aisku, bet mums teks baigti jau pavasari
Mums nesiseka su tvenkineliu,praejusiais metais buvo pustustis pavasari,tai pele pragriauze skylute.Dabar nuvaziuoju akmuo ikrites ir prakirto skyle.nes vanduo beveik visas isbeges.Gal patartumet kaip uzklijuoti butu geriau,o gal jau pavasario laukti ?
Ir kaip jus ziema issemet vandeni ar paliekat ir kiek paliekat?
Ir kaip jus ziema issemet vandeni ar paliekat ir kiek paliekat?
QUOTE(egis11 @ 2010 09 06, 11:02)
man asmeniskai arba akmenys per dideli,arba vandens daugiau prasosi
Sakyciau ir tas, ir tas.
Akmenukus reikejo deti ne vienodo dydzio, o parinkti ir didesniu, ir mazesniu, kranto linija risti su aplinka. Baseinukas dabar toks iskrites is dangaus i veja. Jei akmenukai prie kranto butu smulkesni, atrodytu darniau.
Sviestuveliai labai disonuoja savo dydziu prie tokiu nemazu akmenu. Augalai nelabai turi ka bendro su kranto augmenija. Kadangi baseinukas yra dirbtinis, sunku, aisku ten sodinti tikrus pakrantes augalus, kuriems reikia daug dregmes, bet galima rasti augalu, auganciu tiek sausesnemis salygomis, tiek dregnesnemis (pvz. virginine kalabarpupe, paprastoji raudokle, japonine raktazole).
Sekmes!
QUOTE(evansmum @ 2010 07 02, 11:22)
Laba diena.
Noreciau paklausti Klaipediskiu - gal zinote, kur galima isigyti dolomitiniu akmenu?
Is anksto dekoju.
Noreciau paklausti Klaipediskiu - gal zinote, kur galima isigyti dolomitiniu akmenu?
Is anksto dekoju.
kai mes ieškojom prieš 2 metus, tai pigiausia radau "Frezijoj"
Užvedžiau temą ir pabėgau tai gryžau pasirodyti
hm, nu mažokas gaunasi....
čia foto pavasarį, kai lygino žemes apie pušis ir apie tvenkinėlį mažinom šlaitus, bei valėm po žiemos...
labai mazos nuotraukytes
QUOTE(dėja @ 2010 10 12, 22:57)
labai mazos nuotraukytes
nu pabandysiu dar didesnes įdėt
QUOTE(Danačka @ 2010 10 18, 19:11)
Labai grazu....bet koks plotas! ezeras
Mane be ezeriuko tas kalnelis domintu, kaip tuos akmenukus taip dailiai sudejai, gal kokia scheme turejai ar viskas is sirdies? Ir jie pirkti ar is asmeniniu laiku? Lendu dar ta nuotaruka paziurinesiu...
Augaliukai labai graziai susodinti, ir nematau, ar ten krokliukas yra? noriu krokliuko su ciurlenanciu vandenuku....
Labutis. Taip....darbo tai ziauriai daug ideta. Yra 3 kriokliai, bet kadangi cia suniuka fotkinau tai gavos tolokai, nesimato. Ant pacio kalno, tuos krioklius tai dare toks a lia liaudies meistras. Bet man daug kas nepatinka. Todel ir parasiau, kad galiu duoti daug patarimu kam tikrai reikia.
Visa kita padare mano vyras, ilgai ir nuobodziai deliojo akmenis, kuriuos palengva is visu pakampiu vezem ir rinkom.
Pas mus didelis sklypas, tai tas musu ,,ezeras'' yra apie 5-6 arai. Maudomes vasara nuo ryto iki vakaro. Tikrai labai esam patenkinti. Todel ir galvoju, kazkuri cia rase, kad turi 30 aru sklypa, tai tikrai siulyciau kastis dideli vandens telkini. Ir sklypo maziau lieka apsodinimui ir malonumas didelis.
Jei tikrai kam idomu, rasykit i AZ, kalbesim telefonu, man taip smagiau.
Va, dar radau kazkokia pavasarine. Labai daznos viesnios antys pavasariais. Kiekviena ryta atskrenda, pailsi. Dabar yra suo, tai jau joms nelabai patinka. Vyras sake, kad ir siandien buvo atskride, bet musu ,, mazylis'' isbaide.
Visa kita padare mano vyras, ilgai ir nuobodziai deliojo akmenis, kuriuos palengva is visu pakampiu vezem ir rinkom.
Pas mus didelis sklypas, tai tas musu ,,ezeras'' yra apie 5-6 arai. Maudomes vasara nuo ryto iki vakaro. Tikrai labai esam patenkinti. Todel ir galvoju, kazkuri cia rase, kad turi 30 aru sklypa, tai tikrai siulyciau kastis dideli vandens telkini. Ir sklypo maziau lieka apsodinimui ir malonumas didelis.
Jei tikrai kam idomu, rasykit i AZ, kalbesim telefonu, man taip smagiau.
Va, dar radau kazkokia pavasarine. Labai daznos viesnios antys pavasariais. Kiekviena ryta atskrenda, pailsi. Dabar yra suo, tai jau joms nelabai patinka. Vyras sake, kad ir siandien buvo atskride, bet musu ,, mazylis'' isbaide.
Kaip grazuuuu ...svajonese yra turet toki pruda...bet tikiuosi su laiku turesiu
QUOTE(Danačka @ 2010 10 19, 13:05)
Vaaaauuuuu..... Grynai mano svvaone kaip tik pastaruoju laiku galvoju kaip cia geriau sutvirtinti viena kranta kad 100% nebutu erozijos, nes noreciau, kaip pas jus, pasistatyti salia balos pirtele su terasa, kad nuo jos butu galima sokti tiesei i kudra Tik as galvoju apie siek tiek mazesne, gal 3-4 arai, viskas priklausys nuo sklypo.
Ar jus kaip nors tvirtinot ta kranta prie rasninio namuko? kokie pamatai to namuko? kokie ten polei laiko jusu terasa? mediniai ar kokie kitokie? I ka jie atremti? Ar pirma daret, kaset kudra ar statet namuka?