jie ibetonuoti i zeme. Po ja klota plevele + smelis+ akmenys. Plevele tam, kad zoles nelystu.
Zodziu, kai jums ateis laikas statyti, mielai pasidalinsim patarimais. Galesiu ispaveiksluoti is arciau viska.
Vandens nevalom niekaip, pas mus auga 14 galingu, dideliu zuvu. 7 placiakakciai ir 7 amurai. Vieni valgo planktona, kiti zoles. Kartai pradeda zelti krastuose tokie siuliniai (zali tokie kaip siulai), tai isgraibstom su plastikiniu grebliu kur lapam grebti toks yra.
Prudo gylis apie 3 metrai (na zinoma ne visur), kitaip tos zuvis neisgyventu ziema.
Krantai seklus, kad galetume maudytis.
Tiesa, jei kasit labai maza prudeli, galvoju, kad bus sunku palaikyti ten svaru vandeni. Na as nesu labai zinove, bet daug patarimu esu gavusi temoj Statau nama is tokio Ausrio. Jis netgi telefonu nemokamai mane konsultavo, o kaip suprantu jis turi firma kazkokia susiejusia su prudais ir ju ekosistemomis.
Oi kiek as galeciau cia daug pasakoti, bet labai nemegstu rasyti.
Dar pasigirsiu, kad ta rastinine pirtele irgi beveik mano vyro darbas
o tiksliau musu firmos gaminys. Mes statom norvegisko sukirtimo, apipjautu rastu namus ir pirtis. Kadangi musu gyv.namas baltas, tai ir pirti balinom. Sakom cia ne kokia kaimo sodyba, nebutinai turi buti naturali spalva, o va daug kam nepatinka
, sako oi sugadinot vaizda. O mums patiems grazu.
Na ir prirasiau. Tik dar noriu pranesti moterims, kad nepavydetu. As turiu vasarom labai, labai ziauriai daug darbo. Total kosmar. Sakau reikes kazka samdyti, bet tai kainuoja.
Tai tiek. Klauskit, gal dar ka pamirsau parasyt. Nors cia tema neissenkanti. Daug tu klausimu, o ir atsakymu simtai.